*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 6
gattasalvaje spune:
Astazi am vorbit cu pediatra , ca sa-si dea cu parerea despre evolutia Sarei in ultima saptamana...a luat 220 g intr-o saptamana si am alaptat-o exclusiv , fara suplimente. i-am spus dr-ei treaba asta si mi-a zis "Felicitari , continuati ! " , deci suntem pe drumul cel bun.
Azi noapte nu prea a avut somn , m-a tinut treaza de la 1.30 la 3.30 , era maraita , scancea si nu voia sa tina suzeta in gurita ...cum o luam in brate , cum se linistea , insa mie imi picau ochii in gura de somn . Chiar am atipit putin cu ea pe burta mea.
Azi am iesit pentru prima oara afara in carucior , timp de 1/2 ora . Ne-am plimbat prin cartier si tare ne-a placut ...a dormit tot drumul. Apoi , cand am venit acasa , a mancat muuult si cu pofta , ceea ce ma face sa cred ca i-a priit plimbarea. Sper sa nu mai dea vreun ger , ca sa ne putem face un program zilnic de iesit afara .
Caruciorul pe care l-am luat mi s-a parut f. usor de manevrat , este unul de la Cam - Comby Baby . Mi-era frica sa nu cumva sa nu incapa in lift , dar am trecut si testul asta.
Cam asta despre noi ...mai citesc din urma si revin
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Irlandeza, Patti e asa de dulce, mi-au dat lacrimile cand am vazut prima ei poza! O frumoasa...sa va bucurati si voi de ea, in pofida dificultatilor de acum! O sa fie bine, o sa i se indrepte soldul doar cu ham, ai sa vezi. amandoua fetele.
Eu azi ma fost cam daramata...ma apasa grijile...maine ma duc la consult si eco, si o sa stim daca piticuta noastra a mai crescu sau nu de o saptamana. Daca nu...va trebui sa o scoatem destul de curand. Ma simt vinovata fata de ea, poate am facut ceva gresit de nu a mai crescut cum trebuie in ultimele saptamani? Si mi-e si mila de ea, cu 2.600 cat avea sapt trecuta parca nu mi se pare pregatita sa vina pe lume...Ma la DD sa mai fi crescut si sa pot duce sarcina la termen. Dar vedem ce va decide dr.
Multumim.
Si nu ai de ce sa te simti vinovata ca bebelina ta e mai micuta. Nu toti copiii iau la fel in greutate. Important e sa se nasca sanatoasa, ca apoi o sa castige in greutate.
Mai stai in patuc, nu fa efort si ai s-o mai ti inauntru .Iar daca dr. hotaraste ca e mai bine sa o scoateti "la lumina", o sa o ti in brate mai repede decat ai crezut.
Capul sus si totul se v-a rezolva cu bine.( Ce bine ar fi daca mi-as putea urma propriile sfaturi.....)
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
gattasalvaje spune:
Venera , La multi ani ! Sa fi sanatoasa , frumoasa si iubita si sa ai parte numai de zile senine !
Povestea nasterii
stancutza spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Multumim.
Si nu ai de ce sa te simti vinovata ca bebelina ta e mai micuta. Nu toti copiii iau la fel in greutate. Important e sa se nasca sanatoasa, ca apoi o sa castige in greutate.
Mai stai in patuc, nu fa efort si ai s-o mai ti inauntru .Iar daca dr. hotaraste ca e mai bine sa o scoateti "la lumina", o sa o ti in brate mai repede decat ai crezut.
Capul sus si totul se v-a rezolva cu bine.( Ce bine ar fi daca mi-as putea urma propriile sfaturi.....)
iti multumesc si eu pt incurajari...am momente si momente, cred ca tu stii mai bine ca oricine cum e...ma bucur ca azi ai putut sa stai mai mult cu noi, pt ca asta inseamna ca te simti un pic mai in forma. ieri pareai tare daramata saracuta de tine...
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78
bdiana spune:
quote:TINA, TI-AM LASAT UN MESAJ IN CAP 124 ,PAG 22
Originally posted by Tinna S.
Fetelor eu am pierdut acum vreo 2 ore o bucata buna din dopul gelatinos, si cu destul de mult sange...
O sa incerc sa stau mai mult la pat, poate mai sta bebe macar cateva zile... Nu va suparati pe mine daca o sa intru mai rar... Offf, sunt tare trista...
Tuturor zuzicilor care urmeaza sa nasca le doresc tot binele din lume, sa nasca usor, sa se refaca repede si sa aiba bebelusi sanatosi si frumosi!
Va pup mult!
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
TE PUPIC SI AI GRIJA DE TINE!
dIANA, 35+ SAU 37+
gattasalvaje spune:
Irlandeza , acum am vazut pozele Patriciei...Doamne , ce frumoasa e !!! Sa-ti traiasca minunea mica si sa-i treaca repede problemuta de la sold! Pupici
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor eu am pierdut acum vreo 2 ore o bucata buna din dopul gelatinos, si cu destul de mult sange...
O sa incerc sa stau mai mult la pat, poate mai sta bebe macar cateva zile... Nu va suparati pe mine daca o sa intru mai rar... Offf, sunt tare trista...
Tuturor zuzicilor care urmeaza sa nasca le doresc tot binele din lume, sa nasca usor, sa se refaca repede si sa aiba bebelusi sanatosi si frumosi!
Va pup mult!
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
Tinna , eu zic ca e cazul sa te prezinti la doctor...mie mi-a zis moasa inainte sa nasc ca daca vad sange pe chilot - de urgenta la spital. Nu vreau sa te sperii dar nu cred ca strica sa te duci la un control. Doctorul iti poate spune daca bebe mai sta sau vrea sa iasa si , in cazul in care nasterea e iminenta , poate sa-ti faca injectiile pentru maturarea plamanilor. Bafta iti urez si tine-ne la curent cu starea ta !
Povestea nasterii
Miutza spune:
quote:
Originally posted by irlandezaquote:
Originally posted by Miutza
Irlandeza, Patricia e frumoasa foc! Doamne, iti vine s-o papi toata! sa-i spui lui tati sa-si pregatesca pt gashka de baieti care vor veni s-o scoata la discoteca prea devreme
Exact asta a spus si tati.
Cand ma curta sotul, si taica-meau mai comenta ca veneam tarziu, sau ca mergeam la el in oras, sotul zicea tot timpul ca nu poate sa-l inteleaga pe tata, de ce ma tine asa din scurt. Acum ca e tata de fetita il intelege perfect pe tata. Deja se gandeste cum s-o protejeze mai bine.
hehe exact asa si cu sotul meu, se gandeste deja la strategii pe care sa le adopte ca isi face griji de pe acum ca or sa i-o fure baietii pe fetitza lui scumpa hihi
Miutza 38+ Maya Ioana, minunica noastra :)
amr 2 saptamani!
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
laura_dimitris spune:
FELICITARI MONICA - DOC !!! BINE AI VENIT SEBANEL!!!! SA FII SANATOS SI CUMINTE !!!!
LA MULTI ANI VEN !!! SANATATE IN PRIMUL RAND SI APOI SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CEEA CE ITI DORESTI !!!
Off, mai Tinna,... si eu zic ca si Gatta ca ar trebui sa mergi la medic... Eu cand am pierdut din dop si l-am sunat pe dr. mi-a spus ca datorita varstei sarcinii aveam 34 spre 35 saptamani - sa merg urgent la spital si sa-mi faca aia control si ecografie dupa care sa dau un doctor de acolo la telefon sa vorbeasca cu el...
Acum, vineri cand l-am intrebat ce fac daca mai pierd din dop mi-a spus ca nimic, sa astept contractiile sau ruperea apelor.. Dar, acum amintrat in luna a 9 a... (am uitat sa-mi schimb semnatura....)
Of, mi-e teama ca nu mai vede/citeste sfaturile noastre... O avea tel. pe contul comun ???
Irlandeza, foooarte frumoasa patricia !!!!! Are un ten superb si trasaturi asa de frumoase si delicate... Cred ca te simti mai bine astazi ca ai stat de vorba cu noi de ieri, nu...?! Stai in continuare aici cu noi si fruntea sus !!!!
Stncutza, iti tin pumnii maine la ecografie !!! Sa fie asa cum iti doresti, bebele sa fii crescut si sa mai stea in burtica !!! Acum, am vazut ca amr-ul tau este de 15 zile... Deci, bebe nu ar fi prematur.. tie ti-e teama de greutatea mai micuta ? Nu este chiar mic la 2600gr...
Gatta, felicitari pentru evolutia sarei !!!! Cred ca a fost minunat la plimbare in carucior... Eu nici nu am nascut si visez impreuna cu barbata-meu cand vom iesi din nou in parc cu gasca si cu copiii sau cand vom merge la plimbare pe malul lacului...
Bine, mai ai spus ca ai stat treaza de la 1.30 la 3.30... de fazele astea nu mi-e prea dor...
Cretulina, Irinuka, ... nimic, nimic ????
Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
[red] RO - LI !!![
[red] RO - LI !!![
[red] RO - LI !!![
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003