*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Tinna, ai grija de voi in continuare si os avezi ca totul o sa fie bine. Dar trebuie sa ajungi la doctor daca ai inceput sa pierzi si sange. Teoretic, la dop se desprind doar cateva firisoare de sange. D-asta are si culoarea rozalie. Sa ne tii la curent!

Stancuta, vad ca si la tine sunt probleme... sper sa le depasesti si tu cu bine, tinem pumnii!

Laurici... nimic la noi... la mine au mai fost niste dureri "direct in col" zic eu, dar e posibil sa fi fost oriunde in alta parte, niste dureri super fine ca la un sfarsit de ciclu de spate, mijloc si burta. Dar cam atat. Eu cred ca maine dimineata ma trimite inapoi acasa, ca Mariuca nu pare sa dea semne ca vrea sa iasa. Plus ca daca Rares nu a iesit azi, cand avea Irinouka dpn-ul, eu am 21 dpn, luni. E, sa vedem, v-am zis ca eu nu ma grabesc deloc. Cand o fi, o fi!

Irlandeza, nu e roscata!!!! Dar e superba, e atat de finuta si de dulce! Sa va traiasca minunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Felicitari proaspetelor mamici Remiclea, Ellenuta, Monica. Bun venit pe lume puiutilor, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Laura, Darene, multumesc pt. incurajari. Adevarul e ca pana acum am fost viteaza. Dar uite m-a cam last curajul, parca m-a luat tremuriciul...cu bagaju la usa si cu inima in gat sunt pregatita pt. ziua de maine. Doamne ajuta, o sa fie totul bine! Abia astept sa-mi vad puiutul.

Roli 39+ cu si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Simona, normal ca sunteti pe drumul cel bun!!! Te indoiai de asta? De azi intr-o saptamana face Sara o luna!!! Iti vine sa crezi cat de repede a trecut timpul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by roli25

Felicitari proaspetelor mamici Remiclea, Ellenuta, Monica. Bun venit pe lume puiutilor, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

Laura, Darene, multumesc pt. incurajari. Adevarul e ca pana acum am fost viteaza. Dar uite m-a cam last curajul, parca m-a luat tremuriciul...cu bagaju la usa si cu inima in gat sunt pregatita pt. ziua de maine. Doamne ajuta, o sa fie totul bine! Abia astept sa-mi vad puiutul.

Totul va fi bine !!! Relaxeaza-te! Este ultima voastra seara in formatia actuala...
Maine seara pe vremea asta vei fi cu micutul la san !!!
Sa ne dai de veste cand poti !!!
Tin pumnii si fata curajoasa !!!

Edit,... acum mi-am dats eama ca Marc este primul nascut... Si, chair ca esti curajoasa de vreme ce mai faci un bebe asa de repede dupa micutul marc....!!!!!

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

vai, ce gurita dulce areeeeeee! e o comoara!

quote:
Originally posted by irlandeza

Cum faca sa-mi apara doar numele Patriciei , la poze, in loc de tot carnatul asta ?

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

bb PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008

[url]="http://community.webshots.com/album/562139221uSCYyf/ Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roli25

Nu ma pot abtine... Poate tie iti trebuie incurajari pentru ziua de maine dar.. eu de abia acum am deschis fotohrtafiile tale cu marc..
M-am topit cand l-am vazut!
Este o minunatie de copil!!!
Mai ales in fotografiile in care are merele acelea rosii in obrajori...
Si reiese ca a fost tare tare plimbat in doar 1 an si jumatate de viata cat are...

Fugi repede la spital si fa-l si pe al doilea ca faci copii tare reusiti !!!!

Ma mai uit la fotografii eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna zuzici

Ellenuta, Docdecap sa va traiasca felicitari

Ven, la multi ani

Fetelor eu va mai spun o data daca nu ati vazut eu am pus poze pe mailul comun ca nu am avut cum sa le pun altfel cum reusesc o sa le pun si aici

Fetelor din sectorul 1 unde se inscriu copii la primaria sect 1 sau la starea civila?

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Da Laura, eu pe Marc il vad tot bebe mic, asta pana maine cand va deveni big brother , si pe langa emotiile pt. maine ma macina si un mare dor de el, care e plasat la bunici pana ma refac.

Incerc sa ma relaxez, asa cum spui e ultima seara cu burtica, sa ma bucur de ea. Vor veni seri agitate si ocupate dar tare frumoase.

Va pup si va dau de stire.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Buna zuzici

Ellenuta, Docdecap sa va traiasca felicitari

Ven, la multi ani

Fetelor eu va mai spun o data daca nu ati vazut eu am pus poze pe mailul comun ca nu am avut cum sa le pun altfel cum reusesc o sa le pun si aici

Fetelor din sectorul 1 unde se inscriu copii la primaria sect 1 sau la starea civila?

mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Louiza, eu ti-am vazut ingerasul de fetita !! Mi-aduc aminte ca ti-am si scris sa te felicit. Este o minunatie, o dulceata de fetita !!!

Cat despre intrebare, eu am nascut la sect. 5 la sp. universitar si stiu ca l-am inregistrat pe dimitris la oficiu de stare civila care are alt sediu decat primaria...
Cred ca la fel este si in sectorul 1...
Dar, nu i-ai facut certificatul de nastere pana acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

nu Laura inca nu maine se duce sotul meu, ca el nu a putut veni joi si vineri iar noi am iesit sambata

mai avem putin

Mergi la inceput