Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by andrruzza

Fetelor, ma gandesc poate n-ar fi mai bine sa deschidem un subiect separat unde sa fim alaturi de Rita, sa ne rugam pentru micuta Maya, noi si intreaga comunitate DC??
Poate Rita n-o sa citeasca 1,2,3..7 capitole aici, dar un subiect separat .. nu stiu, zic si eu!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

fetelor nu deschidem un subiect la sufletul credintei pentru maya si rita?

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teo, subscriu si eu la parerea ta in ceea ce o priveste pe Tomasa .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Revenim si noi cu vesti.
Am primit aprobare, deci vom pleca la Boston, este doar o chestiune de timp.
Intre timp am inceput un tratament nou, cu steroizi, care il ajuta la maturarea creierului si speram sa opreasca spasmele. Tratamentul initial este de 10 zile cu cate o injectie pe zi, dupa 10 zile daca nu se opresc plecam la Boston, daca se opresc, continuam tratamentul pana la 4 sapt si abia pe urma plecam.
E greu ca Andrei deja plange cand il desfac sa-i schimb huggies-ul, dar speram ca, macar daca il chinuim, suntem la injectia nr 4, macar sa aiba efect.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Am fost pe afara, m-am dus pana la Real si mi-am luat tratamentul de la Kallos. L-am si aplicat, acum astept sa se usuce parul sa vad cum e.

Teo, poza, poza, poza!!!!!

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Uitasem sa va spun:m-am tuns bob.....Chelului tichia de margaritar ii lipsea,dar ma simt tare bine acum,ca aveam o claie in cap care incepuse sa si cada!E muuult mai bine asa!
Am fost cu sotul si cu puiutzul la Abbate!A fost Mihnea,de milioane,erau numai oglinzi pe-acolo si era asta mic tot un ras si-o voie buna.Iar tati a starnit aprecierile intregului personal al salonului,pt.rabdarea de care a dat dovada sa stea dupa kurul neveste si sa-si termine infrumusetzarile!

Luyyyyyyy,zi-ne de botezul Mariucai cea crestina!

Carpatina,incantata de cunostintza,desi okiul meu te ,,ginise'' si-n pozele de la nastere;aveai parul mai lung!Esti super!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

pai baga poze sa te vedem si noi

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Yaia
Carpatina, welcome back! Eu vanez postarile tale ca nu o ierti deloc pe Roxana, o taxezi cu umor de fiecare data. Evident e o legatura speciala intre voi. Eu sunt ca baietelul care sta pe margine si priveste la meciul de sah al batranilor din parc. Hihihi pt. amandoua!

quote:
Originally posted by Roxana_G
Yaia, ma suspectezi de relatii ascunse cu Carpatina? Carpatinoo, vezi in ce ne bagasi cu limba ta ascutita?

Vad mai Roxano... si sunt taaaaarrreee necajita... Am io fata de "batranel din parc"? Vedeti de ce nu vroiam sa pun poze????

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nana, tinem pumnii sa fie ok cu tratamentul asta!! Dar la boston va duceti oricum, nu?

Andries

Mergi la inceput

Nana, iti tin pumnii sa fie bine si sa aiba efectul scontat tratamentul nou.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

teo, poza! si eu vreau la tuns, stiti povestea.
Andreea, arati super fain! parca ai 25 de ani! Maxim!

eu am res=usit sa slabesc ce-am luat de sarbatori, am f f putin sub 70, da se cheama ca am sanse sa schimb prefixu

sunt f de acord cu deschiderea unui subiect special, si pe bune de n-as sterge capitolu asta cu totu, nu-s decat vorbe pe internet mai fetelor.....
internet=imparatia nimicului

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Andries

quote:
Originally posted by Yaia

Andries, ia verifica mataluta repede-repede eticheta tricoului cu pricina. Vezi din ce e facut, poate are N% ceva fibre sintetice la care e domnul Mirciulescu alergic. Macar le identifici. Poate mai ai si alt tricou (de la alt producator) care sa aiba fibre de acelasi fel. Daca da si la celalalt nu e alergic, atunci e produsul de vina si trebuie reclamat (pt. protectia tuturor copiilor), daca nu ai...

Carpatina, welcome back! Eu vanez postarile tale ca nu o ierti deloc pe Roxana, o taxezi cu umor de fiecare data. Evident e o legatura speciala intre voi. Eu sunt ca baietelul care sta pe margine si priveste la meciul de sah al batranilor din parc. Hihihi pt. amandoua!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

bumbac 100% eu altceva nu cumpar, doar ca asta e produs in bangladesh...mai eu reclam produsul, dar ce mai poti face daca toate tricourile au fost deja vandute? nu mai am nici bonul cu tricourile (ca erau la gramada cu alimente, etc).

Andries

auzi, poate nu o fi clatit bine....mai in cearca o spalare si mai fa o proba si vezi

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput