Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Yaia spune:
Andries, ia verifica mataluta repede-repede eticheta tricoului cu pricina. Vezi din ce e facut, poate are N% ceva fibre sintetice la care e domnul Mirciulescu alergic. Macar le identifici. Poate mai ai si alt tricou (de la alt producator) care sa aiba fibre de acelasi fel. Daca da si la celalalt nu e alergic, atunci e produsul de vina si trebuie reclamat (pt. protectia tuturor copiilor), daca nu ai...
Carpatina, welcome back! Eu vanez postarile tale ca nu o ierti deloc pe Roxana, o taxezi cu umor de fiecare data. Evident e o legatura speciala intre voi. Eu sunt ca baietelul care sta pe margine si priveste la meciul de sah al batranilor din parc. Hihihi pt. amandoua!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
isabeluta spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Nene nu am chef de studiu si pace.
Sabina, sa stii ca nici la Alex nu cantaream gramele, dar se vedea de la o posta ca nu manca nici jumatate din castronelul ei.Sper sa nu mai fie acum cazul.
Isabeluta, sigur ca ii dai cu lingurite de bebe, cele de silicon speciale sunt foarte bune. Daca te referi insa la masurarea cantitatii, ca se zice sa incepi cu 1-2 lngurite, raportarea se face la cantitatea dintr-o lingurita obisnuita adica 5 ml. Cat despre mesele diversificate, nu stiu daca e ok la cerere, ar fi bine sa ii stabilesti cat de cat un program de masa.
Pinacolada, te rog da-mi si nr de tel de la locul de joaca si as vrea sa trec sa il vad maine. E ok pentru petrecere? Voiam impresii de fapt. Unde stau parintii, cum e cu mancarea, etc.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Rox multumesc mult. Da, la cantitatea data ma refeream si cu lingurita de bebe vreau sa-i dau, normal. Poate nu m-am exprimat eu prea clar...iar de "la cerere" ma refeream la cantitatea mancata nu la moment, adica ii dau cat vrea el dupa ce termin cu perioada de tranzitie...bineinteles nu o sa-l indop...
isabeluta
![](mamica.gif)
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihailescu teodora/mihailescu teodora.jpg)
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Carpatina, welcome back! Eu vanez postarile tale ca nu o ierti deloc pe Roxana, o taxezi cu umor de fiecare data. Evident e o legatura speciala intre voi. Eu sunt ca baietelul care sta pe margine si priveste la meciul de sah al batranilor din parc. Hihihipt. amandoua!
Esti tare haioasa!!!!
Teodora ,cea mai fericita
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Betty si Carpatina, merit biciul (nici sa citesc informativ nu reusesc, ca sa am de unde copia). Dar deh, nu ar fi stricat un coafor, si asa arat tare rau...Dar biciul e util..stiti expresia aia cu rahatul care se face bici, cam asa ar trebui sa ma descurc la examen.
Carpatina, la noi la Nan se schimba la 6 luni. Oricum eu abia acusica am reusit sa il trec pe Nan1 si urmaresc pieile.
Andries, vai de mine, va sa zica Mircea chiar e alergic mititelul. Fir-ar ele de haine, daca stiai...Sigur e de la vopsele. Ia sa urmaresc si eu dermatita lui Andrei. Dar noi avem haine deschise de regula, predominant albe.
Isabeluta, acum inteleg si eu, teoretic il lasi sa pape cat vrea, nu iti face iluzii ca va manca o cantitte industriala.
Yaia, ma suspectezi de relatii ascunse cu Carpatina? Carpatinoo, vezi in ce ne bagasi cu limba ta ascutita?
Rox ,
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihailescu teodora/mihailescu teodora.jpg)
mihailescu teodora spune:
Uitasem sa va spun:m-am tuns bob.....Chelului tichia de margaritar ii lipsea,dar ma simt tare bine acum,ca aveam o claie in cap care incepuse sa si cada!E muuult mai bine asa!
Am fost cu sotul si cu puiutzul la Abbate!A fost Mihnea,de milioane,erau numai oglinzi pe-acolo si era asta mic tot un ras si-o voie buna.Iar tati a starnit aprecierile intregului personal al salonului,pt.rabdarea de care a dat dovada sa stea dupa kurul neveste si sa-si termine infrumusetzarile!
Luyyyyyyy,zi-ne de botezul Mariucai cea crestina!
Carpatina,incantata de cunostintza,desi okiul meu te ,,ginise'' si-n pozele de la nastere
;aveai parul mai lung!Esti super!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Andries, ia verifica mataluta repede-repede eticheta tricoului cu pricina. Vezi din ce e facut, poate are N% ceva fibre sintetice la care e domnul Mirciulescu alergic. Macar le identifici. Poate mai ai si alt tricou (de la alt producator) care sa aiba fibre de acelasi fel. Daca da si la celalalt nu e alergic, atunci e produsul de vina si trebuie reclamat (pt. protectia tuturor copiilor), daca nu ai...
Carpatina, welcome back! Eu vanez postarile tale ca nu o ierti deloc pe Roxana, o taxezi cu umor de fiecare data. Evident e o legatura speciala intre voi. Eu sunt ca baietelul care sta pe margine si priveste la meciul de sah al batranilor din parc. Hihihipt. amandoua!
bumbac 100% eu altceva nu cumpar, doar ca asta e produs in bangladesh...mai eu reclam produsul, dar ce mai poti face daca toate tricourile au fost deja vandute? nu mai am nici bonul cu tricourile (ca erau la gramada cu alimente, etc).
Andries
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Teo, baga poza ca sa te credem!
Rox ,
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
bre gagici, daca mai continuati asa eu imi iau jucariile si plec, vorbesc f pe bune.Eu bruma de energie pe care o mai am nu sunt dispusa sa o petrec citind certuri, si nu ma trimiteti la alte subiecte daca nu-mi place ce citesc, va rog io frumos.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Pinacolada spune:
Roxana- nr, de tel e 0720333080 pers de contact Ionut!
locul de joaca e separat de locul unde se mananca!
mi mi-a placut f mult mult! e spatios, pot intra si parintii si e o doamna care ii supravegheaza, care e super ok!
de mancat -totul a fost super bun si proaspat,tortul facut tot de ei a fost super!
uita-te putin la poze, sunt cateva de la petrecerea lui Luca, cand a implnit 2 ani!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Uitasem sa va spun:m-am tuns bob.....Chelului tichia de margaritar ii lipsea,dar ma simt tare bine acum,ca aveam o claie in cap care incepuse sa si cada!E muuult mai bine asa!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Pune si tu o poza sa te admiram! si eu m-am tuns, inainte de nastere caci stiam ca o sa urmeze marea naparlire si-am luat masuri in avans, macar nu mi se mai pare ca-mi cade asa mult.
Totusi nu e prea scurt, de la "pana la mijloc" a ajuns "pana la umeri", poza e de la Craciun.
http://good-times.webshots.com/photo/2178773030097025810VheWbI
Andries