Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
mihailescu teodora spune:
O pun,o pun,hohoho,nu ma credeti pe cuvant?
Stati ca mi-am luat si-o camera foto noua,tresa dibuiesc pe la ea ce si cum si astept sa-mi faca tati o pozica!
Camera are o functie ,,photo baby''sa nu-i dai la copchil cu blitu-n oki.Mi se pare faina functia asta!
Maimamici,puii vostri gafaie in somn?Al meu gafaie citeodata,de zici ca-l alearga toata gashca de bebelushi de pe forum...hihihi.Citeodata il trezesc usor si readoarme respirand normal!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
carpatina spune:
quote:
Originally posted by magdazquote:Eu folosesc humana si am trecut la 2, dar la humana se specifica virsta de 4 luni pentru trecere. Iar la 3 se trece la 8 luni.
Originally posted by carpatina
Mame care "prafuiti" copiii... dupa 4 luni ati trecut la varianta 2 a laptelui praf? Sau sunteti tot pe 1?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
La Cristian am schimbat nan1 cu nan2 la 6 luni, asta in conditiile in care am inceput cu nan1, nu cu ha sau cu pre-nan.
Am studiat nitel diferentele intre humana 1 si 2, 2-ul are mai mult calciu si ceva mai multe lipide.
Mentionez insa ca Ana-Maria se satura f bine cu humana 1, si chiar mie mi se parea ca maninca relativ putin cantitativ, comparativ cu fratele ei la aceeasi virsta si chiar cu media recomandata in carti. La ea 5 mese pe zi , in ml, arata cam asa: 170-120-110-120-150.si aluat zdravan in greutate: are 7,8 kg la 4 luni, de la 3,2 la nastere.
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487
Si eu tot Humana... A fost vreo diferenta cand l-ai schimbat? Cantitativ vorbind?
Eu o sa trec la 2 cand voi termina cutiile de 1 aduse din Ro...
O sa trebuiasca sa mergem in Germania pentru cuparaturi, ca in Belgia nu s-a prea auzit de Humana...
=====================
Nana,suntem alaturi de tine,iubita!Pupam Andreiutzul suferind!
Mihnea
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
carpatina spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Carpatina,incantata de cunostintza,desi okiul meu te ,,ginise'' si-n pozele de la nastere;aveai parul mai lung!
Bre... pai inseamna ca esti tare vigilenta... ca io eram convinsa ca am ales pozele in care eu nu sunt... Din pacate am sters albumul ala, asa ca nu pot sa ma uit unde am "gresit"...
Mai apar intr-o poza din albumul de la botez.. dar "aparitia" aia a fost deliberata
=====================
Da,Andries,Sabina are dreptate:arati extraordinar de tanara!Si ai deja 2 copilashi dragutzi.Ti-ai facut targetul
Mihnea
Sabina spune:
ce camera , Teo?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Happiness_4_us spune:
Rita, plang si ma gandesc la tine.
Curaj si multa putere. Este cumplit. STiu. Nu am cuvinte...
Nu stiu de ce a lasat Dumnezeu sa se chinuie ingerasii mici care sunt atat de nevinovati, de ce noi parintii nu avem nici o putere sa ii ajutam atunci cand au nevoie si sunt atat de dependenti de noi.
Dumnezeu sa te odihneasca, ingeras mic Maia. Stiu ca de acolo de sus, o sa veghezi asupra parintilor tai minunati si o sa le dai putere sa mearga mai departe.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Sabina spune:
Nana, te imbratisez si ma rog pentru voi sa se faca Andreiutu repede de tot sanatos.
Un sfat, chiar daca ai f putin laptic, incearca sa-l pui la san cat de mult poti tu. Abia dupa aia da-i formula.
Am e eu o teorie ca pe termen lung, lapticul tau e cel mai bun medicament....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Happiness_4_us spune:
Daca nu este prea tarziu, pentru ca abia acum am aflat despre vestea cumplita, as vrea sa trimit si eu banuti. Rodica, pune tu si pentru noi si da-mi PM cu modalitatea in care iti pot trimite banii. Te rog din suflet.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
betty78 spune:
Teo si al meu gafaie, dar mi-a spus doctorul ca este ok.
Sabina felicitari pt kg dcate jos
Si acum ca tot veni vorba de kg....am slabit 3 kg in ultima saptamana...am scos painea si o parte din dulciuri....ca de restul nu m-am indurat
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario