* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (111) *
Raspunsuri - Pagina 17
gattasalvaje spune:
Zuzici , eu ma bag la somn ...noapte buna !
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
miri_mik spune:
somn usor gatta!
miri_mik
39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
isidora spune:
Multumesc,ANGI,de complimente!Si Doamne fereste sa-ti crape operatia!
GATTA,e superba SARA!Felicitari!Dar avea si de unde....
Laptele ramas poti sa-l pui in recipiente speciale-AVENT are parca dar cam scumpute-sau inventie personala,ma gandeam la baiat sa il pun in pungutele de sandwich-cele d 20cm-sa fie 2 una peste cealalta just in case-si sa-l congelez.Fiecare lapte separat...Congelatorul meu e setat la -20,mai mult decat suficient sa sterilizeze...Il poti folosi desi nevoile bebitei se schimba ,in cazuri speciale sau extreme:poate tb. sa mergi undeva si lasi o bunica acasa sa i-l dea intr-un bibe cu tetina de silicon-ca e mai tare decat mamelonul tau,si orificiul mic-AVENT-0 de ex.....In felul asta nu -ti va refuza sanul-oricum o data cand nu face ea diferenta....si poti si tu sa-ti rez. o problema stringenta daca se impune sau sa iesi 3 ore cu sotul undeva cand simti ca nu mai poti...Ce ziceti zuze,ceva rau in asta?Si oricum laptele tau oricand l-ai fi muls ,mai gras, mai consistent e mai bun decat cel praf....mai ales daca esti paranoica ca mine ....
ANGI,din nou MIRI le zice bine....si daca tu zici ca mananci si te odihnesti....De suzeta ,ce zici?Incearca-o si pe asta!Si eu am mare incredere ca ai sa reusesti;nu te dai tu batuta asa usor...Nu e genul tau...
!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
miri_mik spune:
adina, ti-am vazut minunatie de isidora... ce zici... pana se hotaraste fata, un bruno... ceva? de-al meu, ca tare bine le-ar sta doi blonzi cu zulufi:)))
miri_mik
39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
AngeliquedeS spune:
Isidora, Miri, ma mustra constiinta. Nu mananc mare lucru ca nu am pofta. Ce-ar trebui sa pap? Adica apa beau cu constiinciozitate dar mancare... ce mananca toata lumea... sau nu? Nu stiu ce sa zic. Iubitul meu zice ca nu mananc dar el ma vede slaba moarta de zece ani, desi sunt departe de a fi slaba moarta. Azi de ex am mancat de dimineata niste salata de beuf, pe urma mai tarziu am mai mancat niste salata de beuf si un sendvis cu Almette, si mai tarziu am mancat doua sendvisuri cu sunca si cascaval, un mar, pomelo. Ieri am mancat sarmale si dimineata mamaliguta si branza. Nu e bine? Eu sunt satula si nu mi.e foame. Si iau si vitamine. Acum hai, navaliti pe mine....
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
povestea nuntii, nasterea lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
grati.ela spune:
despre suzeta: pe la 4 luni Ozi a inceput sa-si arunce degetul mare in guritza...eram multumita totusi ca nu vrea suzeta...o scapa pe jos...stres. Ei bine, acum am alta parere...de suzeta s-ar fi dezbarat dar de deget....il suge si acum. Si nu doar in somn ci si la tv. Am incercat si cu pelin, ardei, leucoplast...n-am reusit. Am incercat sa-i spunem ca-si deformeaza maxilarul...nimic. A avut negi pe toate degetelele si am dat-o cu Duofilm...era practic otrava...cat a facut tratament nu s-a atins de deget dar cum a scapat a reluat obiceiul. Sper sa scape de el pana se marita!
35+ Tudor Gabriel
AMR 21 de zile
isidora spune:
Ehei,MIRI,credeam ca nu mai intrebi...VREI CALULE OVAZ?SIgur ca da ...e un dulce BRUNO si are si un nume care impune...
Fetelor ma duc si eu sus nu stiu daca ma intorc...dar daca si noaptea asta dorm ca cealalta ,mai mult ca sigur ca da...
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
Mitsu-bishu spune:
In fine, abia acum sunt la sfarsitul capitolului trecut, cred ca citesc eu mai lent.. ![]()
Ce voiam sa va intreb... I se mai intampla cuiva asa ceva: ma dor articulatiile inghinale de nu mai pot, merg de zici ca am 80 de ani... Si cand ma intind pe spate ma mai sageteaza si pe mijlocul osului sacru, de zici ca acum ma despic!!! Aaa, si nu mai stiu cine zicea de ameteli... Parca miri... De vreo doua zile, cand ma asez pe pat parca se invarte camera cu mine. Si dureaza ceva. Si daca inchid ochii e acelasi efect. Anemie nu am si oricum nu sunt ameteli de anemie, d'alea cu imagine intunecata sau cu puricei, e pur si simplu ca atunci cand eram mica si ma invarteam si se rotea toata camera cu mine dupa...
Am fost azi la dr. si cica am colul moale, dar e lung si inchis... Bebe o sa stea cel putin pana la termen, daca ar fi dupa el... Dr. meu cica nu se baga la declansare, ca poate sa se termine urat (adica cu cezariana), dar o sa "incercam" un "masaj al membranelor"... Hmmm... Dubios... Oricum, l-a incercat deja azi, am zis ca imi rupe colul si alta nu... Cica il ajuta manual sa se deschida gradually si ca o sa repetam operatiunea de cate ori ne vedem... Deja mi-e frica sa ma mai duc la el! 
Aaa, nemary, ca ziceai ca esti curioasa daca o sa il conving sa nu "se lase" cu epiziotomie... Mai, pare el fraier dar e destul de ferm in problemele astea... A zis ceva de genul ca if it must, it must! Ca el de obicei nu taie aiurea, dar daca prevede o ruptura de proportii... Hartsht!
Deci deocamdata nu am rezolvat nimic... Ma dusesem eu acolo ca o gaitza cu o gura maaare, ca vezi dom'le ca eu mi-am facut o lista cu ce vreau si ce nu vreau sa mi se intample la nastere, ca am citit eu ca e ilegal sa fiu taiata fara acordul meu (epiziotomie/cezariana), etc. Si el m-a luat asa cu zambetul pe buze dar destul de radical... Ca m-a lasat fara putere de a mai argumenta... Anyway, sper ca data viitoare sa nu ma mai uit in ochisorii lui si sa ma impun! Ha!
Acum ma intorc la citeala.... Si o sa revin...
37+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
miri_mik spune:
cat alaptezi, nevoia de calorii creste, pen'ca jumate merg la bebe. deci... poti manca ca un om normal, dar fara exagerari. exemplu: daca mananci salata de boeuf - mananc ao data pe zi, a doua oara, mananca altceva. sau, daca mananci un mar, sa fie unul, asteapta un pic pana la pomelo. toate trec in laptic. bebe recunoaste gusturile n-ai de ce sa-ti faci probleme dar, din salata de boeuf ouale iti fac si tie gaze (inevitabil si lui) iar aciditatea din fructe trece in laptic. deci, concluzie, mananca absolut tot ce-ti face placere, dar fara sa exagerezi si daca chiar vrei mai mult din aceeasi mancare, fa o pauza intre portii.
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuah! ashea d eincurajare!
miri_mik
39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii