* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (111) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ellenuta si Stancutza,

Care anume oase "de la fofo" va dor?? Muntele lui venus? Sau ligamentele de prinprejur, articulatiile, etc? Abeti senzatia aia de stretching???

37+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

angi, ce mi-ai facut, acu mananc eu salata de boeuf:)))

isi, perfect! acu sa vedem ce-am produs cu bebe sacha, sa nu se bata baietii mei pe minunea ta de ingerash:)

miri_mik 39s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mitsu eu am dureri mari exact ca acelea descrise de tine. Imi face Ozi masaj zilnic dar asta ca sa pot adormi.

35+ Tudor Gabriel
AMR 20 de zile

Mergi la inceput

mitsule... azi m-au intrebat la spital ca de ce fac cezariana... mah, au facut niste ochi cand le-am explicat ca nah n-am vrut sa rneunt la data, ca mi-e frica acu sa nu-i fi facut o pb medicului. astia taie daca stai sa crapi, nu altfel:)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Shose, si eu am fost la cosmetica de vreo doua ori in ultima vreme, dar la cum trageau scroafele alea nu am mai vrut eu sa ma mai duc! Iar la ceara nu am renuntat! Cu un sistem ingenios de oglinzi (una mare "frontal" si una mai mica inclinata intr-unul din laterale, sa se vada "detaliile"... cu lumina buna & pozitie buna - eu imi pun cateva prosoape sub fund si stau direct jos, cu picioarele desfacute in V... E mai greu sa ajung "mai in spate", dar o luam si pe "partea cealalta" ) am continuat sa ma fac! Pentru ca stiu ce jale e sa te faci cu crema/lama si dupa sa treci iar la ceara! Adica e durere + iritatii + intre timp s-a indesit iar parul si nu mai cresc 2 - 3 fire pe saptamana dupa epilat... Succes! Asta daca nu ti-e deja lene sa te mai intorci la ceara... Plus ca acum cred ca ar fi muuult mai dureros si risti ca creezi niscaiva contractii! So... Fii atenta!

37+

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Ooof, mai grati.ela, eu i-am spus azi medicului meu si a facut ochii maaari, cica poate am racit Mi-e teama sa nu fi dat peste un felcer... Dar am zis ca trebuie sa am incredere in el si inca am, numai ca uneori tranteshte niste chestii d'astea de raman...

miri, chiar ma intrebam cum te lasa aia sa faci tu ceza! Ca am tot citit pe aici de lume care naste prin occident si "dupa 24/ dupa 36 de ore de travaliu, s-au indurat sa ma taie..." Plus ca am citit undeva ca nu poti invoca motive de genul "am mai avut o cezariana" sau "am peste 35 de ani"... (Nu am vrut sa zic ca tu ai avea ). In fine, mare mestera ai fost da' vezi sa nu fi dat tocmai acum cu bata-n balta!

37+

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Mesajul asta am inceput sa-l scriu pe la 17 si-l postez la 23 , fain nu?

Angi , nu arunca pompa , s-ar putea sa-ti foloseasca in cazul in care productia de laptic e mai mare decat necesitatile lui Pupi si in cazul asta , mulsul se impune . Nu e bine sa stai cu lapticul in sani . Eu tb sa ma mulg dupa fiecare alaptat , desi urasc chestia asta si mi-e ciuda ca arunc lapticul. Monica Doc zicea sa-l congelez , dar cum...in ce sa pun 50 ml de laptic de la fiecare mulsoare ? Sa adaog in acelasi recipient laptic peste laptic de la mai multe mulsori ,nu cred ca e in regula . Si atunci , cum sa fac?

Nemary , bagi doar posturi scurte ...nu ne mai zici nimic despre tine ?
Medamaya , un an plin de impliniri si tie , sa fii sanatoasa si sa-ti indeplinesti in 2008 visul de a avea un puisor al tau !

Monica Doc , intrebai de scorurile din Bucuresti...pe mine m-a costat tot tambalaul la CFR2 , nastere naturala 100% - aprox. 25 milioane , cu dr. , neonato , asistente , moase , infirmiere - 3 zile de spitalizare....Asa ca 500 EURO e rezonabil.

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

gatta....25 de milioane????pt ce asa mult??mai ales ca ai nascut natural...

Moni 37+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

mitsule, la mine e cu cantec: am diabet de sarcina urmarit cu constiinciozitate, am un copil mare, am un uter deja taiat o data, la data la care am fixat cezariana era in fundulet, a fost o surpriza ca s-a intors, dar medicul a inteles ca e vorba de administratie si de psihicul meu s-o pastrez. sa stii ca nu ma incanta perspectiva sa fiu lovita de tren a doua zi, sa nu-l am pe sot langa mine - prima data a stat cu mine in spital 7 zile - sa mai am un bruno de care sa ma ocup si scari d eurcat in fiecare zi, de x ori, pana in dormitoare... dar, cel putin (eu stiu ce e ala travaliu de 24 de ore de contractii induse... in doua ocazii diferite) nu ma mai pot declansha. si sunt convinsa c ain caz de contractii naturale, tot la cezariana as ajunge pt ca e intors cu nasul spre lume, si nu ma pot ajuta cu nik sa inteteasca contractiile. asa ca, daca medicul e intrebat, am un dosar beton, iar el poa sa se justifice mai stiintific decat o fac eu:d

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ellenuta si Stancutza,

Care anume oase "de la fofo" va dor?? Muntele lui venus? Sau ligamentele de prinprejur, articulatiile, etc? Abeti senzatia aia de stretching???

37+

Atat mai avem!

si pe mine ma dor..de fapt toate oasele bazinului ma dor..cel mai tare la spate chiar deasupra fundului...acolo ma doare ca naiba simt ca-mi scarmoneste cineva cu un cutit acolo...iaccc

Moni 37+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ellenuta si Stancutza,

37+

Atat mai avem!

ah...si durerile astea se intensifica seara!!groaznic..chiar si in somn simt,abia ma ridic din pat noaptea cand merg la baie..ieri am mers doar de 5 ori

Moni 37+,

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput