* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (111) *
Raspunsuri - Pagina 16
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by irinouka
gatta, ce norocoasa esti cu sara eliza si al ei program de mancat/dormit. bravo, fata! nici n-ai idee ce ma bucur. nu cred ca tre' sa te gandesti daca 20 de minute de supt e mult sau putin. cata vreme ea se opreste singura, nu scanceste si se baga la somn, e totul perfect. iupiiiiiii!!!
quote:
Originally posted by IrinaL
Gatta, tare norocoasa esti! Si frumoasa, si papacioasa si somnoroasa, ce sa-ti mai doresti de la un bb!
Irinouka , IrinaL , intr-adevar ...sunt o mamica f. norocoasa si ma topesc dupa Saratica mea !
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
miri_mik spune:
angi! copilul nu plange doar de foame!!! cand il pui in pat plange pentru ca simte diferenta de temperatura dintre bratele tale si pat. isi baga manutele in gura pt ca 9 luni asta a facut de plictiseala, nu de foame. daca tu stii ca a spupt, si-ai vazut ca se goleste sanul, evident ca are si in burtica! e prea mult sa-l tii atata la sani. lasa-l maxim 20 de minute la un san. daca se plictiseste si incepe sa molfaie tsata de distractie, pune-l in patut, pune-l in relax, plimba-l in brate. si statul la san poate sa fie o problema, pt ca suge de foame in prima faza, repede si apucat si inghite si foarte mult aer. poate un tagaici nu-i ajunge. uita-te la burtica lui: e tare si rotunda? precis are aer in burtica si-l deranjeaza.
te felicit ca nu te dai batuta! din tot sufletul, si iti tin pumnii s-o tii tot asa. nue sti tu sa te dai batuta cu una cu doua. si o veste buna, cam peste inca o saptamana ai sa intelegi cand plange de foame cu adevarat si cand plange de alintare sau de dor de mami. daca ai un cangur sau o esarfa, pune-l in ea/el si plimba-te prin casa cu el. si cand sta o ora si doarme... culca-te si tu. 30 d emin sa fie, dar trebuie sa dormi.
miri_mik
39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by docdecap
gatta, poate sa o dai pe manute cu ulei fiert si racit, evetual de masline. mai stiu pe cineva a carei fetita are dermatita nasoala, si nu suporta nici un fel de cosmeticale, si numai cu asta da. acuma, copilul despre care vorbesc e mai maricel, la sugari cred ca uleiul n-ar face rau, cat poate sa ramana pe manute?
sa mai zica si mamici cu experienta.
nu ai apucat sa-mi spui daca iti place prezentarea pentru Sara, iti dadusem la un moment dat un link.
si adina, nu intelegi, eu vreau sa inabus concurenta in fasa, nu sa-ti dau de unde sa alegi!!
e, si ca m-am tot laudat cu nepotii mei, o sa pun poze cu ei! uite www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> AICI amandoi, nu prea am in calc. asta poze cu ei, asta e ce am mai adunat eu de pe ici pe colo. ei??
Monica 39s cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Monica , cred ca mi-a scapat link-ul cu prezentarea

. Vorbesti de slideshow-ul de pe webshots? Pe aia am vazut-o , saru-mana ...iti scrisesem un reply la momentul ala ...Am mai trimis niste poze pe contul comun care as fi vrut sa-mi apara intr-o prezentare de genul celei pe care i-ai facut-o Alinei023 , nu stiu daca cu tine tb sa vorbesc sau cu Monica Matz ? Oricum , va multumesc mult la amandoua pentru bunavointa si efort .

Povestea nasterii
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by isidora
... brazilian m-a facut o data o colega in camera de camin,a lasat prea mult ceara si nu zic prin ce-am trecut pana s-a terminat....Ca sa nu spun ce urlete se auzeau din spatele usii noastre de ziceai ca ma violeaza un urs..
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
Hai ca o dau din plans in ras... Esti mortala, vrei sa imi crape operatia mea frumoasa care deja abia se mai vede????
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
povestea nuntii, nasterea lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...
,Mare, Munte, Flori
miri_mik spune:
angi, nu vrem sa vedem daca-ti crapa de ras... dar sa vedem daca tine bine in conditii de calamitate:)) chiar, cum esti cu taietura? imi amintesc ca ti l-au dus pe viktor la neonato pana a doua zi. cum ai suportat? mie mi l-au luat pe bruno doua ore si era sa fac crize, dar e drept ca a stat cu mine dupa aia si trebuia sa sun dupa asistente sa mi-l dea, ca nah, eram ca lovita de tren:)
miri_mik
39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
grati.ela spune:
Gatta, este o frumusete micuta Sara! Stiu ca au spus-o si altii dar are asa o dulceata de nu ma pot abtine sa nu va felicit si eu...
Cate dintre lucrusoarele luate inainte de a naste iti sunt utile la maxim? Merita masa de infasat? Iar despre hainute...cum e?
35+ Tudor Gabriel
AMR 21 de zile
Mitsu-bishu spune:
Ooof, de mai putin de 24 de ore nu am mai stat pe net si uite ca ati scris aproape 2 capitole!
matgravidut, eu ma dau cu creme ca am pielea foarte uscata, cand ma aplec simt ca imi crapa pe spate... Cred ca din cauza maniei mele cu exfoliatu' la fiecare dush...
Deci nu ramane nimic lipicios, se absoarbe ca si cum nu ar fi! Despre lac... Eu ma dau, ca toata viata am avut unghiile sub oja si au o culoare naspa... Sunt Galbene!!!
Si ma fac cu un lac transparent cu o tenta de rose, ca sa nu se mai vada asa de urat...
Ellenuta, cum sa nu stiu ca tu erai zuza cu paturica? Ba, mai mult, am confundat-o pe miky cu tine, ca a zis ea ceva de fesuletul mov al fetitei LaureiI si eu am zis ca precis esti tu! Nu mai tineam minte exact cine pomenise de fesulet... ![]()
Ma duc sa mai citesc si ma intorc... Sper sa nu treceti totusi la capitol nou! 
37+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
angi, nu vrem sa vedem daca-ti crapa de ras... dar sa vedem daca tine bine in conditii de calamitate:)) chiar, cum esti cu taietura? imi amintesc ca ti l-au dus pe viktor la neonato pana a doua zi. cum ai suportat? mie mi l-au luat pe bruno doua ore si era sa fac crize, dar e drept ca a stat cu mine dupa aia si trebuia sa sun dupa asistente sa mi-l dea, ca nah, eram ca lovita de tren:)
miri_mik39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Credeti-ma ca operatia mea tine bine, in conditiile in care ne descurcam numai noi singurei cu toate
E foarte frumoasa si fina, cu fir care se absoarbe si se vede numai o liniuta.Pe bebe mi l-au aratat cateva secunde in timp ce ma inchideau la loc, pe urma m-au dus la Terapie intensiva si in aceeasi seara mi l-au mai adus 5 minute ca sa il pun la san, dar sanii mei erau uscati uscati, degeaba a tras de ei asistenta de am crezut ca mor. Vai cat o invidiez pe Gatta pt lapticul ei!!
Miri, dar daca zici ca e posibil sa nu planga de foame, de ce rade tot suplimentul cu sughituri???? Ce explicatie ar avea? Uite, acum doarme neintors dupa ce i-am dat supliment. Sigur e de la foame, altfel ar fi simtit si cum diferenta de temperatura sau ca nu il mai tin in brate. Nu stiu, frate, ce sa mai zic.
Si inca ceva, ceaiurile alea de stimulare a lactatiei au vreun efect sau ma intoxic degeaba cu ele... Vorba vine ma intoxic, dar intelegeti voi...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
povestea nuntii, nasterea lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...
,Mare, Munte, Flori
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Gatta, este o frumusete micuta Sara! Stiu ca au spus-o si altii dar are asa o dulceata de nu ma pot abtine sa nu va felicit si eu...
Cate dintre lucrusoarele luate inainte de a naste iti sunt utile la maxim? Merita masa de infasat? Iar despre hainute...cum e?35+ Tudor Gabriel
AMR 21 de zile
Gratiela , multumim mult
...moaaama ce creste pipota in mine !!!Cat despre masuta de infasat ...si acum e dezasamblata , folosesc cadita separat si suportul de infasat separat punandu-le in pat .
Am constatat ca e mai comod asa ...
Hainutele pe care le-am luat pentru 0 luni ( 50cm) sunt majoritatea mari , ii vin doar bodyurile ...in salopetele inoata ...
Povestea nasterii
miri_mik spune:
angi... ti-au zis si fetele si repet: biberonul e periculos pana invata sa suga cum trebuie: pentru ca sa sugi d ela san e un efort infernal, epuizant, trebuie muncit pentru doua picaturi pe cand din sticla... curge fara sa miste boticul. doarme saracu ca e vremea lui sa doarma. si cu laptele din sticla care e mult mais atios decat cel de mama, os a doarma trei ore. cata vreme alaptezi, ai sa te trezesti la o ora, o ora jumate sa-i dai sa pape pentru ca se digera foarte repede. ala praf ramane mai mult in burtica. eu am alaptat pana la 7 luni, si abia la 7 luni am dormit o noapte. grati...dupa 2 ani, deci... dureaza. nu se face totul peste noapte. si tu si viktor tre s ainvatati sa va decodati. rabdarica! nimeni n-a spus ca e usor sa cresti un copil mik! stai sa vezi cand o sa inceapa zbieratele din miez de noapte, neconsolate...de colici si mai stiu eu ce necazuri... atunci ai sa fii si mai stresata... pana una alta, somn. fugi in pat. nu sta ca huhurezii, somn pana doarme bebe viktor.
miri_mik
39s en cours
bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

(Isidora-4ani) si