* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (110) *
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
neata zuzici,
acum vesti despre mine ..
- aseara am fost in vizita la nashi .. CU METROUL .. mi-a fost cam frica sa plec de acasa dar .. sotu' a insistat .. nu cred ca e in toate mintile dar uite ca am ajuns intregi acasa .. i-am si spus ca eu, femeie in prag de nastere, nu am mai multa minte ca el ..
DAR .. UITE CE AM PATIT DUPA PLIMBAREA DE ASEARA ..(mentionez sa nasha si fetita lor erau cobza de racite)
- am reusit sa racesc .. behai, stranut, ma doare capu etc etc .. am trimis sotu dupa stodal si paracetamol simplu si tantum verde ..
- bebe nu da niciun semn ca vrea sa iasa .. DPN-UL este maine cand este si dr meu de garda! voi merge la control .. DECI MAINE S-AR PUTEA SA NASC .. daca e colul deschis, raman .. daca nu, revenim acasa si cand o vrea printesa sa iasa, atunci sa iasa!
- azi dimineata am bagat ceaiuri si lamaie cu miere .. dar acum ma arde pe beregata de-mi vine sa ma iau la palme singura ..
va pupik si ma duc sa mai zac sub patura la tv .. mi-e frica de raceala asta .. daca nasc, ce fac??? cum alaptez pe bebe?? imi iau masti din alea de la farmacie .. medicamente am voie sa iau???
offffffff ... ce varza sunt .. sa ma inec ca tiganu' la mal ..
39+
EVA MARIA
AMR 1 ZI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Tinna S. spune:
Neata fetelor! Va pup!
...ce vad eu aici?? Virgo, e cazul sa incepem galeria???? Hai mai zi-ne, nu ne tine in suspans... ![]()
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
danybv spune:
Neata fetele,acum ne-am trezit si noi.
Vreau sa felicit si eu pe Irlandeza felicitari pentru bebe.
Alinatudor La Multi Ani mamei tale !!!!sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepoti/nepoate..
Ellenuta iti doresc multa sanatate si sa te refaci cat mai repede posibil .
danybv
39
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 1 SAPTAMANA !!!
Tinna S. spune:
Ellenuta, imi pare tare rau sa aud ca ai racit tocmai acum... Sa stii ca si eu cand l-am nascut pe Andrei am racit rau de tot cand el avea nici o luna, si il alaptam cu o masca de-aia chirurgicala pe fatza... Era tare nasol, dar a durat doar cateva zile...
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
Tinna S. spune:
La multi ani IrinaL pentru baietelul tau!!!
Imi amintesc ca ziceai ca e nascut pe 4 ianuarie...![]()
Sa fie fericit si iubit!!!
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
AMR 7 saptamani !!!
AngeliquedeS spune:
Vai, ce-am pierdut!!! A nascut Laura_Ioana!!! FETITA!!!!!!!
In sufletul meu simteam ca trebuie sa fie fetita, nu imi pot explica de ce!!
BINE AI VENIT PE LUME, INGERAS MINUNAT CA SA ALINI SUFLETELE LUI MAMI SI A LUI TATI, SA LE LUMINEZI VIATA, SA LE DAI UN SENS SI UN MOTIV DE A LUPTA SI DE A MERGE MAI DEPARTE! SURASUL TAU LE VA STERGE ORICE URMA DE DURERE SI LE VA FACE VIATA UN DESAVARSIT DRUM IN TREI!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
povestea nuntii, nasterea lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Miutza spune:
Irlandeza, felicitari pt Patricia! sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte! refacere rapida si usoara ca ai trecut prin multe pana aici si meriti sa te bucuri din plin de Patricia cat mai repede!
fetelor, va spuneam si eu in urma cu un capitol cred -dar poate ati sarit peste mesaj- ca las geanta la sotul meu si iau cu mine o sacosa in care pun doar strictul necesar pt orele de travaliu (sper minutele
) si 1-2 ore dupa, pana ma refac sa pot iesi pe hol sa iau geanta de la el (lui nu i se permite sa intre la mine
) in acea sacosa voi pune tampoanele de vata, papucii, cana, apa, prosop si sapun... ca sa n-am grija gentii intre travaliu, nastere si recuperare. daca e sa uit de sacosa sau sa n-o mai recuperez, asta e. insa eu am acum alta dilema...ce fac cu tel??? il tin in mana cat nasc? 

probabil il voi da moasei sa mi-l tina in buzunar, nu? eventual o s-o si rog sa-l sune pe Cosmin dupa ce nasc
ufff ce griji suplimentare...de parca nu e de ajuns ca tre' sa nastem 
Miutza
36+
Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 4 saptamani!
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
AngeliquedeS spune:
IRLANDEZA
PENTRU TINE MESAJ SEPARAT - CAND AM CITIT MESAJUL DE LA TINE, DESI CU INTARZIERE, MI-A TREMURAT SUFLETUL. ACUM ITI TII MOTANICA IN BRATE SI SUNT CONVINSA CA O PRIVESTI SI ITI SPUI CA ORICE DURERE A MERITAT, CA A FOST O NIMICA TOATA PE LANGA MINUNEA DIN BRATELE TALE. AI AVUT UNA DIN CELE MAI GRELE SARCINI DE LA ODESEEA NOASTRA, CU SIGURANTA CU CELE MAI MULTE DURERI, DAR ACUM AU TRECUT TOATE. SA VA BUCURATI DE ODORUL VOSTRU MIC!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
povestea nuntii, nasterea lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
carmen e spune:
FELICITARI IRLANDEZA SA FIE SANATOASA PATRICIA SI SA II BUCURE PE MAMI SI TATI!
cum creste
Carmen
36 +
David Alexandru AMR 18 ZILE !!!