* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (110) *
Raspunsuri - Pagina 11
AngeliquedeS spune:
Noi azi implinim o saptamana
Merg sa recuperez macar capitolul asta ca degeaba citesc eu din urma daca nu sunt la zi cu noutatile. Pupi e un scump si o lasa pe mami sa doarma intre mese bine de tot. Si tin sa va anunt ca nu mai am nici un kg in plus, incap in vechile haine!!
Miutza, te-ai gandit fff bine cu geanta, nici nu iti tb nimic pt bebe decat dupa ce ajungi la salon. Doar lucrurile tale sa le ai si vata sa fie la indemana. Cat despre telefoane, eu le-am avut in permanenta cu mine tot timpul cat a durat travaliul si nu a spus nimeni nimic!
Va pupam si revin dupa ce citesc capit. asta.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
povestea nuntii, nasterea lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Ven spune:
Ceska, mersi de aprecieri!
Si bebe Benji e un scump si un dragalas 
Cat despre alaptat si completare cu lapte praf, the same here....bebe papa de la san, dar nu e satisfacut, doarme cam 1h cu ce a papat de la mine (maxim), apoi plange dupa papa. Asa ca primeste sticluta de Nan, pe care il rade cat ai zice peshte (100 ml). Asta este. N-am de gand sa ma stric la cap si sa dau in depresie ca nu papa bebe numai san. Ar fi fost ideal, dar daca nu se poate, ata ete.....
Gata, ca maria-sa vrea papa. V-am pupat! 
Felicitari tuturor fetelor care au mai nascut si multa sanatate la bebei.
Venera mama lui Markus si Mathias
jelimoni spune:
neata zuzici!
IRLANEZO FELICITARI!!!IN SFARSIT!!BINE AI VENIT PE LUME PATRICIA,SA FII SANATOASA SI MANCACIOASA SI S-O BUCURI PE MAMI TOATA VIATA!
Moni
36+, 
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
atat mai avem
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
virgo spune:
quote:
Originally posted by Ereena
virgo, esti pe val sa inteleg????
Irina36+
Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Nu stiu ... contractiile sunt neregulate si nu dor chiar asa de tare . Sa vedem . Poate se opresc .
AngeliquedeS spune:
I-am trimis mesaj de felicitare Irlandezei si mi-a raspuns acum inapoi, a spus ca pupa toate Zuzele si au poze pe care ni le va arata cand se intorc acasa.
Ven, exact asa am patit si eu aseara. Dupa doua zile in care a papat exclusiv de la san, ieri noapte l-am pus la san la 7, l-am tinut 40 de minute apoi l-am culcat. Dupa o ora se trezeste, plange cum plange cand ii e foame si cauta cu gruita sanul, sugea bluzita de pe el si cand il puneam pe umar isi facea gurita bobocel ca pt alaptat. Deja ma gandeam ca sa vezi ca am pus-o cu el, a devenit alintat. M-a tinu asa din ora in ora pana la urma am cedat nervos si la 12 noaptea i-am dat supliment pe care l-a papat printre suspine (si suspinam si eu de mila lui) si pe urma a dormit instantaneu si nu s-a trezit decat la 3 de a papat iar. De atunci s-a saturat din sanul meu. Dar m-am hotarat ca daca se mai intampla asa ceva nu mai chinui copilul. In plus cred ca de foame nici kk nu facea ca eram ingrijorata ca noaptea dinainte si toata ziua nu a facut kk dar dupa episodul cu suplimentul dimineata am gasit kk. Zic si eu, poate ma lamuriti voi, cele care sunteti mai pricepute.
Si mai am o controversa: pareri pro si contra cu programul de alaptat: de la spital mi s-a spus sa ii dau la cerere, adik atunci cand se trezeste el si plange de foame. Dar am auzit pareri ca nu e bine sa il lasi nemancat mai mult de trei ore chiar daca doarme. Pana la urma il las sa doarma si ii dau papa cand se trezste, sau tb sa il trezesc eu la 3 ore? Ca el de obicei depaseste 3 ore cand doarme. ce fac, il scol? Va rog mult ....
Virgo, esti pe val?????? Go, Virgo, go!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
povestea nuntii, nasterea lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
ceska777 spune:
Virgo,
mersi.
Ven, problema e ca mama mea e aici. Desi la primii doi copii (eu si sora mea mijlocie) a ramas repede fara lapte (17 zile si cateva saptamani) pe al treilea l-a alaptat mai bine de doi ani. Si cu asta a ramas ea in minte:copilul trebuie sa pape de la san. Moasa mea a intuit bine ca am o oarecare presiune din partea mamei mele. DAR.... vede si mama ca Benji trebuie sa manance si aproape plange cand il vede nemultumit la piept. Asa ca.... eu mai incerc. Am pompa inchiriata pt 1 luna si mai primesc una de la verisoara sotului meu maine. Fac tot ce pot dar pe primul loc e binele copilului meu: e important sa il pun la san dar mai important sa fie sanatos si multumit! Nu?
Ceska, mamica de Benji
mic si scump
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
Ereena spune:
virgo dar din cate ma vazut tu ai DPN pe 1 feb , ar fi cam devreme pt bebe sa vina acum , nu ?
Irina
36+
Matei
POZE
irinouka spune:
neatzaaaaa!!!
virgo, ce faci acolo, mama??? contractii dureroase cu dureri de spate? si buze de angelina? mai, astea-s semne de...galerie! mai povesteste-ne, ca poate asistam iar la debut de travaliu in direct. pup si bafta!
ange, felicitari pt bebelul cumintel si pt kilogramele topite. sa-ti dea doamne-doamne sanatate ca citind despre tine mai pot si altele sa spere. :-)
miri, luat glicemia "pe uscat", acum astept sa se faca 11:53 ora mea ca sa o iau pe a doua, brrrrrrrrr. am mancat doua felii de paine cu cascaval si 1/2 de cana de lapte batut.
ceska, ce-mi place ca ai parte de asa mult ajutor de la maosa si ca usor-usor lucrurile par sa intre in normal cu alaptatul. va pup pe amandoi.
ellenuta, cine cauta, gaseste. :-( me sad. pliiiiiiiiz nu mai iesi din casa, macar azi, pliiiiiiiiiz, chiar nu ai nevoie...uite, zici ca poti sa faci una-alta si pe urma stai si scancesti cu tratamente naturiste pt raceala si iti ia gatul foc. imi vine sa tip de ciuda.
alinatudor, mi se pare ciudata tare faza cu datul cu crema care poate provoca niscaiva contractii. practic, e aceeasi miscare ca cea pe care o faci cand te mangai pe burta. sau nici asta nu te-a lasat doc sa faci? hmmm, aiurea rau.
nu ma mai duc sa imi iau prenatalul ca s-a anuntat mama in vizita. mai bine stau si cafegesc cu ea, hihihi! prenatalul poa' sa mai stea pana luni, am decis.
va pupez si va doresc o zi nemaipomenita!
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Ereena spune:
irinouka, pt prenatal nu e problema , il poti lua pana pe 15 sau 25 nu mai stiu sigur ,pt luna in curs
Irina
36+
Matei
POZE
jelimoni spune:
azi intram si noi in sapt 38...ptiuu ca ma simt asa aproape de parca as naste maine...cum va simtiti voi care chiar aveti DPN-ul zilele astea??
Moni
37+, 
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
atat mai avem
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!