* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (110) *
Raspunsuri - Pagina 12
irinouka spune:
mersi frumos, ereena. am sunat si la cabinet si mi-au spus ca se apuca sa mi-l faca si ca poate veni oricine sa il ia: mama, sotul, eu etc.
f bineee. pana la urma, il fac de pe 2 ianuarie, ca sa fie treaba treaba. ca la cat sunt de cretina e posibil sa ma zgarie pe creier faptul ca am trisat cu cateva zile.
irina
39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
virgo spune:
Eu stiu ca dau semne de travaliu , dar ar fi prea de tot sa fie doar atat !!!
Bebe impinge disperat in col , il simt foarte bine , am ameteli si-mi sunt picioarele amortite .
Hai sa ma intind pe canapea si sa vedem cum sunt contractiile .
Da , am DPN la sfarsitul lunii , dar cine stie !?
Ne mai auzim cam intr-o ora .
stoisor spune:
bine ai revenit Angiiiiiiiiii pt tine chiar am avut unele emotii si am tot facut eforturi sa intru sa vad ce faci si am avut noroc sa intru chiar la pg cu povestea veniri pe lume a lui Pupi mic
Iri multumim de vesti de la Irlandeza .....ce puiuta mare ...sa traiasca si sa va bucure bebelusa Patricia
Adryana 4u eu aici pe forum am citit despre calciu ca da contractii si eu le am de fff mult timp si de asta imi este asa frica de el dar acum il iau si mai vad eu ce se va intampla cat despre No-Spa zici ca i paine frate il iau toata ziua de cand am ramas insarcinata cu pauze de o sapt doua dar il iau tot timpul ....ma dispera si med asta
Jelimoni stai cumintica si nu te mai grabi da???
Ereena cum sa nu iti placa Sibiul??MEREU TANAR 
acum intradevar are ce sa placa in Sibiu ca sau bagat carute de bani in el dar nu era asa acum cativa ani .....si meritele sunt ale primarelului nostru sas nu???moni??
33+
Sara Ioana
bdiana spune:
Buna tuturor si un An Nou plin de bucurii! Sunt Diana, am 28 de ani si sunt in 34 sapt...il astept pe bebe pe 16 feb..dar pana atunci mai vedem...de luni intru in prenatal si as fi vrut si eu sa-mi umplu timpul intr-un mod placut...dar si util...vorbind cu voi, mamici in aceeasi luna de sarcina cu mine....Din pacate nu am stiut unde sa va gasesc si am postat mesajul la ASTEPTAND UN INGERAS IN VIATA NOASTRA cu titlul BEBEI DE FEBRUARIE 2008....daca aveti curiozitatea il puteti citi acolo...va multumesc anticipat pt raspunsuri...pe curand.
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by bdiana
Buna tuturor si un An Nou plin de bucurii! Sunt Diana, am 28 de ani si sunt in 34 sapt...il astept pe bebe pe 16 feb..dar pana atunci mai vedem...de luni intru in prenatal si as fi vrut si eu sa-mi umplu timpul intr-un mod placut...dar si util...vorbind cu voi, mamici in aceeasi luna de sarcina cu mine....Din pacate nu am stiut unde sa va gasesc si am postat mesajul la ASTEPTAND UN INGERAS IN VIATA NOASTRA cu titlul BEBEI DE FEBRUARIE 2008....daca aveti curiozitatea il puteti citi acolo...va multumesc anticipat pt raspunsuri...pe curand.
quote:
Initial creeata de bdiana
La multi ani tuturor,bucurii si mai ales multa sanatate!Ma numesc Diana,am 28 de ani si sunt in 34 saptamani cu primul bebita.Bucuria este mare si m-am gandit ca ar fi foarte placut dar si util sa vorbesc cu viitoare mamici aflate in aproximativ aceeasi luna...dar nu numai!
Eu sunt din Buc. si merg la Spit. Cantacuzino, la dr. Dumitrescu Ruxandra....am rh negativ si am si probleme cu coloana...inca din adolescenta....ceea ce inseamna ca ma cam streseaza gandul la nastere si la faptul ca anestezia in coloana este destul de riscanta pt mine....mai are cineva astfel de pb?
Am incercat sa mananc sanatos si sa nu iau prea mult in greutate dar din luna a 5-a nu prea mi-am mai putut stapani apetitul...prin urmare am luat deja 11kg....
De luni intru in prenatal ...asa ca voi avea destul timp pentru discutii daca vreti....ce sa mai zic ca nici seara nu prea am somn...am inceput sa-mi fac lista cu lucrurile necesare pt spital dar inca nu am cumparat nimic....voi in ce stadiu sunteti?
Va pup si astept mesajele voastre,
Diana{bdiana pe forum}
Bine ai venit Diana ! Sarcina usoara !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
bdiana spune:
Draga Lala ...esti o draguta.Iti multumesc mult...eu nu stiam sa aduc mesajul aici.....si de scris inca o data...iti multumesc mult si sper ca in felul acesta sa primesc raspunsurile dorite.
Ereena spune:
BDIANA , bine ai venit printre zuze:-)
Irina
36+
Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena spune:
cautam si eu ca tot omul care nu are ce face , niste filmulete cu anestezia epidurala .Curioasa ca o mata ... si dadui peste alte filmulete cu nasteri Dupa ce le-am vizionat concluzia este NU VREAU SA NASCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC, mi-e o frica de mor , cine m-a pus sa ma uit ???????????????????? 

Irina
36+
Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
andicu spune:
FELICITARI IRLANDEZA-MAMICA FERICITA!!! 
Sa-ti traiasca bebe Patricia, sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii de acum incolo! si pt tine s-a incheiat un capitol trist si chinuitor si a inceput 2008 mai frumos decat toti anii de pana acum! ma bucur enorm pt tine, ca si pt Laura Ioana, Kris si restul fetelor care au ajuns aici dupa multe chinuri! 
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun

Cum crestem noi

IrinaL spune:
Multumim, multumim!
Sa traiasca capricornii1 ![]()
quote:
Originally posted by Tinna S.
La multi ani IrinaL pentru baietelul tau!!!
Imi amintesc ca ziceai ca e nascut pe 4 ianuarie...
Sa fie fericit si iubit!!!
Tina33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
Irina 38+
Ileanahttp://good-times.webshots.com/album/561638078UNmTAB
http://family.webshots.com/album/561996297VzsMsi

(7 ani)