* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (110) *
Raspunsuri - Pagina 9
Ereena spune:
Buna dimineata:-)
Felicitari mamica irlandeza !!! Bine ai venit bebe Patricia !!!
Irina
36+
Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
alinaatudor spune:
Hm...va zic asa...ca parca ma mananca limba...azi e ziua mamei mele..face 51 de ani..e capricorn ca si mine..de fapt eu ca si ea...sper ca fata mea sa nu se grabeasca si sa iasa varsator..nu din cauza de zodie..ci ca vreau sa stea mai mult de 37 de saptamani in burtica...
Alina
34 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 6 Saptamani
matgravidut spune:
Alinatudor - multam fain de aprecieri... o sa fie super pe la 50 cand lumea o sa-mi dea 40.
Mi-aduc aminte ca atunci cand am terminat liceul m-am dus la ministerul invatamantului sa cer si eu un post de suplinitor pe la vreo scoala. Ce crezi ca-mi spune nea Gica de la angajari:
"Mai puisor, asteapta si tu sa termini generala..."
Mah ce m-am suparat. A doua zi eram in rochita, pantofi cu tot si machiata la acelasi minister... unde am fost tratata la varsta pe care o aveam, dar nu mi-au dat postul de suplinitor.
Monica-Matz 36 si
Andreea Bianca
AMR 4 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
ceska777 spune:
Buna dimineata zuzelor, mamicilor!
E asa bine ca mai stam inca impreuna si nu ne-am impartit in zuze la dr si mamici cu clopotei la stg. Asa e mai bine... Ce inspirate suntem...
Tocmai a plecat tati la lucru, mama se reface pe canapea, Benji doarme. In casa e cald, cafeaua e buna.
Problema mea e ca scrieti prea repede... nu am ajuns sa citesc tot din urma. Vorbeam odata cu Creata si ma intrebam daca nasc oare inainte de capitolul 100?! O sa verific asta mai incolo. Ieri nu am intrat deloc pe net decat putin seara pe mess.
Asa ca.... ieri am insistat cu muls si pus la san. Dimineata in 40 min de muls am adunat repede din ambii sani 3/4 de sticluta 75-80ml. Extaz!!!!!!! I-am hranit copilului dupa ce am incercat sa il pun la sani care isi facusera datoria si erau in "inventar". Apoi a venit moasa si ea incantata de rezultat am mai incercat sa il punem la san. Pt asta l-am trezit dupa 2 ore din somn. Se pare ca Benji a invatat sa apuce si sa tina sfarcul. F bine. Alaltaieri seara a fost constipat-s-a uitat moasa in pampers pe care il pastrasem. Probabil de la laptele praf. Peste zi dupa masa urinase doar. Spre ora de culcare alaltaieri dupa ce a supt putin la san a facut iar scaun normal, pastos care s-a lipit de popou. Ieri cum ziceam pleaca moasa iar pompez: strang 15 ml si 10 ml de la cate un san. Ii ia Benji cu sticluta numai dupa ce m-am asigurat ca suge la san dar nu vine mare lucru. Bine... normal ca nu s-a saturat cu o masa de 25 ml cand el poate da gata si 75-80ml cum aratase dimineata (lapte matern muls).
A primit supliment si a dormit apoi de la 14:35 pana la 20:40 ( am un caiet studentesc unde urmaresc faze de somn, cat sta la san cap bea din lapte praf, cat mulg, cum si cat de des face in pampers, etc).
L-am schimbat si apoi la baita. Tati a pregatit apa eu am picurat ulei de avocado lavanda si musetel. Apoi la sf tati l-a dus in prosop in camera, l-am uscat cu foenul si prosopul l-am periat si imbracat. Era f multumit mai sa adoarma la loc. Apoi o tragedie cu pusul la san dupa ce am muls putin fiecare san: 10 ml din sticla laptele meu apoi completare dupa 25 min in care nu a venit nimic din sani. A dormit apoi de la 23:30 pana la 04:00. Acuma dimineata iar in 45 min numai 15 ml pe care i-a baut din sticla si iar lapte praf!
Eu sunt treaza de la 03:15. Asteptam sa vina moasa si apoi dorm si eu putin.
Fetelor mamici ce fac bine ce fac rau??? Vreau sa alaptez, chiar vreau dar pustiul e un mancau! Si tre sa creasca; in sapt 2 e o faza de crestere asa am citit si de aia completez cu lapte praf! Si oricum cu atat de putin productie proprie in cond de stimul cu pompa si pus la san ma dispera. Incer ca raman cool sa nu ii transmit stresul.
Sfaturi?
Acuma sa scriu ce am mai retinut!
VEN,
cei trei muschetari ai tai sunt grozavi!
Geo-ionita,
felicitari pt bebe!
AngeliquedeS,
ce ma bucur ca ai lapte pt bebe Viktor. Dar miri are dreptate sa nu se invete cu joaca la san!
Danonique,
si Benji are faze se somn lungi. Cate 5-6 ore mai ales dupa masa spre seara si noaptea intre 01-02 si 6-7 dimineata.
Miri_mik,
parca zici din catastife-la sfaturi ma refer. Stiu insa ca si experienta are un cuvant de spus. I-am citit si mamei cu glas tare despre ragait.... :-)
Gatta_salvaje,
sara e o scumpa. Hai sa ne incuscrim. La spital cat am stat 1 sapt am avut 2 mamici de fete. Una din ele VANINA era nascuta in aceeasi zi cu Benji numai la pranz. Am schimbat nr de tel sa pastram legatura poate le tinem vreodata ziua la comun. Mamica ei e vecina de salon care apare in odiseea nasterii lui Benji.
Laura,
felicitari: Thea Maria e un nume superb si precis caracterizeaza purtatoarea!
Honey,
dau eu salata de vinete ca mama a adus gata coapte congelate. Inca iti mai e pofta?
Cam atata am retinut eu in salturi!
Benji se foieste...
Odiseea sarcinii e aproape gata am retinut ca o pun la nasterea unei stele??? Unde e albumul cu cloptei???
O zi buna!!!! Cu multi clopotei sanatosi!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
ceska777 spune:
Irlandeza,
in sfarsit si Doamne-ajuta! Ne bucuram pt voi, merg in urma sa citesc vestea, detalii!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump
Ellenuta spune:
BINE AI VENIT PE LUME BEBE PATRICIA! SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI! IRLANDEZA, REFACERE USOARA SI MULTTTTTT LAPTIC PENTRU BEBELUSA!!!
fetele
39+
EVA MARIA
AMR 2 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
cati, imi pare nespus de rau pentru accidentul tatalui tau. cu Dumnezeu inainte! sa dea Domnul sa-si revina. va tin pumnii stransi sa fie totul bine!
ai grija de tine caci bebe simte tot ceea ce simti si tu!
mitsu .. io eram aia cu paturica mov .. dar sa stii ca imi place movul .. il prefer rozului!!!!
tinna iau nr tau de pe cont sa-ti dau mesaj cand vine bebe!!!
39+
EVA MARIA
AMR 2 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
ceska777 spune:
Virgo,
bonus: dureri de spate de la ce?
Creata,
am nascut inainte de capitolul 100 asta e sigur! Am avut eu o presmitire!
AngeliquedeS,
ma ajuti tu? Poate stii in ce capitol le-ai dat fetelor vestea despre noi? Mersi
Scriu acuma si citesc ca Benji doarme.......
Ceska, mamica de Benji
mic si scump
virgo spune:
De la contractii , banuiesc . Iar adineauri ma uit in oglinda , absolut din intamplare , si am buze de Angelina .
Sa-ti traiasca Benji !