Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Andries, mancarea a fost traznet dar ne-au raman cantitati industriale, am mai dat si musafirilor la pachet. A fost cam obositor insa, mai ales din pricina copiilor care au fost excesiv de agitati si nazdravani, desi se vad mereu in aceeasi gasca si nu s-a mai intamplat sa fie chiar asa. Ne-am ales si cu distrugeri, si cu loviri, etc etc. Cred ca asta a cam fost nemultumirea de baza. Eu nu prea stau dupa a mea ca e mare, insa finii nostri sunt mai mici si te intelegi cu ei mai greu si trebuiau non-stop urmariti si chiar si asa au mai iesit pocinoage. Andrei a fost insa betooon, a atipit de cum au venit musafirii, i-am dat repede un bibe pana sa nu adoarma de tot si tun a fost pana dimineata.
Apropos de alergii, crezi ca si Andrei ar putea avea asa? Oricum el are sigur fond alergic daca are dermatita. Nu de alta, dar cred ca am aspirat cu el in camera si ma intreb daca nu tuseste din pricina asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Sa nu ui sa va zic de Andrei:
- l-a durut in cot de bombe si artificii, ce e drept la noi era liniste, singurele bombe si artificii au fost ale noastre, dar nu s-a clintit macar din somn;
- ieri i-a dat tati cu dentinox si cica un dintisor se simte tare chiar sus de tot sub gingiuta;
- baiatul nu apuca jucarii pentru ca nu ii plac. Apuca numai lucruri care ii fac placere. A primit un urs de plus, in mod normal nu se da la bebelusi. Eu i l-am sprijinit pe scoica la picioare (ca e disperat dupa el, daca te prefaci ca ii vorbeste rade in hohote la el) si l-a insfacat imediat si l-a dus direct la gura. Am testat de cateva ori, nu are nici o problema. Si este aproape cat Andrei ursuletul, cred ca are el o chestie cu jucariile mari. Are in schimb un set super de zornaitoare colorate, de diverse tipuri, si de ros, nu le apuca, nu le roade, nu le duce la gura, nici nu le tine in mana daca i le pun eu.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Andries, e mortaaaal Victor! ![]()
Bernix, nu prea mi-a stat parul cum voiam, am transpirat toata pana am carat mancarurile de la mansarda (nu exagerez, cu totul pe putin 20 ture pe scari), pana am aranjat, etc. Asa ca a fost mai maciuca asa, dar eu zic ca bine si asa. Nu am poze, nu am facut, astept de la ceilalti. Degetica e superba, e minunata. Imi place poza prelucrata cu floricica, de la baie adica.
Cat despre dat la grinda, mosica-sa a dat-o pe Alex la noi acasa, si pentru Andrei care dormea. ![]()
Rox ,
Poze
Andries spune:
Roxana eu il banuiesc pe cel mic de alergie pentru ca ta-su are o forma naspa, Victor are si el (dar mai usor), verii lui Victor toti mai putin unul au diverse alergii alimentare, ei stau la tara si acolo nu ar vea cum sa faca alergie la praf, ceata si smog cum au ai mei...
Oricum, macar preventiv, nu baga aspiratorul cu el in camera (doar daca ai din ala cu apa care nu scoate praf, eu nu am cu apa, am unul cu filtru hepa si ajuta, nu iese chiar asa mult praf), nu folosi detergenti agresivi sau parfumuri tari, fara odorizante de camera, eu am renuntat la toate florile din ghivece, mai am una singura pe care o tin in...baie.
Si daca la Busteni nu a avut nimic, scos zilnic afara, aici de ce face muci? Ca Vic a stat cu el si acolo si aici.
Andries
Andries spune:
hi hi ... al meu produce la perle pe banda.. inca doua:
il tin pe Mircea la verticala sa-i iasa gazele si el balangane capul pe langa mine si se mai si loveste de pieptul meu, Victor:
"Mircea nu te mai pocni cu capul de mami ca o doare"
sau discuta cu ta-su, prietenul lui, ta-su il trimite sa-si ia oala, Victor:
"prietenii mari mai aduc si oala la prietenii mici daca sunt prieteni...tati adu-mi tu oala"
Andries
Andries spune:
Nu stiu sa-ti spun daca si Andrei are alergie sau nu, e posibil sa nu si sa dezvolte in timp, trebuie sa urmaresti cu atentie cum se manifesta.
Aaaa si in plus la mine in casa si oriunde merg cu ei doi nu se fumeaza. Al meu fumeaza numai la servici si eventual pe balcon.
Andries
sim_stoian spune:
Neatza la amiaza ![]()
Bernix, superbe pozele si Degetica. Imi place tare mult cea in care e inca micuta si doarme pe o parte cu pumnisorii stransi, cred ca e invelita intr-un prosopel de baie. Ce micuta a fost si ce bine a recuperat
.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
mandarinutza spune:
Va uram si noi "La multi ani!", , sa aveti parte de realizari, bucurii si sanatate in anul 2008.
Revelionul l-am peterecut in 3, mai invitasem niste prieteni cu baietelul lor dar intrucat era racit nu au mai venit. Dulceata mea a fost cumnitica, sa trezit la 23.40 sa pape si s-a culcat la loc, nu au deranjat-o petardele.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
La multi ani, Carmenita!
La multi ani pentru Albert Raoul, Vlad Mihai, Flavia Maria, Luca, Miruna Andreea, Lisa Maria, Alexandra!
La multi ani pentru cei ce serbeaza astazi ziua numelui!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Yaia spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)