Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
afibebe spune:
LA MULTI AAAAAAAANNNNIII!!!
Va doresc un an nou cu sanate si impliniri alaturi de cei dragi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
La multi ani si sarbatoritilor de astazi!!!
Noi am petrecut trecrea in noul an acasa alaturi de parinti si frati.
A fost ft frumos.
Roxana_G spune:
Hei, ne-am mutat cu gasca de mamici cu copii de varsta Alexandrei la "Floarea copilariei". Sunt asa emotionata, nu imi vine sa cred ca am fata asa mare si am ramas numai cu un scutecel
Andries, nu am aspirator smecher, ca mie mi le tot strica menajera si nu mai dau bani pe sofisticaranii scumpe ca sa le faca praf. De fumat si taica-sau fumeaza, dar niciodata in casa. Rareori in bucatarie cu terasa deschisa (sigur ca ieri i-am lasat in bucatarie pe musafiri ca nu ii puteam da afara, mai ales pe gagici). Oricum Andrei nu calca prin bucatarie, de regula sta la etaj, uneori il mai aduc jos in living. Nu stiu ce sa zic, o fi doar racit. Noi nu prea avem alergii in casa, sa zicem ca eu as fi cea mai sensibiloasa, fac dermatita de la detergenti. Si de la haine spalate cu mult detergent. Eu nu spal niciodata manual rufe cu detergent, numai cu sapun obisnuit, altfel ma umplu de bube. Cam asta e singurul istoric de alergie la noi in familie.
sarbatoritilor de azi
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Andries, smecher rau prietenul mic!
Rox ,
Poze
afibebe spune:
Desi a luat Augmentin Cristi este in continuare cu nasucul infundat.
M-a socat de dimineata cantitatea de mucozitati scoasa din nasuc cu batista.
nu are temperatura, nu tuseste, mananca, e vioi.
doar un nasuc plin.
i-am pus picaturi si speram sa-si faca efectul si antibioticul.
oare maine daca merg la consult cu el gasesc pe cineva???
nu stiu cat timp au liber.
sanatate multa bebelusilor bolnaviori.
luy spune:
La multi ani ! tuturor sarbatoritilor de azi, dulcetzuri, papanashi, mamici sau tatici !
Andries, ce perle scoate Victor... Abia astept sa inceapa si Maria sa vorbeasca...
Rox, bine ca ai avut-o pe cumnata si te-a ajutat. Si mie imi place sa primesc musafiri, dar nici eu nu ma omor dupa partea a 2-a: spalatul vaselor
bernix, tare frumusica mai e Degetzica. Si ce bine va sta impreuna !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
afibebe spune:
Roxana felicitari.
Ce fetita mare ai.Sa-ti traiasca.
Roxana_G spune:
Afibebe, poate Cristi are o rinita alergica, poate e ceva viral. Antibioticul nu rezolva mucozitatile, doar nu se suprainfecteaza.
Luy, nu numai spalatul vaselor...aspirat, spalat (s-a intrat de pe iarba din curte...iti dai seama), si restul.
Rox ,
Poze
danuta36 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi,bebici mamici sau tatici!
Bebelina noastra a implinit azi trei luni si e o cumintzica...multumim fetelor pentru urari,va pupam pe toate
Eu is cam adormita,desi n-am stat azi noapte decat pana pe la 2 apoi m-am culcat.Ma duc sa beau o cafeluta
angipangi spune:
la multi ani bine v-am regasit sanatosi si frumosi.a fost cumintica a prins-o noul an dormind speram ca noul an sa se intample sa doarma mai bine dar astazi am stat toata ziua cu ea in brate.aici la noi a fost un foc de artificii superb in rest singurei in casa noi nu avem pe nimeni aici. va pup
ricea