Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
danuta36 spune:
LA MULTI ANI! Sanatosi sa fim si sa avem parte numai de bucurii alaturi de copilasii nostri!
Mada28 spune:
La multi ani cu sanatate!
Am fost toti trei la ora 12. Luca a dormit, l-am luat din patut si ne-am pupat toti trei la 12. Apoi l-am pus la loc si a dormit cumninte pana pe la 4 cand a mancat. Am stat singurei pana cand au venit niste prieteni si sora mea sa ne vada . Asa ca vom avea si musafiri in 2008. Va pup si va iubesc
Ne pregatim sa plecam la SF Vasile. Tatal meu se sarbatoreste.Mergem si cu Luca dupa care e topit .
Va pup si un an plin de vise realizabile.
myral spune:
La multi ani, tuturor!La multi ani de sfantul Vasile!La multi ani, Carmenita!La multi ani pt Albert Raoul, Vlad Mihai, Flavia Maria, Luca, Miruna Andreea, Lisa Maria, Alexandra!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
mihailescu teodora spune:
La multi ani 2008!
La multi ani, Carmenita!
La multi ani pt Albert Raoul, Vlad Mihai, Flavia Maria, Luca, Miruna Andreea, Lisa Maria, Alexandra!
Noi am facut okisori,am dormit in reprize cu puiutul pina la 12:30,ii dadeam sa suga si adormea instant dupa ce papa,numai bine si pt.mine,yupiiiiii!A dormit dragul de el cu petarde,artificii si alte acareturi de la 10:30 aseara pina la 12:30 azi la pranz!Bineinteles cu binemeritatele escapade de supt
Am stat si eu cu tati la un ,,tete-a-tete'' pina pe la vreo 2 noaptea,ne-am ospatat,mi-a picat greu niste somon fume ca n-am vrut sa pun lamaie si nu mai nimeream metoclopramidul ,si-asa a trecut si anul 2007.Sampanie n-am desfacut ca n-avea cine s-o bea.Am 2 sticle fine de la Delicateria din Feeria pe care le tin pt botez!
Ca vorbeati ieri de Galactogil:eu am consumat 2 cutii,incepand din maternitate pina pe la 3 saptamani,am avut o prabusire a lactatiei cind am vrut sa tin dieta,mi-am bagat mintile in cap,am luat imediat globulii Piciulikai,care in cazul meu au facut minuni,iar de vreo 3-4 saptamini nu mai iau absolut nimic,exceptand ceaiul de chimen+fenicul+anason,de-ala de la Plafar,nu instant,si avem laptic slava Domnului sa ne tina cit mai mult!
Nu vreau sa va bag un ghimpe cu Galactogilul,dar am inteles ca la un consum pe perioade lungi creste riscul de a dezvolta diabet zaharat!La mine a contat si asta cind am hotarit sa ma las de el!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Andries spune:
La Multi Ani!! Sa ne traiasca sarbatoritii!!
D-ale lui Victor, explicative, la 12 noaptea, calare pe geam:
"bombele astea numai Steaua putea sa le faca, seful fotbalistilor le-a spus sa alunge anul vechi din Bucuresti si ei (fotbalistii) il alunga cu bombe si artificii" peste un minut "hai Steaua!! Hai Romania!! Asaaa...mai da-i unaaaa!! Uite mamiiiii ce frumoooooos"
Andries
bernix spune:
Bine v-am regasit in 2008!
Sa avem un an plin de bucurii si impliniri alaturi de dulcetzurile si papanashii nostri!
Pitica mea a dormit bine cu toate bubuiturile de noaptea trecuta.
Mami si-a gasit o pereche de chilotzi rosii marimea 38 care s-au intins rau pe popoul ei marimea 44, dar asta e, ne-am descurcat cu superstitziile.
Ca sa incep anul cu bine am pus in sfarsit si io poze: http://www.flickr.com/photos/22336005@N05/?saved=1
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
Roxana_G spune:
LA MULTI AAAAANI!
Am vrut sa va salut de dimineata, sunt trezita de la 10 insa am muncit chiar ca sclavul pe plantatie pana acum. Acum am cerut 15 min de liniste absoluta in care sa nu fiu deranjata. Petrecerea a fost ok, dar nu tocmai ce mi-as fi dorit. Copiii cam nazdravani, artificiile ilegale ne-au cam tras teapa, dar ma opresc aici ca sa nu incep anul cu vaicareli. Una peste alta a fost bine si cumnata mea care a spalat vreo 50 de pahare si cam tot atatea farfurii merita statuie si recunostinta vesnica. Azi au mai ramas cateva chestii, am pus totul la locul lor, am aspirat, sters praf si am spalat pe jos.
Ideea e ca ne-am culcat pe la 5 dimineata, inclusiv Alex, pentru ca niciunul din copiii mari nu a vrut sa doarma. Andrei a dormit tun de la 10 la 5 cand a mancat si apoi iar pana la 11. Insa e racit, stranuta, haraie si mai tuseste din cand in cand. Sa vedem cum evolueaza, febra nu are, muci nu ies, poate nu facem vaccin vineri.
Ce sa mai zic, eu sper sa fie un an bun, sa avem parte de sanatate si impliniri, sa ne traiasca copiii si sa fie sanatosi si sa ne bucuram de ei. Ceea ce doresc tuturor.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bernix spune:
Nana, sanatate multa! Mi se face pielea de gaina de fiecare data cand citesc ca tot aveti probleme.
Rox, sper ca ti-a rezistat coafura sa incepi anul frumoasa si cocheta.
Andries,
Poze Bebe
Roxana_G spune:
Urmy, imposibil sa nu aiba muci Tudor, nu are cum sa tuseasca fara secretii, probabil nu ii curg, dar ii are in interior. Cred ca asa e Andrei acum. Si el tuseste.
Maria, noi uitasem de ziua baiatului, ne-am amintit seara. Dar i-a cantat Alex.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bernix spune:
Noi azi mergem la mosii copilului sa-l dea de grinda, cel putin asta era planul. Sa vedem insa ce va fi si cum ne organizam.
Aniast, parca tu intrebai ce-i cu obiceiul asta. E un obicei din Oltenia. Io stiu ca se ridica virgula copilul in tavan si i se ureaza sa fie sanatos si sa creasca mare. E o urare de sanatate pt copil in noul an.
Poze Bebe