Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 18

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna seara!

In noul an sa va bucurati de copiii vostri, bebici, mamici si tatici sa fie sanatosi (si la punga grosi).

La multi ani!

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Cum am spus si la subiectul celalalt.... te baaaaaaaaaaat... detalii... doar atat??? Ce fac pinguinii... tu cum esti? etc etc etc

Am raspuns deja la "Club", dar pun si aici raspunsul:
"Detalii? Pai sintem marisori acum. 10 luni jumate si raciti cobza cu totii. Eu suflu nasul in servetele, pinguinii in batista lor cu aspirator.
In rest bine sanatosi:
Andrei: 72cm, 8.800kg, stie sa zica "ga-ga, de-de", sa arate becul si de vreo 2 saptamini a luat-o si el de-a busilea dupa mita (Roxanici parca am citit pe undeva ca si Rares tot dupa pisa "alearga", asa-i? )
Raluca: 69cm, 7.100kg (tine la silueta si la conditia fizica), stie sa sufle in trompeta si sa urce/coboare singura din pat. Recent a invatat si ca daca se smiorcaie cu talent nu mai trebuie sa coboare singura, ca se gaseste cineva sa o dea jos.
Sint cit se poate de misunatori si trebuie sa fii numai cu ochii pe ei, ca pe butelie. Macar Uca-Raluca e oarecum autonoma, desi inca nu merge in picioare fara sa se sprijine de ceva (trebuie doar sa fiu atenta sa nu traga mitza de coada sau sa rastoarne vreun ghiveci), dar Andreiut e solicitant tare, ca nu vrea sa invete de "buf!" si "poc!", desi le tot incaseaza.
Avem poze cit se poate de proaspete in Luna 11"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

va doresc si eu UN AN NOU BINECUVANTAT SI MULTA CREDINTA IN SUFLET!!! is vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine in acest an greu care aproape a trecut!!

incet ne pregatim pt plecare tati ajunge pe 27 , si suntem f fericiti toti ca n vom revedea, o sa pun si eu poza cu printesele!!!

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Monica muuuuuuulti pinguinilor. Sunt niste scumpi.... S-au facut mari...

Cred ca Andreiu meu o sa aiba la 10 luni cat Uca ta... si el isi mentine silueta... dar macar Uca are un motiv... e fata...
Mihai e un pic mai gras... era o dif. de 500 g intre ei la ultima masuratoare... Sa vedem ce ma izice cantarul si in ianuarie.

Imi pare bine ca ai mai dat pe aici si te asteptam mai des.

Carmen voi ce mai ziceti? Doar atat? Ca n-ai mai intrat de mult... s-au m-am ramolit?

Gab bravooooooooo! Mai e un pic.

Sa aveti un an nou mai bun, mai frumos decat cel care se incheie. Sa fiti fericite si iubite!

La multi ani!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

LA MULTI ANI! UN AN NOU CU SANATATE SI BUCURII,CU NOROC SI IMPLINIRI!
Sa ne intalnim sanatosi la anul,mamici,bebici ,fratiori,surioare si tatici si sa avem cat mai mult timp sa putem intra pe forum,sa ne sfatuim ,sa ne sprijinim si sa ne incurajam! Si de ce nu,poate sa ne si vedem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

La multi ani! Sa aveti un an mai bun decat cel ce a trecut, cu sanatate, iubire si impliniri!
Sper sa mearga... www.e-felicitari.net/felicitari/996-iti_doresc.php?id=1143959934613480" target="_blank">va pupam dulce!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Monicaaa ai aparut intr-un final!? Ma bucur mult ca ai scris si ca ne-ai aratat frumosii. Ce au crescuuut! Uau! Frumosi foc si din ce zici despre ei, seamana mult in perioada asta de dezvoltare cu ai mei. Cam asa aveam eu un mamos care cersea antentie si bagare in seama si o independenta care daca isi gasea ceva de lucru, nu te baga in seama. Acum s-au mai schimbat. Rares nu mai e asa mamos si are si el multe momente cand isi gaseste de facut ceva ce ii acapareaza atentia si nu are nevoie de asistentza. Iar Bianca are momentele ei (destul de dese de vreo 2 luni) cand numai mama e buna.

Gabi, eu intelesesem ca tati o sa fie cu voi acum, de sarbatori. Important e ca va reintalniti, nu mai conteaza acum o luna in plus sau in minus. Sper sa ai o viatza frumoasa tare acolo unde o sa mergeti si sa nu uiti de noi!

pussi ce fete frumoase!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

LA MULTI ANI! Anul 2008 sa vina plin de sanatate pentru toata lumea, noroc, dragoste si intelegere, liniste in suflete si in case. Sa vi se indeplineasca tot ce v-ati propus si ceva in plus, ca bonus!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Sa aveti un an nou rodnic, binecuvantat!!!

Multe bucurii de la copii!!!

Otilia
Spiridon si Teodora din SUceava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

LA MULTI ANI! Noul an care a venit sa va aduca bucurii, fericire, dorinte implinite si cat mai putine probleme.Va multumesc ca existati si ca m-ati ajutat cu atatea sfaturi, sfaturi care sunt si in continuare binevenite!

Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria 4 luni

www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez

Mergi la inceput