Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 18
Raspunsuri - Pagina 7
mamaana spune:
la multi ani !! noul an sa va aduca numai bucurii
eu am inceput munca deja, asa e aici: revelionul se termina la 12 si un pic noaptea, iar pe 2 toata lumea e la munca...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
MadyEr spune:
[LA MULTI ANI !
Noul An sa va aduca multa sanatate, dragoste, bucurii, pace in suflet si toti printisorii si printesele sa creasca mari, sanatosi si frumosi!
Am intrat si eu mai tarziu sa va urez toate cele bune in Noul An. Sarbatorile acestea am avut multi musafiri (bunici, matusi, veri) si astazi ne-am mai linistit.
Nu am mai intrat dar v-am citit constiincios. Vreau sa le felicit pe noile mamici care isi tin acum ingerasii in brate si sa le urez bun venit viitoarelor mamici de gemenei. Multi si multe din partea noastra.
Fetelor le-a placut bradutul de Craciun. Mai aveau putin si il luau in brate, in premergator fiind. Au crescut bine, vedem acum in ianuarie cand mergem la vaccinul de la 9 luni. Moni deja se catara peste tot, merge singurica tinandu-se de marginea patutului. Ana este putin mai in urma. Deocamdata doar se ridica pe pat, dar inca nu se plimba prin patut. Cand am ceva timp o sa pun poze noi.
Acum va las ca trebui sa le fac mancarea printeselor!
Va pupam!
Flavia-Ioana spune:
LA MULTI ANI FETELOR !
SA VA DEA DUMNEZEU UN AN NOU PLIN DE SANATATE, FERICIRE SI MULTE REALIZARI, VOUA SI PUIUTZILOR VOSTRI !
VA PUPAM DULCE !
Laura25 spune:
LA MUUULTIII AAANIIII!!!!
Maine mergem sa aducem copii acasa, asa ca o sa ma mai multe de povestit de acum. Si daca aveti timp si chef, va prezit:
Motzata mamii talentata
... si inca o mostra de virtuozitate si talent
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
pussi spune:
la multi ani
iar sar pe voi cu intrebarile.. ce sa fac... daca voi stiti asa de multe
avem 6 mese pe zi de 100 ml, dar nu papam decat cam 2 de 100 restul.. de 60-70, credeti ca e ok?
la 6 sapt. am luat in greutate fata de nastere 1280 gr Ana si 1210 Elena.... Ce parere aveti?
in rest.. iesim afara zilnic cam jumat de ora.. suntem bine ! probleme avem cu kk.. suntem constipate am introdus si ceaiul dar nimic..
pupici ca se termina bateria
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
elen spune:
pussi - eu zic sa nu te stresezi cu cate grame de lapte papa; daca le alaptai, nu stiai cat papa; te interesa doar daca sunt multumite; aplica asta si acum cu biberonul; daca fetele sunt vesele dupa masa , dorm etc inseamna ca atat au ele nevoie
vreau sa iti spun ca ale mele nici acum nu beau cat scrie pe cutie (asta pt ca rar, cd simt eu ca la sanul stang nu prea e mare lucru, ii dau Dariei un bibe si papa max 120-150 ml...si dupa mai molfaie si sanul)
de luat eu zic ca au luat f bine; ale mele au luat la 2 luni 1200, resp 1400 gr; e drept ca doar san...deci poate nu a fost mereu suficient...dar dr s-a declarat multumita...deci ale tale au luat mai bine, asa ca fii fara grija
cu kk se poate sa aiba probleme de la lapte; am mai auzit prietene ca de la Nestle au avut copiii probleme, dar nu stiu ce sa zic ...asta am auzit
eu nu am bagat ceai nici acum...deci asa cum ti-a zis si Anna, eu nu as da ceai noaptea sa le inlocuiesc vreo masa...ziua daca le-ai obisnuit asa, foarte bine, se hidrateaza si asta e bine
dar sunt cu totul de acord cu Anna ca foamea nu trebuie pacalita cu ceai,,eu (nu inseamna ca ce fac eu e bine, doar iti dau exemplul meu, dar tu faci cum simti ca e mai bine pt tuste) si acum o mai alaptez noaptea pe d-soara Irina care de vreo 2 saptamani pofteste sa aiba o masa pe la 2-3 noaptea si apoi pe la 7-8 dimineata
nu ma lasa inima sa ii dau ceai sau altceva,..e ca si cum eu am pofta sa mananc o friptura si mama imi da o salata:)
va pup pe toate si pe toti
AdinaF spune:
LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT! voua si bucuriilor la dublu sau triplu. Iar gravidutzelor si proaspetelor mamici, mult noroc, rabdare si nervi de otzel!
pussi, ai mei la varsta aceasta nu aveau un nr stabil de mese. In medie le dadeam la 2,5 ore cate o sticlutza (in total vreo 10 mese), pt ca ei mancau putzin si des(in medie 800 ml pe zi). Cifrele astea nu trebuie sa te sperie, eu cred ca ale tale bebeluse au luat f. bine in greutate, deci e totul ok. Cu ceaiul nici noi n-am fost prieteni. Succes in continuare!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
gab___ spune:
pussi daca ii dai nan se constipa de la lapte din cate mi-a zis mie dr cand aveam eu probleme de acest de gen . sfatul pe care mi l-a dat si mie e ori sa ii schimbi laptele si ea mi-a indicat humana ori daca nu este lactoza humana care favorizeaza scaunul in caz de constipatii. se numeste humana milksucker si costa la sensi blu 40 lei cutia. asta a mers la noi dar mai bine consulti dr tau.
pussi spune:
elen mersi frumos! parerile sunt asa de impartite.... cu ceiutul, eu zic ca era necesar.. chiar le place, acum il cer intre mese, iar cu renuntatul la masa de noapte a fost destul e simplu ca eu le trezeam din somn sa pape si uneori nici nu reuseam! Acum asa fac la masa de la 00:00... pt. Ana ar putea sa nu existe! Eu cred ca s-au adaptat foarte bine la programul nostru, adica dorm profund de la 22-23 seara pana la 10-11 dimineata, se trezesc doar sa pape la 6 dimineata amandoua! In rest un ceiut la Elena pe la 5 la 7-8 alt ceiut!
adina si noi am plecat de la 8 mese/zi... dar am ajuns la 6... eu zic ca-i normal pt. varsta lor, ce ma intreb este daca e suficient pt. luatul in greutate!
gab raspunsul tau .. m-a multumimt la maxim, le dau humana 1 acum, decand am depasit 3 kg, pana atunci era prehumana, ca asa au primit in spital..n-am stiut ca exista lactoza, luni intreb si pediatra!
pupici
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
MadyEr spune:
Buna fetelor!
Pussi, si eu zic ca au luat in greutate bine si nu e cazul sa te stresezi cu cat lapte mananca cantitativ (si eu faceam la fel )atata timp cat sunt multumite si iau in greutate bine. Si fetele mele aveau perioade in care nu mancau prea bine si altele cand parca ar fi mancat tot timpul si totusi sunt niste grasune. Cu constipatia noi nu am avut probleme decat cand am trecut pe mancare solida (mai ales de la banane). Insa din cate am citit intr-adevar lactoza este buna pt asa ceva dar numai la recomandarea medicului. Multa bafta in continuare si multi la tuste!
Despre noi lucrurile se prezinta astfel : de cand am prin picioare spargem, rupem, ne cataram pe tot ce prindem in cale. De cateva zile Moni simte nevoia sa doarma pe burta, dar sincer mi-e cam frica sa nu cumva sa se axfisieze (are o pernuta mica pe care doarme). Sa-i iau pernuta?
O alta intrebare ar fi : voi cum i-ati invatat la olita? I-ati pus cand incepeau sa se screme sau la anumite ore? Ana pare sa fie mai interesata de olita decat Moni, dar deocamdata decat s-au jucat cu ele.
De la ultimul vaccin (la 6 luni) le-a ramas la picioruse ca un nodul. O sa mergem in curand la doctora, dar vroiam sa va intreb daca v-ati intalnit cu asa ceva? E vreo problema? La celelalte vaccinuri nu au patit asa.
Multumesc mult de raspunsuri.
Multi pupici din partea noastra,