Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 18

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elen spune:

mady er - si noi am avut nodul la vaccinul de 6 luni, insa a trecut cu comprese reci si masaj usor pe nodul
fetele mele dorm pe burta de pe la 3 luni; s-au intors singure si nu au fost probleme sa nu respire bine, stiu sa isi tina nasucul, deci eu zic ca nu ar tb sa iti fac griji

pussi- nu am stiut ca tu le trezeai pt papa; capritele mele se scoala ele:)) ca eu nu le-as fi trezit neam!:) si acum cd o aud pe Irina noaptea ca vrea tatzi imi vine sa fug, dar na! e a mea si e simpatica:))
de ex azi-noapte am fost la o petrecere si am venit la 3 dimineata...am alaptat-o, ca deja se smiorcaia de vreo o ora si o luase mama lg ea; apoi pe la 6 a vrut iar si bineinteles a obtinut. Daria insa tine la mama ei:) s-a culcat la ora 21 si s-a trezit pe la 9.20 fara papa, fara smiorc-smiorc

v-am pupacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Dupa cum am promis am pus poze noi la : http://www.flickr.com/photos/10263964@N06/

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pussi au lau f. bine in greutate. Stai linistita. In primel 3 luni media e de 700-1000g... Dar sunt copii care iau si mai putin decat media. Deci daca ar lua 1400g in 2 luni este f.f. bine. Sunt in grafic
Elena mea a luat 1500 in primele 3 luni... si dr. a zis ca-i f. bine...

Ceai/apa... cand mancau doar lapte le-am dat numai vara cand era f. cal si mihai s-a dehidratat... nic nu manca prea mult lapte... Eu n ule-as da acum cand papa lapte, mai ales ca e iarna... deci nu e cazul de deshidratare.
De cand am inceput diversificarea le dau apa dupa ce mananca sau daca fac mutre in timpul mesei.

Mancat noaptea... ai mei au inceput sa doarma 8-9-10 ore legat de pe la 2 luni... eu nu i-am trezit niciodata ca sa manance... nici ziua, nici noaptea... Indiferent cate ore treceau... Dr. mi-a spus ca daca le e foame, se scoala... nu's atat de fraieri. Si daca i-as trezi sigur ar manca mai putin decat daca se scoala ei.

Dormit pe burta... ai mei dorm de la o luna pe burta... Si a fost torul ok. De preferat fara perna... chiar nu le trebuie... Dar nu pt. ca s-ar sufoca... Sunt mari si stiu sa-si ridice capul daca n-au aer.

si ma pun pe vizionat poze.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

laura super tare ...ai niste copii de nota 11 , 10 e prea putin;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

avem si noi pozute noi!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Am copii acasa, am copii acasa...!! Doamne, cum m-au lasat cu gura cascata! Nu i-am vazut 10 zile si deja s-au schimbat, deja se vede clar ca vorbesc mai mult, mai corect, leaga propozitii .. eu sunt absolut fascinata de ei! Poate mamicile care au copii mai mari sau care au inceput sa vorbeasca mai repede, zambesc in barba cand citesc ce scriu eu acum, dar mie mi se par geniali la fiecare cuvant nou, la fiecare propozitie. Mai ales Biencutza mea mica, care parca mai ieri se chinuia sa sopteasca 2-3 cuvinte. Acum trancaneste de te ameteste si tzipaaa, nu mai spune in soapta, ca nu e sigura pe ea. Canta fara ajutor Frere jaque, Mos Craciun cu plete dalbe si inca cateva bucati de melodii si mai si intelegi ce spune!.
De Rares nu mai spun, a invatat vreo 4 poezii(scurte, de 3-4 versuri, dar le stie!), canta, face propozitii si deja scoate perle. Aaaa, si el a mai invatat sa spuna "nu vea!" (nu vreau) cu hotarare cand nu vrea sa faca ceva. Bianca, daca nu vrea sa te asculte, te ignora pur si simplu.

pussi eu pana le-am inceput diversificarea, le-am dat doar ceai de colici, cateva gurite, cand plangeau tare de durere de burta si nu mai stiam ce sa fac. Dar ceai ca sa nu ceara de mancare nu le-am dat niciodata. Si acum, la 2 ani jumate, daca se trezeste vreounul noaptea si cere lapte, lapte primeste! (oricum Bianca imi arunca sticla in cap si urla de ma stie tot cartierul daca ea a cerut cumva lapte si i-am data sticlutza cu apa) E drept ca sunt foarte rare cazurile de treziri pt papa acum, dar pana dupa 1 an ai mei pe la ora 3-4 au mancat o sticlutza de lapte.
Si eu sunt de acord cu fetele, ca au luat farte bine in greutate (nu ai pus si cat au scazut dupa nastere si au trebuit sa recupereze la loc) si ca nu trebuie sa te stresezi cu cat mananca. Oricum, esti o norocoasa cu somnul de noapte! Sper sa le tina macar asa si sa ai parte in continuare de cateva ore bune de liniste pe noapte.

Mady spor fetelor la explorat! Ai fete mari, ce mai!? Bravo lor pentru progrse. De acum e treaba ta sa faci casa cat mai "safe" pt ele, sa nu aiba ce sa-si traga in cap, unde sa se catere intr-un mod periculos. Nu le rapi fiorul explorarii, lasa-le sa descopere totul! Numai sa o faca in sigurantza. Dar cred ca stii deja toate astea!

Fug, ca trag amandoi de un camion si parca vad ca se lasa cu jale. Revin sa vad poze.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Mady, gab, avetzi niste papusi superbe! Sa va traiasca!

Laura, mai scrie peripetzii de-ale gemenasilor, eu ma amuz tot timpul pe cinste. Nici ai mei nu spun prea multe, dar m-am hotarat sa nu-i mai compar cu altzii de varsta lor, important este ca intzeleg deja f. multe lucruri, ma lasa masca...

Pussi, chiar esti o norocoasa, e f. important sa ai dimineatza puterea s-o iei de la capat.

Fetelor cu experientza, intrebare: Cum procedatzi cand gemenii se cearta permanent de la aceeasi jucarie, lasandu-se cu strigaturi, impinsaturi, tras de urechi si de par, si asta de vreo 40 de ori pe zi? Ca mie uneori imi plesneshte capul, sotzul imi spune sa-i ignor, c-asa-s "barbatzii", lupta pt a se impune, dar lui ce-i pasa ca-i vede juma de ora pe zi? M-as bucura sa-mi raspundetzi.

O seara faina va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Laura da' cum sa ne radem... fii'mea are 3 ani si tot suntem fascinati de cuvintele, expresiile noi... si spunem la toooata lumea ce a ma izis copilu'
Geniali or sa ni se para mereu, indiferent ca au 2, 4, 10 ani...

si bravo strumfilor pt. progrese.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Ioane si Ioni (copiii, mamici, tatici, bunici)! Sa fiti sanatosi, plini de noroc, voie buna si impliniri maretze
... si sa dati de baut daca vreti cadouri

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alhassanvicky spune:

in primul rand va urez si eu UN AN NOU PLIN DE FERICIRE SI IMPLINIRI

apoi, anuntam cu mandrie ca pe 30 DECEMBRIE, ORA 18.25, RESPECTIV 18.33 S-AU NASCUT PRINTESELE RANIA (3400 GR) SI SARA (2600 GR}, prin nastere normala. toate 3 suntem foarte bine si incercam sa ne adaptam.

va pupam si reveni cu detalii si poze curand

Vicky mami de Elissa , cu gemeni 39+

http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958

Mergi la inceput