Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 22
Marunzika spune:
Pupam Andreiutzu si mamica Nana. Ne gandim mereu la voi si ne rugam sa vina cat mai curand ziua in care ne dai vesetea ca buburuzu tau e perfect sanatos, frumos mic!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
Am intrat si azi sa vad ce mai faceti. Cand termina Andrei injectiile cu steroizi? Pupam baietelul luptator si pe mamica lui puternica!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
piccaflor spune:
Nana scumpa sper din tot sufletul ca aceasta perioada grea sa ia sfirsit cit mai repede, iar Andreiutul tau cel frumos si luptator sa va bucure in fiecare clipa cu zimbetul lui...faptul ca reactioneaza la injectii e un mare pas inainte!
Va pup si va imbratisez cu drag ...imi pare rau ca nu pot intra mai des sa te incurajez si eu( asa cum ma pricep),insa sa stii ca sinteti mereu prezenti in gindul meu si ma rog la Dumnezeu sa-i dea sanatate micului sufletel curat iar tie si taticului multa rabdare si putere!
Annisia spune:
Nanita, timpul zboara atat de repede si aduce cu el multe bucurii, dar lasa in urma si multe tristeti. Apoi vin alte tristeti si uiti de bucurii si tot asa. Viata asta e o zona cu dealuri si vai... Dar macar stim ca dupa orice coboras vine si suisul. Eu simt ca urcati pe panta acum si veti ajunge curand pe un varf. Sper din tot sufletul sa fie unul dintre cele mai inalte varfuri ale vietii tale... Cea mai inalta culme, cel mai frumos munte. Un vis frumos, un dar de la viata. Meriti vere o perioada de fericire maxima. Un bonus... Le vei avea si te vei putea bucura de toate minunile maternitatii. Sa nu ma injuri cand Andrei va merge, va juca fotbal cu robotul tau de bucatarie, va picta peretii si va rasturna totul prin casa; fac si astea parte din minunile anterior amintite... Pupici!
Micul Yannis creste mare
carpatina spune:
Buna dimineata Nana, Andrei, Mihai! Sa aveti o zi plina de soare
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danuta36 spune:
Un gand bun si de la noi si multi pupici pentru Andreiutz si parintii lui,Nana si Mihai
Yaia spune:
Azi la noi a nins si e rece, dar asta nu ne impiedica sa ii trimitem lui Andrei o urare calduroasa: multa sanatate!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
teodoral spune:
NANA, cand nu scrii ma bagi in sparieti.Scrie macar un mesaj gol sau un simplu OK, dar scie ceva.Sunt nelinistita.Ari pupa Andrei si ii dorim tot binele din lume.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
andrruzza spune:
Nanita, va pupam cu drag!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Marunzika spune:
Pupam Andreiutzu si mamica lui Nana!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007