Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana_G spune:
Nana, ne rugam in continuare pentru voi, pentru Andrei sa fie bine si sa inceteze spasmele, si pentru voi parintii sa aveti putere sa treceti peste asta si sa il ajutati cat puteti. Eu zic ca e bine ca ati mai facut un pas, stiti ce e si ce e de facut.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
alehiam spune:
Nanita mult curaj in continuare si incredere ca totul va fi bine. Andrei.
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">Mutrite de Robert
rodicamaries spune:
Nana...scumpo...rezultatele bune o sa vina...sunt sigura...si cand o sa privesti in spate o sa fie doar un vis urat,o sa vezi ca Andeiutul tau o sa-i intreaca pe toti strumfii de pe-aici...defapt i-a si intrecut...la cat e de puternic..., sunteti niste luptatori, si o sa fiti rasplatiti pe masura... aveti Credinta in Dumnezeu...ca o sa fie bine...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Sabina spune:
Nana, ce mai face azi Andrei?
il pup dulce de tot pe obrajori!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Nana, faptul ca i-au pus un diagnostic e un pas inainte, raspunsul bun la injectiile cu steroizi altul. Sper din tot sufletul ca odata cu injectia 40 sa dispara probleme si Andrei sa se recupereze repede. Suntem alaturi de voi, sa nu uiti.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
myral spune:
Nanapt puterea de care dai dovada si ca mai gasesti timp sa ne scrii si noua.Ma rog pt Andrei ca astea sa fie ultimele injectii pe care le suporta mititelul si sa dispara spasmele pt totdeauna sa nu mai fie nevoie de alt tratament si nu te mai gandi deloc la cele cateva saptamani, important e sa fie sanatos si va recupera totul rapid.Si eu am credinta ca totul va fi bine.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
isabeluta spune:
Nana iubita sa fii tare, tare pentru bubu al tau. Are nevoie de toata atentia ta. Ai sa vezi va creste ca Fat-Frumos cat altii intr-o zi, el in zece si veti recupera rapid. Cu asa parinti iubitori nici nu se poate altfel.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
ceamica spune:
Nana ,
Nici sa adun cuvinte nu sunt in stare !
Mi-am adus aminte ca ai spus tu ca Andrei iti zambeste din cand in cand ! Mie mi-a spus odata o dr ca un copil care este bolnav dar care zambeste se vindeca total !
sanatate multa lui Andrei !
Annisia spune:
Nana banana mie mi-au cam secat cuvintele... Nu prea stiu cum sa reactionez in fata situatiilor neprevazute. Iar pentru asta chiar nu eram pregtita; pentru un pui de Nana bolnavior... Vreau, ca si tine, ca si toate fetele, ca acest chin sa se termine. Sunt convinsa ca Andrei isi doreste cel mai mult sa se refaca rapidissimo si sa poata fi bebelusul dulce pe care ti-l doresti. Nu vrea sa te dezamageasca pentru nimic in lume si, sa fii convinsa, nu o va face nicicand. Pupam un bebe scump si o mamica draguta!
Multumesc fetelor ca nu te-au lasat la greu si ti-au trimis ceas de ceas gandurile lor bune! Ce poate sa fie mai frumos pe lumea asta decat sa stii ca atatea suflete din toate colturile lumii sunt alaturi de tine si te sustin mereu???
PS - Yannis e nerabdator sa inceapa antrenamentele la fotbal cu Andrei!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2714192840101620375moxIDM
Micul Yannis creste mare
luy spune:
Andrei, primeste un pupic dulce pe obrajor de la Maria, iar tu, Nana, o calda imbratisare de la mamica ei ! Fiti increzatori, lucrurile se vor indrepta, iar Andrei va fi din ce in ce mai sanatos !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts