Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 23
angipangi spune:
nana si andreiutz sa se faca mare si sanatos.Fii tare nana dumnezeu e mare
mamica de ANGELIK-MELANY http://blingee.com/profile/dorateodora
Annisia spune:
Nanita, eu nu stiu mai fetita cum te descurci mataluta... Eu am chemat-o pe mama la mine, ca nu ma mai descurcam. Pana si cand fusei in vizita la Aniast, am tarat femeia dupa mine, ca mai sta de fundul lui Yannis. Acum e sclava Isaura la bucatarie. Ce sa-i fac, daca i-a trebuit nepot??? In fiecare luna ma intreba daca nu am ramas si eu insarcinata, saraca de mine. Avea impresia ca sunt ciunga, ca lipseste o parte din mine. Acum e extrem de fericita. Asa cum sunt si toti ai tai si ai sotului tau. Ca sa nu mai zicem de tine... Lipsea din viata ta acest sufletel. Acum esti implinita!!! Felicitari mamica iubita!
Micul Yannis creste mare
isabeluta spune:
Nanatote sunt pentru tine, o mamica incercata, dar tare!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
myral spune:
Nana cand ai putin timp mai scrie-ne despre voi cateva randuri, orice. Andrei frumos, mamica si taticul lui.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
NANA ne gandim la voi ,ne rugam pentru voi,fi tare si ai incredere ca totul va fi bine .pe curajosul de ANDREI si pe mamica lui deosebita .
Celia spune:
Nana ,multa sanatate lui Andrei si voua putere multa sa va puteti bucura de scumpul vostru copilas.Va admir ca sunteti parinti minunati.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
luy spune:
Nana, primeste si de la noi un gand bun la inceput de saptamana !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Si bv spune:
Nana, ma gandesc mereu la voi! Sper ca Andrei este mai bine si ca in curand va fi foarte bine! Noi va suntem alaturi!
Poze
isabeluta spune:
Nana esti in gandurile si in rugaciunile mele tot timpul. Nu e zi sa nu ma gandesc la voi, dar asta cred ca o stii deja si nu stii doar de mine, ci de toate fetele...
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
devylla spune:
Nana un gand bun din partea noastra.
La cat mai multe zambete din partea lui Andrei!
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)