Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumim din suflet!
Mai avem 2 injectii si pe urma rugaciunile noastre catre Dumnezeu vor fi si mai multe, ca sa nu mai apara spasmele. Imi e atat de teama. Numai la asta ma gandesc si ma buseste plansul. Trebuie sa ne ajute DD sa revina totul la normal iar Andrei sa fie sanatos asa cum sunt toti bebelusii de varsta lui.
Ma gandesc la mama care mi-a rupt sufletul cand mi-a spus ca sambata, la botezul nepotelei mele care e mai mica doar cu 3 luni decat Andrei, plangea cand o tinea in brate pe Maia cea dulce, si o vedea cat de vioaie si de activa este si nu avea cum sa nu se gandeasca la Andrei. Offf.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Ne gandim mereu la voi si ne rugam pt Andreiutzu. Speram din suflet sa nu mai aiba nici un fel de spasme niciodata.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, iti multumim ca ne-ai scris
Pastreaza-ti increderea in Dumnezeu, Andrei va fi bine ! Din toate colturile pamantului se inalta rugaciuni pentru sanatatea lui, sa nu mai apara niciodata spasmele si sufletelul vostru sa creasca frumos, sa fie un bebelus ca toti ceilalti de seama lui.
Multa sanatate va dorim !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Nana ce bine ca ne-ai scris!Ne rugam si noi in continuare pt Andrei sa nu mai apara spasmele si totul sa revina la normal iar pe viitor sa ne povestesti cum se va juca el cu Maia cea dulce. Multa putere si fii optimista!Asteptam vestile bune.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

O sa fie bine Nana!
Ma rog ca si dupa cele doua injectii Andrei sa isi revina!
Andrei cu siguranta va fi un copil normal,activ si plin de viata!
Mai aveti un hop,va fi bine!

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nana, suntem alaturi de voi, te asteptam pe forum stoarsa de energii de un bb super vioi si iubaret cum este si va fi Andrei. Sunt sigura ca bunul Dumnezeu ne asculta rugaciunile si veti fi sanatosi si fericiti !
Sa ne tii la curent cu vestile, te pupam mult mult de tot

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nanita, multumim de vesti! Lasa teama, nu gandi asa si nu-ti rupe sufletul gandindu-te la alti copii. Tu sa crezi cu tarie ca Andrei va fi bine si asa va fi! Eu sunt convinsa ca dupa cele 2 injectii spasmele vor disparea si refuz sa cred altceva! Fii tare, Andrei va fi bine!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, alaturi de voi, ma rog si eu pentru sanatatea si recuperarea micutului Andrei!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana, o sa fie bine. Nu are cum sa fie altfel decat bine!!! Ai incredere in puiul tau, care e un mic luptator. Pup bebelusul pitic si mamica frumoasa!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Multa sanatate puiului tau si multa putere voua, parintilor lui. La Dumnezeu e cu putinta ce nu e posibil pentru oameni, El vegheaza si atunci cand suferinta te face sa te indoiesti de asta. Nu-ti pierde increderea in dragostea si in ajutorul Lui.
Sunt sigura ca Andrei va fi bine si ca va fi tare mandru de mamica lui cea puternica.

Ziana - povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116417
Poze: http://family.webshots.com/album/562535073iVnkQg?vhost=family

Mergi la inceput