Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

NANA, imi cer scuze ca n-am mai intrat de ceva timp.Am avut si eu mici probleme cu multatul, etc.
Ma bucur sa aud ca v-ati intors acasa. Imi pare rau sa aud de diagnostic, dar sunt convinsa ca va fi bine.Daca stai sa te gandesti...sunt copii absolut sanatosi care nu evolueaza la fel.Altii mai repede, altii mai incet.Mii de
pt Andrei seara de seara in casa noastra.

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Nana, sa dea D-zeu sa iasa bine rezultatele analizelor pe care le asteptatzi! Si sa se sfarsheasca odata spasmele astea sa poata si bietul pui sa se dezvolte in voie. Cu intarzierea lui in crestere, nu-ti face prea mari griji. Creierul are posibilitatzi nebanuite si capacitatea de recuperare a copiilor este uimitoare.
Ai grija si de tine ca baiatul tau are nevoie de o mama sanatoasa!
Nu stiu cat te ajuta cuvintele astea si postarile noastre, dar indraznesc sa sper ca D-zeu va asculta rugile noastre ale tuturor, Andrei va raspunde bine la tratament si, incet, cu grija si dragostea patintzilor lui va fi copilul la care atzi visat.

Va imbratzisam pe totzi 3!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Nanita, multumim de vesti. Ma bucur ca ati venit cu ceva concret din Boston, macar acum stiti cat de cat cum sa incercati sa scapati de probleme. Ma rog pt Andreiutzu', pup dulce bebele viteaz si va doresc insanatosire grabnica. Va felicit din inima pt ca, desi stiu ca e greu, voi sunteti optimisti, aveti speranta si luptati in continuare cu toate resursele pt sanatatea lui Andrei. Are noroc cu asemenea parinti care fac totul pt el!!! Va doresc sa fiti familia pe care o visati!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nana, multumim pt vesti, sunteti in gandurile noastre. Ma bucur ca Andrei e bine si sunt sigura ca totul va fi foarte bine, avand atata dragoste de la voi .

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Nana, e un pas inainte faptul ca i-au pus un diagnostic si acum veti merge incet dar sigur catre vindecare
ne gandim la voi si va dorim toate cele bune

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, multumim de vesti. Ti-am scris si la papanasi, dar iti mai scriu o data: important e si psihicul tau, pune-ti in cap ideea ca tratamentul o sa dea roade si asa va fi. Ai sa vezi, Andrei o sa fie bine. Important e ca aveti un diagnostic si stiti acum ce e de facut si cum sa tratati. Iar cu intarzierea aia, nu-ti fa griji, oricum copii au personalitati diferite si fiecare progreseaza in felul lui. Andrei e un copil puternic ce va invinge neplacerea asta si va iesi invingator daca toti ne rugam si avem credinta ca va fi bine. Va pupam!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Pupam puiutz Andreiutzu si mamica Nana si ne rugam mereu sa se faca bine-bine cat mai curand si sa nu mai fie nevoie de injectii ori alte tratamente si sa va puteti bucura in liniste de sufletzelul vostru.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, mult curaj si speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nana eu tot astept zambetele acelea de la voi, sigur o sa fie curand...... sunt alaturi de voi, sper sa se termine spasmele odata cu ultima injectie si sa va vad, asa cum ziceam, zambind.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput