*** LA REDOUTE *** (60)
Raspunsuri - Pagina 16
corap spune:
pai fa-ti contul pe numele fratelui. sau baga optiunea "cadou" si numele&adresa celui ce ridica coletul
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
petit_ange spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
.
Sa inteleg ca numai eu si Giova asteptam comenzi din octombrie???
Si eu am o comanda din 26 octombrie.....
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ligeea spune:
Mai intreb si eu o data
Voi cu ce fel de carduri platiti ?
Mie nu-mi primeste Visa Electron-am si in lei si in Euro , numai mastercard-ul sotului( e in Euro )
Are legatura cu faptul ca pe el scrie,,electronic use only ?-adica se poate folosi numai la bankomate ?
De ce
gabitaco spune:
cred ca e ceva la mijloc...cu comenzile astea din 26 oct.
. Or fi uitat sa le pregateasca.....

. Deci....MAI ASTEPTAM...
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
madau spune:
Am comis-o si eu din nou
...acu' ma pun pe asteptat, sper sa nu apara probleme, am comandat si o tinuta ptr ziua Mirunei, si niste jucarii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gabitaco spune:
ligeea poti plati si cu VISA ELECTRON in RON. Banca face automat conversia in valuta catre furnizor.Important e sa ai pe card suma in lei, echivalentul in euro, la cursul BNR cand dai comanda. Adica daca dai comanda de 100 euro... tre sa ai pe card 350 Ron( in cazul in care euro e 35ron).Sper ca ai inteles.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by madau
Am comis-o si eu din nou...acu' ma pun pe asteptat, sper sa nu apara probleme, am comandat si o tinuta ptr ziua Mirunei, si niste jucarii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ce tinuta...ce tinuta... vrem si noi...

si noi i-am comandat o rochita cu egarasi...speram sa vina...
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
gabitaco spune:
Uraaaa....uraaaa....avem aviz pt comanda din 26 octombrie 

Acum mi l-a adus sotul....
...abia astept sa vad rochita fetei...Uraaaaa
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
elyanne spune:
Ramy mersi mult pt. raspuns.
Am dat comanda... acu astept cu interes incepand de lunea cealalta.
Data trecuta am pus comanda joi si vinerea urmatoare era la posta... dar eu am primit aviz abia marti...
Am luat haina pt. mine... masura 36... sper sa nu fie mica. La tricouri am luat 34/36 si au fost f. bune.
2 combinezoane pt. baieti. 2 pijamale cu totu'
O fusta si o rochita pt. mandra.
2 pulovere pt. sora mea.
Blugi pt. al meu sot... daca tot am inimerit-o data trecuta...
Cam atat... ca a fost limitat bugetul... am dat comanda ca sa nu raman fara combinezonele baietilor ![]()
Si am bagat codul de reducere pt. taxa de 6 euro.
Nu prea mi-au placut cadourile care erau disponibile.
Revin cu detalii cand intru in posesia lor.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
ligeea spune:
am inteles si normal ca am banii...doar nu sunt hackerul lu peste .dar nu vrea si chip- acelasi lucru l-am patit cu ebay cand incercam sa platesc , nu vroia decat mastercard...
Si prima comanada am facut-o tot cu cu mastercardul de la Reifeissen .
Mi-e ciuda ca am un cos bunicel si o patesc iar cadata trecuta cadn in 3 zile mi-a disparut jumate -nu mai erau disponibile decat peste 4-7 saptamani...