*** LA REDOUTE *** (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

ligeea eu n-am zis ca nu ai bani...doar ti-am explicat cum sta treaba.Eu, de ex., am un card ING pe care il alimentez doar cand vreau sa dau o comanda, in rest e gol. Nu toate cardurile VISA ELECTRON sunt internationale.Merg cu siguranta cele de la BCR< ING< BRD.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

scuza-ma gabitaco , n-o lua ca o ofensa , dar cred ca Visa asttea sunt o mare teapa .
E emis de BCR dar pa site -si pe site-ul ebay-ului am incercat apare ceva de genul ca banca nu recunoaste cardul cceace e chiar culmea , l-am ridicat ieri ca l-am facut special pentru plati sa nu ma trezesc cu probleme

Mergi la inceput

Ligeea majoritatea fetelor au card VISA...si tiu fete care au chiar card BCR... nu stiu ce sa zic...mai incearca. Oricum pe un cont merg maxim 2 carduri. Al treilea nu mai merge.Mai bine fa-ti un cont nou pe care sa folosesti cardul nou.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gabita ia baga tu colea rochita fetei..bag si io acum costumatia Mirunei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Iote aici costumatia Mirunei...vezi poza mica, cu pustoaica aia creola...i-am luat tot..si dresul, si bluzita si pantofii..m-a costat 30 de euro toata nebunia, pai la banii astia sa tot cumperi, am fost la Z sa iau ceva si sub 3 mil nici nu gasesti rochie+camasa

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22911593&productid=324124239&documentid=201207

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

fain Mada ... i le-am pus si noi in cos ...toate...inca de aseara....
Iaca rochia Mateei ( blondina mamei )...la fel trusou complet...

http://www.laredoute.fr/vente-robe-et-legging-a-l--heure-anglaise.aspx?productid=324122010&documentid=201207&categoryid=22911593&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

pardon...cizmele is alea cu soseta rosie...cred ca le stii.. la vreo 10 euro...la reducere...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

I-am luat si tunica asta
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-tunique-et-pantalon-fille-okaou.aspx?productid=324121489&documentid=201207&categoryid=22910743&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Abia astept sa vad cu e... si cum ii vine....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Super ambele...sa-mi spui cum ii vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Salut fetele.Mai bantui si eu pe aici,da nu prea des ca-s leftera.
Am si eu card Visa Virtuon la BCR, tot cu el am comandat. De f. putine ori am avut probleme, dar din cauza ca erau prea putini bani pe card.
Mey dar ce rochite frumoase ati luat pentru domnisoare.Sa le purtati sanatoase.
Pe site evit sa intru sa nu dau in balbaiala.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gabitaco uraaa, a venit coletul si rochita!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput