*** LA REDOUTE *** (60)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
ia uitati ce mi-a scris Sabine:
Hi,
Your order has been shipped on October 25th through parcel n° ........ Thank you for waiting.
Do not reply at my own e-mail address, you will not have any reply. .
For next claims, thank you to make them online by clicking on top of our home page in "Aides et Services".
By going down the page, click on "Autres demandes" just under : Mes autres questions.
Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
sa inteleg ca pachetul a fost trimis pe 25 octombrie, mi-a dat si nr. il pot urmari pe net?
cum naiba a fost trimis in 25, caci azi am fost la banca si banii i-au luat in 27
. ei trimit pachete doar cu hold-ul ala![]()
si mai imi zice sa nu-i mai scriu ei, ci direct pe site? am inteles bine![]()
Gabitaco uite adresa de mail:Sabine GHYSELS <sghysels@redoute.fr
poate iti raspuinde, sau se enerveaza pe noi...ca iar dispar colete.
In Timisoara, la ghiseul de care apartin, nu s-a mai intamplat asa ceva. au ajuns coletele intregi si scrisorile in maxim 8 zile. dar din 24....e aproape o luna
.
si eu vreau sa comand, dar mi-am blocat cardul, ca am introdus de 3x pin-ul gresit. partea proasta e ca nu mi-l mai amintesc
. caci l-am sachimbat cu manuta mea
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Jasmine spune:
Am facut o prostie cat mine de mare.Am dat o comanda si la pasul final,cand am apasat pe "je valide ma commande" mi-a dat o eroare,ceva cu "server not found".Drept pt care,ca o desteapta ce sunt,am mai apasat inca o data pe "je valide ma commande".Peste 5 minute mi-au venit 2 mailuri de confirmare,identice.Si evident ca in suivi de commande apar 2 comenzi identice.
I-am scris Sabinei si am rugat-o sa anuleze una dintre comenzi,dar au trecut 3-4 ore si vad ca nu-mi raspunde.Ce ma faaaac?E vorba de o c-da de 110 euro,dublata!
Jasmine spune:
Giova,cu nr ala de c-da pe care ti l-a dat Sabine nu poti sa urmaresti comanda pe net.
gabitaco spune:
Jasmineda aveai pe card bani pt ambele comenzi???? daca DA...nasol...tre sa suni la ei saa rezolvi.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
Giova...nici eu nu am avut pb cu coletele pana acum.....iar doamnele de la oficiul postal ma cunosc...nu cred ca ar face magarii.... Vina e in alta parte...
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Jasmineda aveai pe card bani pt ambele comenzi???? daca DA...nasol...tre sa suni la ei saa rezolvi.
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
aveam,fir-ar sa fie!
gabitaco spune:
Incearca sa suni la banca...sa blochezi 100 de euro...sau sa ii scoti cumva. refuz de plata pt a doua comanda.le explici situatia cu eroarea de server...poate te pot ajuta cumva...
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
corap spune:
si eu din 5 oct ![]()
bine, p-asta am reclamat-o pierduta. o sa le mai scriu sapt viit ca "chiar" n-a venit. se confirma regula pachetelor mici.
azi mi-au venit comenzile din: 25 oct, 5 nov - facuta pe fax, cu unul din cecuri - partial, ca mi-au rupt-o in doua, 7 nov.
cadouri:
ustensile de bucatarie - cam naspa, nu prea stiu la ce folosesc ![]()
trusa de vin - miroase groaznic, captusala din interior nasoala. merita pt. dop, e etans, si pt cerculetul antipicaturi. (si pt fdp 0)
am avut:
http://www.laredoute.fr/vente-sac-cuir-velours.aspx?productid=324116853&documentid=346107&categoryid=32816209&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - poseta pe bej, frumusica, pielea moluta. miroase naspa a statut - sper sa-i scot mirosul din ea. dak reusesc imi comand si pe rosu
http://redoute.fr/vente-pantalon-coupe-droite.aspx?productid=324058165&documentid=346107&categoryid=33665769&single=&hasnext=1&hasprev=1 pantaloni. comuni. merg. nimic deosebit
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-montant-femme-prix-mini.aspx?productid=324070894&documentid=201207&categoryid=22897253&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 merge, da' nu-mi place, ca uitasem ca io nu suport nimic pe gat. si asta chiar vine strans
.nu e oricum ceva de recomandat
http://www.laredoute.fr/vente-top-en-soie-femme-active-wear.aspx?productid=324123764&documentid=201207&categoryid=23475650&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 DA, DA, DA - e cel mai frumos lucru pe care mi l-am luat de la reduta
imi e mic da' pana la primavara cand o sa-l port o sa-mi fie tocmai bun. imprimeul e f frumos, culorile mele favorite. cred ca-mi iau si pe negru. 

un tel, nu cred ca-i cazu' sa-l caut ![]()
pt. andrei - parura cu cars, pijamaua cu cars - mimic exceptional, in afara de faptul ca-s cu cars
din comanda nu mi-a venit www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23178484&productid=324134294&documentid=419507" target="_blank"> asta , il pastrez cadou de craciun, daca tot n-a ajuns de ziua lui
un pulover cu maneca scurta soft grey pt mine - frumos, dar cu ceva fir argintiu. era la aubaines, nu-l mai gasesc. imi place dar mai mult merge la blugi
doua seturi de malete baieti la 3 euro - sa le fac cadouri de craciun
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Giova spune:
Jasmine nasol...du-te la banca si scoate banii, daca poti, ca si-au pus hold pe ei, sau explica-le situatia,cum ti-au zis fetele. nu poti astepta sa te trezesti cu 2 comenzi identice.
Eu pun pe card doar de cat comand. caci tocmai am aflat ca naasei i-au disparut de pe card 200 euro si unei prietene de-a ei 1000 euro. au rezervat on-line la niste restaurante la Praga, iar hackeri le-au luat banii de pe card.
Corap, Gabitaco asa o fi, coletele mici dispar ca maguru-n ceata
.maine sun la Bucuresti sa-mi deblocheze cardul, il incarc si dau o comanda mai mare.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
adablackcat spune:
La codurile venite pe mail la care scrie, printre altele, "avec la carte kangourou", are rost sa ma uit, sa le incerc?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)