*** LA REDOUTE *** (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Jasmine eu zic sa scrii ACUM pe LR si ca ai dreptul sa anulezi comanda cat timp e "en cours de registrement"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by adablackcat

La codurile venite pe mail la care scrie, printre altele, "avec la carte kangourou", are rost sa ma uit, sa le incerc?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Nu,n-are rost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

hello again,
Am vazut si eu reducerile lor,
am un cec de asta vara pe care nu l-am folosit inca, oare as putea comanda produse reduse pe care sa la platesc cu acel cec?
mersi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello !
Azi am intrat prima oara pe La Redoute si am constatat ca este numai in franceza , si eu sunt paralela la capitolul asta...se poate sa ma inregistrez , sa consult cataloage si sa fac comenzi si in engleza? Eu m-am holbat pe-acolo , insa nu mi-am dat seama cum...

32+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Hello !
Azi am intrat prima oara pe La Redoute si am constatat ca este numai in franceza , si eu sunt paralela la capitolul asta...se poate sa ma inregistrez , sa consult cataloage si sa fac comenzi si in engleza? Eu m-am holbat pe-acolo , insa nu mi-am dat seama cum...

32+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

site-ul www.laredoute.fr e numai in franceza,n-ai cum sa "comanzi in engleza"

Sandra,da,poti sa comanzi orice produs de pe site si sa platesti cu cecul ala de asta vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Hello !

32+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Poti traduce tot site-ul in engleza daca vrei. Uite aici linkul laredoute.fr tradus:

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&u=http://www.laredoute.fr/&sa=X&oi=translate&resnum=5&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dlaredoute%26hl%3Den

Da, vad ca nu merge decat daca alipesti cele 2 bucati...Sa-ti spun cum am facut eu. Dai cautare pe google dupa laredoute si acolo unde-ti apare laredoute.fr in dreapata ai optiunea "translate this page"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Yesss!S-a rezolvat problema comenzii duble.Am intrat acum in suivi de comande si la una dintre comenzi scrie in dreptul fiecarui articol "annule",iar la prix facture scrie "aucun".
Cealalta comanda e "en cours de preparation".

Sabine nu mi-a raspuns la mail,dar vad ca a anulat una dintre comenzi.
Rasuflu usurata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna fetelor,
M-am decis sa fac si eu comanda de pe acest site..si as vrea sa stiu daca vreuna dintre voi a comandat articole pt bebelushi..de fapt sunt sigura ca raspunsul este ..da...dar as vrea sa stiu ce inseamna marimile..am vazut ca sunt 45, 50..samd...asta inseamna cati cm are bebe..sau cum..mi se pare dubios..ca bebe se naste cu 51-52..deci nu e buna analogia mea...Puteti sa imi spuneti macar aproximativ asa,..ce inseamna marimile de bebei....plzzzzz

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

alinatudor,

da, marimile alea indica centimetrii; pot fi si bebelusi prematuri care au mai putin de 50 cm, e asa zisa marime de early baby.

bafta la cumparaturici.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fi-miu s-a nascut cu 47 cm
la termen! :)))
ce bun i-ar fi fost atunci situ asta, k a innotat in haine pana pe la 2 luni

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput