*** LA REDOUTE *** (60)
Raspunsuri - Pagina 12
adeea_ro spune:
eu am primit astazi o comanda din 5nov. e prima comanda care imi vine de la LR si sunt tare incantata. nu primisem aviz in posta, m-am dus eu acolo pe la ora 18 si mi s-a spus ca abia sosise.
mai am inca o comanda din 3nov si una din 5 nov. sper sa vina si ele zilele acestea
am pus la comanda asta un cod gasit pe aici pe forum si am primit cadou un sacou maro, din raiat.
daca cineva vrea sa-l cumpere il dau cu mare placere fiindca imi e mare, e 38-40. e frumusel, merge la pantalonii, jeansi, nu e captusit se aseaza bine... insa imi e largut tare, nu il pot purta
sa va arat si ce am luat - chestii pentru prieten:
http://www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-manches-courtes.aspx?productid=324103828&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 -au un bumbac ffff bun, super calitate
http://www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-manches-longues.aspx?productid=324103829&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 - bumbac cam subtirel, ok, dar nu se compara cu cele de mai sus
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe-molleton-les-impeccables.aspx?productid=324086794&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=12 - grosut, material ok, numai bun de mers la munte
ella_74 spune:
hello,
Jasmine, am confirmarea lui Sabine ca cine are mai mult de 1 cont va ramane cu unul singur; si este vorba de conturi la care s-a folosit acelasi card bancar; din punctul lor de vedere este suspiciune de frauda la card.
Eu am facut toate comenzile din ianuarie si pana in vara de pe un singur cont; dupa chargeback am incercat sa fac iar comenzi si nu puteam sa platesc asa ca m-am enervat si mi-am facut alt cont dar am platit cu acelasi card.
Sabine mi-a scris azi ca mi-a blocat/anulat primul cont si imi recomanda pe viitor sa folosesc ultimul cont creat fiindca doar acesta e valid in sistem.
Mi-a spus ca mi-a livrat pe 11 nov comanda data de mine pe 4 nov.
Clau, asa e, la ING nu se admite chargeback, desi din punctul meu de vedere e un abuz si o proasta gestionare a relatiilor cu clientii.
Nushu, numai lucruri frumoase ti-ai luat.
, mamica de David (24.04.2007)
Jasmine spune:
oare de ce nu mai merge nici un cod de la Taillissime?
Sunt codurile alea care dau -15/30+FDP=0 + cadou parka sau veste pleine air.
Am incercat aproximativ 10 coduri pe 2 conturi cu nume si adrese diferite.Apare doar cadoul in cos,fara reducerea de 15 euro si fara FDP=0.
Stie cineva de ce?
Giova spune:
tocmai i-am trimis un mail lui Sabine, in legatura cu comanda ,ea din 24 oct. macar sa stiu daca a trimis-o sau nu.
sa vedem cand imi raspunde si ce.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
felicia74 spune:
ai uitati ce ieftina e jucaria asta :
http://www.laredoute.fr/vente-lune-musicale.aspx?productid=324111078&documentid=346107&categoryid=33665769&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
Goiva, vreau si eu adresa Sabinei sa-i scriu si eu "ceva de dulce".Nu mai am rabdare frate. pana acum am primit toate comenzile. In asta aveam o rochita pt fata o bluza pt sot...cred ca el e ghinionistul....
.Imi pare rau dupa rochita mai mult.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
Na..acu de nervi...am mai dat o comanda....
.
Sa inteleg ca numai eu si Giova asteptam comenzi din octombrie???
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
claujro spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Na..acu de nervi...am mai dat o comanda.....
Sa inteleg ca numai eu si Giova asteptam comenzi din octombrie???
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;

cum si eu pe cea din 13 octombrie 
adablackcat spune:
Eu asteptam azi cele trei colete cu masinile de paine. Acum cateva zile cand am fost la banca nu erau luati banii decat pe 2 colete, pe cel de-al treilea erau doar retinuti, dar nu luati. Comenzile le-am dat in aceeasi zi, oare de ce nu i-au luat pe toti o data?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitaco spune:
adablackcat banii is luati de mult....chiar tipa de la LR i-a spus prietenei mele.Nu stia nici ea insa de ce nu s-a livrat comanda.
Ii aparea si ei in pregatire. A zis ca termenul de livrare e de 18 zile...iaca azi sunt 20...si comanda ioc.
Eu una nu ma las. Vreau musai rochita pt fata. 
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii