Nou stil de viatza (156)

Nou stil de viatza (156) | Autor: mephala30

Link direct la acest mesaj

Nou stil de viatza - 153, 154, 155

Albumul nostru

www.esnips.com" target="_blank">Filmulete cu exercitii fizice, Diete pentru fiecare
Sign in>e-mail: noustildeviata@yahoo.com si parola: slabitifrumos

Intrebari pentru noile venite:

1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?

Podiumul:
1. Violeta - 20.4 kg
2. Mercedes - 19.5 kg
3. Carmen - 18 kg

4. Mimi dumy - 12.4 kg
5. Ina - 10 kg, Dordia - 10.3 kg, Puskin - 10.1 kg
6. DianaR - 9.5 kg,
7. Mamicadulce - 7.5 kg, Cornelia - 7 kg

Concurs "Slabeste sanatos alaturi de noi" :
8 octombrie - 12 noiembrie 2007

Echipele formate:

Tzuni(66.6kg) - Olo(66.7kg) - Violeta(64kg)

Mephala(59kg) - Gusta(66kg) - Cornelia(88kg)

Ina(75kg) - Carina(58kg) - Doroty(74kg)

Anca(78.5kg) - Nastad(63kg) - Bfly(70kg) - Sigrid(87.5kg)

Clasament provizoriu:

1. echipa rosie--------8.5 kg
2. echipa verde--------2.2 kg
3. echipa mov----------2.8 kg
4. echipa albastra-----2.0 kg

Clasamentul actualizat: marti, 6 noiembrie 2007 :

Categoria "fulg" : 50 - 60 kg

Mik-------1,58 m : 52.8 kg___ 52.9 kg, 52.6 kg ..........51 kg
Carina-------1,70 m : 62 kg___59 kg, 57.8 kg ................56 kg
Andre_ea-----1,61 m : 58 kg___55.2 kg, 54.7 kg ............... 51 kg
Carmen----- 1,64 m : 75.0 kg___57.5 kg, 57 kg ............ 53 kg
Ioana------1,70 m : 56 kg___53.3 kg, 52.2 kg ..................54 kg

Categoria "usoara" : 61 - 70 kg

Mimi dumy --- 1,70 m : 74.5 kg___63.8 kg, 62.1 kg ............... 60 kg
Tzuni ------- 1,78 m : 61.4 kg___66 kg, 65.5 kg ................. 60 kg
Violeta -----1,65 m : 84.0 kg___64.4 kg, 63.6 kg ............... 63 kg
Nastad ------ 1,54 m : 66.0 kg___62.5 kg, 61.5 kg ............. 50 kg
Tumpi ------ 1,57 m : 61.9 kg___62.8 kg, 62.5 kg .............. 56 kg
Madelaine --- 1,60 m : 66.0 kg___66 kg ............................60 kg
Roxana ------ 1,73 m : 58.0 kg___61 kg, 62 kg ................. 57 kg
oLo --------- 1,74 m : 66.5 kg___66.7 kg, 66.2 kg .............. 64 kg
Gusta ------- 1,64 m : 64.0 kg___64 kg, 63.5 kg ................ 60 kg
Khristin ------- 1,70 m : 70 kg___70 kg, ....................... 65 kg
Bfly ---------1,55 m : 73.0 kg___72 kg, 69 kg ..................... 60 kg
Puskin ------ 1,65 m : 80.0 kg___70.7 kg, 69.9 kg .............. 65 kg

Categoria "medie" : 71 - 80 kg

Mamicadulce - 1,77 m : 85.0 kg___75.7 kg, 77.5 kg ........ 70 kg
Doroty ------ 1,77 m : 76.5 kg___73.5 kg, 73 kg .............. 69 kg
Diana Mirela - 1,68 m : 80.0 kg ___72 kg, 74 kg ........... 55 kg
Ina C -------- 1,64 m :84.0 kg___73.5 kg, 74 kg ............... 64 kg
Olgutza ------- 1,76 m :79 kg___79 kg ...........................70 kg

Categoria "grea" : 81 - 100 kg

Zuzilici ------- 1,60 m : 87.6 kg___86.8 kg, 88.8 kg ...............60 kg
Cornelia ------- 1,74 m : 91.0 kg___84.5 kg, 84 kg ..............70 kg
Sigrid ------ 1,68 m : 87.5 kg___86 kg, 87 kg ......................70 kg

Mentinere:

Delidana -------- 1,72 m : 66 kg (68 kg - 66 kg)
Carolinah-------- 1,67 m: 57 kg (59 kg - 57 kg)
DianaR ---------- 1,67 m : 54.0 kg (63.5 kg - 54 kg)
Anky ------------ 1,68 m : 55.0 kg (60 kg - 55 kg)
Lidia------------- 1,74 m : 63.5 kg (66.5 kg - 63.5 kg)

Au luat o pauza:

Crystina ---- 1,60 m : 69.0 kg___ 66.9 kg .................55 kg
Mercedes ----- 1,65 m : 88.0 kg___ 68.5 kg............... 65 kg

Prietenele noastre dragi:

Dordia, Olim,An_k, Sabina si Ancadragoman

Isi aniverseaza ziua de nastere:--------------

Zile de nastere:

Ioana ---------------------- 17 ianuarie, cu Delia (28 august)
oLo (Mihaela) ------------------------ 19 ianuarie, cu Emma (12 ianuarie) si Anais (27 mai)
Andre_ea ------------------ 22 ianuarie, cu Tudor (10 august)
Anky ---------------------- 11 februarie cu Bianca (2 februarie) si Cris (12 mai)
Sigrid (Dana) -------------- 26 februarie, cu Adela (4 decembrie)
Bfly (Roxana) ------------- 28 februarie, cu Andrei Sebastian (11 septembrie)
Puskin (Ruxandra) -------- 7 martie
Crystina ------------------- 1 aprilie, cu Lilly (27 octombrie)
Madelaine ------------------- 1 aprilie, cu Roland (18 noiembrie)
Diana Mirela----------------8 mai, cu Iulia Anastasia (15 iulie)
Tzuni (Mihaela) ------------ 24 mai, cu Maria Sara (20 iulie) si pisica Lola (6 februarie)
Ina C (Iustina) ------------- 27 mai, cu Radu(28 decembrie)
Mercedes------------------- 12 iunie cu Bianca(3 iunie) si Cristian(3 august)
Gusta (Marilena) --------- 15 iunie cu Mara Augusta (31 mai)
Olim ----------------------- 17 iunie
DianaR -------------------- 18 iunie, cu Vladut (16 mai) si Timeea (18 mai)
Mephala (Carmen) ------- 6 iulie, cu Iustin (5 iunie) si Teodor (6 septembrie)
Mamidestefan-------------6 iulie cu Stefan(21 august)
Mik (Mihaela) ----------------------- 12 iulie, cu Guilhem (25 martie), Virgile (24 iunie) si Marcy (19 decembrie)
Khristin ----------------- 14 iulie cu Yasmine (3 decembrie)
Mamica dulce (Anca) ---- 24 iulie, cu Leon Marc Stephan(1 decembrie)
Sabina ------------------- 3 august, cu Sofia (11 septembrie)
Zuzilici (Ana Maria) ------ 8 august, cu Isabella (21 aprilie)
Hopes (Gabriela) -------- 12 august, cu Eduard (30 noiembrie)
Violeta ------------------ 23 august
Nastad (Doina) ---------- 29 august, cu Oana Mihaela (3 aprilie) si Doru (23 iunie)
Roxana ------------------ 14 septembrie, cu Serban (22 iunie)
Doroty ------------------- 22 septembrie, cu Sabin (23 ianuarie)
Ancadragoman ---------- 24 septembrie cu Maria Alexandra (4 noiembrie)
Carina (Anda) ----------- 28 septembrie, cu Carina (22 octombrie)
Dordia (Diana) ----------- 15 octombrie, cu Stefan (14 noiembrie)
An_k --------------------- 19 octombrie, cu Bianca (14 martie)
Tumpi (Ioana) ------------- 24 octombrie
Olgutza (Roxana) ---------- 21 octombrie, cu Alexandra Marina (27 octombrie)
Delidana (Delia Nicoleta) - 19 noiembrie
Cornelia ------------------ 28 decembrie, cu Eduard(21 iunie) si Eric (13 iulie)

Mephala - Gusta - Cornelia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la cafea sau masa de prinz!

Sa stiti ca va citesc zilnic, dar nu am apucat sa scriu si mai ales nu am avut ce...

Ma bucur ca sunteti sanatoase, vesele si permanent cu vesti bune.

Eu sper in continuare sa scap de control cit mai repede si sa imi iau concediu ca sa fac ordine in casa.

Pupici si o zi minunata!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,ce faceti? Eu am venit aznoapte de la soacra-mea,sunt rupta de oboseala si deocamdata am un kil jumate mai mult.
A fost ok,mi-e tare draga femeia asta si ma doare sa o vad slabita in halul asta.Dar ma asteptam sa fie si mai rau,la cei 88 de ani ai ei e o minune.
Va pup.o duminica frumoasa va doresc,revin pe seara.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carmen, multumim de noul capitol.
Mi-am baut si eu cafeluta si acum ma simt mai bine.
Afara da semne ca ar iesi soarele, da nu-s cat o sa fie de frumos,oricum mai mult de 9 gr nu or sa fie.Cand ma gandesc ca saptamana viitoare iara anunta astia ninsoare si tem noaptea de vreo -4, nici nu vreau sa ma gandesc.
La cum e acum , chiar imi doresc sa vina Craciunul,desi cand ma gandesc cata treaba am sa am cu mutatul nici nu vreau sa ma gandesc.
Azi fiind duminica iara am sa pap aiure, ca deh mananc cu al meu micul dejun la 12 cand se trezeste, 1 chiar.
Dar de maine iara la mancat de fructe si legume.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ma bucur sa citesc ca sunteti bine, Ina si Mamicadulce.

Noi am avut in vizita niste prieteni, ideea e ca nu m-am atins de ciocolata, nici de saratele, suc sau bere. Bravo mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Neatza, dragelor

Profit de ocazie ca doarme toata casa(inclusiv "Mareshalul" alias Galushca) si ma apuc sa va spun ce si cum am facut.
ieri a fost un fel de...ghiveci la mine in program. Pe pretena Nicole si mamitza ei n-am ajuns sa le vad, vina fiind a "pretenei" deoarece s-a hotarit ieri sa isi schimbe cauciucurile la masina, si sa mearga la un film de groaza cu maica-sa. Asa ca m-a amanat de la 3 dupa-amiaza pina la 7-8 seara, cand noi trebuia sa mergem la bairam. Adio pretena, adio mamitza pretenei.Data "aviatoare". Pt bairam eram pregatita bine "di tat", soatza a zis ca soseste acasa la 4, si la 8:20 seara inca il asteptam. A sosit si el pe la 9. S-a tolanit pe fotoliu, s-a mai preumblat, a mai tocat timpul, si la 10 n-am ajuns la film. Am gasit la alt "cimotograf" filmul, incepea la 10:30. Singura chestie e ca cimotograful era la 20 de minute de casa. Buuuun. Se duce soatza sus la calculator, mai citeste stiri din fotbalul romanesc, mai arde manganul oleaca, si la 10:15(!!!!!!!!!!!!!) se baga si el sa se imbaieze. In viata mea nu mi-am dorit sa crap capul cuiva atit de mult. Am crezut ca fac apoplexie. La 10:28 ieseam si noi pe usha. Numai eu stiu ce-a fost la gura mea(adica in gand). Cert e ca pina am ajuns acolo, a sughitat intr-una. Norocul lui e ca baga astia atitea reclame inainte de film, si atit se lasa rugati, incat am avut timp sa ne luam si floricele, si bauturile, sa ne gasim si locurile perfecte, si nici din film n-am pierdut. Prost sa fii, noroc sa ai. Mai de nervi, mai de stres, mai din prostie, am mancat o punga de floricele cu unt si o cutie de Goobers(alune imbracate in ciucalata), dar am baut diet coke. Scuza mea e ca filmul a durat 2.5 ore. Azi cred ca fac greva foamei, si o iau in pas alergator in jurul strazii. pot spune cu mina pe inima ca saptamana asta a fost un eshec COLOSAL. In fine...bine ca s-a terminat.
Ah, cat pe ce sa uit- despre film. Daca nu va deranjeaza cat de cat violentza, recomand filmul din toata inima. AMERICAN GANGSTER. Cu Denzel Washington(actorul meu favorit) si Russell Crowe(e pe locul 2 la favoriti). Superb realizat filmul, in special ca nu e fictiune. Este vorba despre cel mai mare "gangster" american, din istoria Americii(despre care din pacate nu stie multa lume), care in anii 60-70 a fost cel mai mare dealer de heroina din New York, si poate nu numai din America, dar si din intreaga lume. Va pot spune ca "soatzele" voastre ar vedea filmul cu mare placere- e un fel de Godfather si cu putin Serpico aruncat in el. Mie una mi-a placut tare mult, mai vreau sa merg sa-l vad o data (il duc pe tata, sa se "aeriseasca").
Azi urmeaza sa ma intilnesc cu amica ce pleaca in Romania, si sa mergem cu Galushca la cumparaturi, si sa ne preumblam cu ea prin oras- doar noi 3 si-o umbrela. De MULT n-am mai petrecut doar noi 3 ceva timp impreuna in afara "domiciliului(nu ma refer la vizite la prieteni sau neamuri)- sa tot fie vreo 2-3 luni de cand am iesit doar noi 3 in oras, lucru inadmisibil pt. mine.
Cam atit pt acum- ma duc sa mai bag o masina de rufe(inainte de a se trezi "bashtinashii"), si sa-mi fac un ceai- ca uitai sa va spun... eu nu beau cafea. Oricum sint eu bagata in priza, daca as mai bea si cafea, as fi ca Cheetah, m-ar gasi agatzata de lustra.

Tumpi- si aici e un frig de capra pietrele. Nu-sh care dreq a inchis "caldura", ca marti eram la tricou, si aseara imi cautam gecile de piele(Saptamana ce vine au anuntzat si zapada). Buba e, ca TOATE paltoanele si gecile joaca pe mine, si nu prea mai am cu ce ma imbraca. Asa ca, saptamana asta tre sa-mi incarc masina cu textile, si sa le duc la croitor sa mi le micsoreze. Sint prea multe la numar, si au fost prea scumpe la buzunar ca sa le arunc, si sa ma duc iar sa dau banii pe altele

Mamicadulce- ce n-as da sa am si eu o soacra asa... pt mine familia soatzei a fost, este , si din pacate cred ca mereu o sa fie un motiv de "migrene". Poveste lunga si neplacuta acolo, dar asta alta data. Multa sanatate soacrei tale.

Mephala- Sar'na mult, mult de tot ca ai adaugat si datele noastre. Ma simt si eu "in randul lumii" acum.

Va las, si ma duc sa ma apuc de

pe toate incolonate

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Olgutza, esti tare nostima, iti place sa povestesti si noua ne place sa citim. si te vrem mereu activa.
Ieri am vazut si eu acelasi film, si le marturiseam fetelor cat de topita sunt dupa Denzel W.
Cu siguranta, voi revedea filmul, mi-a placut tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

OLguta, chiar ca ai un stil aparte de a povestii, sti sa bine dispui lumea.
Am dat si eu la descarcat filmul, sa vedem ce si cum, ca prea il laudati.
La noi e asa de intuneric de zici ca-i deja seara si e abia 15.30

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare stilului de viata ,

N-am mai dat pe la voi, din lipsa de timp acuta ....toata ziua o alergatura continua care nu se mai termina....dupa ce vin de la scoala fiimea are trei activitati pe saptamana (dans, inot si patinaj). Nu va spun ca dureaza mai mult pregatirile gen echipat, uscat de par, etc. decat ora in sine. Slava domnului ca termina inotul saptamana care vin si vom lua o pauza pana la primavara cu asta. Partea buna de care sintem tare mandri e ca a promovat cupilu' la nivelul superior ....isi baga mititica capul in apa, si se scufunda pe fundul bazinului sa ridice obiectele lasate acolo, o nebunie ce mai La patinaj, a inceput sa stea copacel si merge chiar si cu spatele La dans asteptam cu nerabdare prezentarea de sfarsit de curs, la care sint invitati si parintii, ca pana acum e totul closed doors, deci nu stim prea multe . Cu astea ne-am cam ocupat noi recent, asta e daca n-avem bunici prinprejur, care sa ne suplineasca la toate astea De Halloween, Yasmine a fost costumata in cowgirl (vacareasa la alegerea dumneaei) si a fost cu tati si alti prieteni la colindat, s-a intors tare entuziasmata de acolo Ceva de care sint mandra e ca m-am apucat sa-mi fac exercitiile aproape in fiecare seara si sa folosesc banda de alergat cam juma de ora/seara. Sper sa ma tina, si sa va dau vesti bune cat de curand.

Tzuni, am citit cu bucurie vestile tale. Cred ca esti o fericita, spune-ne mai multe de Maria

Delia, cum merge cu scoala? Tot asa constiincioasa esti? Bafta la invatat sa ai

Mephala, ce-ti mai fac baietii frumosi? Cred ca au crescut binisor intre timp ....tu ai inceput serviciul? Tot asa ambitioasa esti?

Zuzilici, bine ai revenit din vacanta...sper ca ati petrecut super si te-ai gandit si la mine cand gustai din toate cocktailurile alea ispititoare . Isabella cred ca a fost ca pestele in apa, asa-i? Unde ati fost? Oricum vrem sa vedem poze. Eu una de-abia asteptam sa plecam de Craciun in Bahamas, va fi un pic non-conformist Craciunul asta, sper sa treaca saptamanile astea repede, sa scapam de lumea dezlantuita ...

Olguta12, bine ai venit la subiect, spor la treaba si sa vezi cat de curand rezultatele mult dorite

Ma duc sa-mi fac alergarea si poate gasesc si filmul de care ziceati, sa treaca alergarea mai usor . Pupicei tuturor fetelor ambitioase si saptamana usoara

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Khristin, ce bine ca ti-ai facut timp sa ne povestesti despre voi!
Cred ca esti tare mandra de Yasmine, draga de ea, ce multe stie sa faca!
Baietii mei sunt bine, se joaca de dimineatza pana seara. Stii ce energie au copiii...
Eu n-am inceput serviciul, mai am un an de cic.

Pe diseara mi-am rezervat filmul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neatza! Mephala multumesc de cafea. Daca-ti mai cer una mai dai?

Mamicutz sanatate soacrei si din partea mea ca nu-s multe ca ea. Eu chiar ma bucur cand vad ca-s fete care au parte si de minuni.

Olgutza nice to meet you! Se pare c-avem in comun nu numai Kg. extra dar si migrenele date de soacre. Las' ca nu ne doboara pe noi orice fleac. Succes in lutpa cu Kg.

Justasmallkiss ma bucur sa te citesc. Tot asa busy esti?

Delidana am facut poze dar inca mai lucreaza soata la ele. Asa ca n-am ce posta.

Fetele weekend placut in continuare.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput