Nou stil de viatza (156)
Raspunsuri - Pagina 2
Zuzilici spune:
Khris am fost in Santa Lucia. Ultimile 2 zile ne-a atins si pe noi furtuna NOEL si-a plouat incontinuu dra in rest a fost super. Isabella in prima zi a plans in nisip, in urmatoarele nu vroia in apa si pe la sfarsit n-o mai puteam lua de pe plaja decat adormita. ![]()
A fost super
si mi-a prins bine concediul. In 6 luni Florin vrea dinou in Caraibe.
Ma bucur pentru Yasmine si felicitari pentru avansare. Se pare ca ai o sirena dansatoare pe patine.
. Felicitari!
Ma gandesc ca-n 2 ani incep si eu cu aceleasi postari, parca vad. 
Tzuni recunosc ca n-am citit in urma dar please lumineaza-ma si pe mine. Cine-i Maria????
Carmen vizionare palcuta. Si daca tot m-am cantarit azi, te rog cand ai timp. pune si la mine 88.8 kg. Rusinica sa-mi fie!

O saptamana buna va doresc.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Buna,
Acum am sosit si eu acasa, am fost cu maica-mea la supermarketul "Real" sa se uite de o bicicleta eliptica.
Are careva dintre voi asa ceva acasa?
Mi-ar fi de folos niste informatii...
Puskin, sint la engleza-spaniola.
Khristin, deocamdata e bine cu scoala. Deja incep examenele la sfirsitul lunii.
Carmen,
.
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tumpi spune:
Zuzilici, pana vine Tzuni, iti zic eu, Maria e fetita lui Tzuni, pe ara abia asteptam sa ne-o prezinte.
Apropo Tzuni ai ales mobilierul?Nu ne mai tine pe jar vin-o si povesteste-ne.Stiu ca vei fi din ce in ce mai ocupata cu puiuta, dar mai baga un ochi aici si dane de stire.
Delidana, eu am asa zisa bicicleta eliptica, ca m-am uitat pe seituri in Ro si am vazut ce zic ei prin ea, doar ca eu o stiu de crosstrainer.
uite aici
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
nastad spune:
Dragelor, am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana frumoasa!
Am capul varza de atata legislatie(pe 9 noiembrie am examn), mai citesc vreo ora si ma duc la culcare.
Va pup
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Zuzilici spune:
Tumpi da ce bine arati pe bicicleta.
Multumesc de informatiile despre Tzuni.
Tzuni felicitari. Ceva poze cu Maria? Cat are? Please ceva detalii.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Tumpi, mersi. 
As avea nevoie de informatii mai concrete. Eu am vazut o bicicleta de la Orbitrek (mi s-a parut cam fragila - n-o vad pe mama facind exercitii pe ea
) si una de la HMS (mi s-a parut in regula dar prea usor de folosit, chiar si la viteza a 8-a)...nu prea stiu ce marci ar fi bune si unde sa le caut...
Doina, multa bafta la examen!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor
! Eu am facut cafea cu lapte si ceai de fructe asa ca va astept dupa preferinta.
Carmen, acum am vazut ca m-ai bagat in podium. Multumesc, asta ma incurajeaza foarte mult.
Meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 2 batoane Fitness(90 kcal/buc)
P: salata de varza cu rosii si putina branza
C: ficatei de pui la cuptor si catraveti acrii
Mephala - Gusta - Cornelia
tumpi spune:
Neata la
si de la mine
Zuzilici, ce bine ar fi daca as arata asa, ![]()
Delidana,nu stiu ce sa zic despra marci, eu mi-a luat de aici un Buffolo, nu are vitezele numerotate, ci doar plus minus.
Daca vrei ceva mai bun, incearca Kettler, desi au si preturile pe masura.
Imi e asa de mila de a mea, ca sta si se pune praful pe ea,toata saptamana nu m-am urcat pe ea, a ajuns la fel ca si bicicleta din tara sa stea degeaba.Aia sta in tara degeaba, ar fi tb eu sa o vand de mult,ca nu o foloseste nimeni.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Neatza si multumim, Cornelia, pentru
.
Mai avem o saptamana de concurs.
Cornelia, de miercurea trecuta esti pe podium. Te-am felicitat si atunci, probabil n-ai bagat tu de seama. 
Meniul:
-un mar
-o banana
-3 gogosari cu cas sarat
-ciorba de pui
-mere
Delia,
si o saptamana usoara la facultate.
Ina, o saptamana usoara si tie cu mult spor la aranjat casa.
Nastad, spor la invatat si tie. Iti vom tine pumnii pe 9 noiembrie.
Tzuni, gata cumparaturile? Cum au trecut orele petrecute in compania Mariei?
Gusta, cum ai dormit? Ce planuri ai pentru aceasta minunata zi de 5 noiembrie? ![]()
Doroty, te salut si te astept mai des printre noi. Ce-ti face strumful?
Crystina, ai ramas scumpa la vedere. Cum se descurca Lilly, ii place la scoala?
Violeta, ai reusit sa te odihnesti week. asta? O saptamana placuta!
Sigrid, Tumpi, Olgutza, Carina, Puskin, Bfly, Mamicadulce, Roxa, Mik (te-ai intors din vacanta?)....., o saptamana asa cum v-o doriti.
Senina si cu kg in minus.
Mephala - Gusta - Cornelia
mamica dulce spune:
Neata fetele...sa fiu sincera azi mi-a fost frica sa ma cantaresc,asa mi-e o ciuda ca m-am ingrasat iar...dar deja m-am obisnuit.Cand reusesc sa slabesc ,atunci se intampla ceva,ori vine Pastelöe,Craciunul,ori trebuie sa mergem la soacra,ori ceva-ceva,tot timpul de 4 ani de cand ma chinui sa slabesc. Doamne sfinte,la raportul trecut aveam 75,acum cred ca sunt iar la 77 si zic si sarumana ca dupa atatea zile de fast-food se putea si mai rau.
Ieri am fost si eu la film cu fi-meu si am mancat o punga mica de floricele,a fost dragut,cu niste pinguini care fac surf.
Acu mi-am trimis baietu' la gradi si m-am pus cu kafelutza la calculator,era sa-mi stea in gat rau de tot cand m-am uitat pe cont sa vad cat am spart in total zilele astea.Mi s-a facut rau subit,mai ales ca abia a inceput luna si acusa vine "luna cadourilor" la propriu-pe 1 are Marc ziua,apoi mosu nicolae,mos Craciun,plus dupa traditia nemteasca in fiecare zi un fleac pt cupil ,plus ziua la sot pe 1 ianuarie. Ca sa nu mai zic de reducerile fabuloase din ianuarie,mi-am promis ca orice ar fi,anul asta nu ma mai prinde ianuarie relativ falita
Bine ca am joburile cu scolile si-mi rotunjesc frumusel veniturile:)
Urati-mi bafta mare,joi am interviu la scoala numarul 3,poate incep si acolo vreo 2-3 ore pe saptamana,strang banii la ciorap pentru tzoale in ianuarie,cand bineinteles,o sa am o masura mai mica![]()
Btw, mi-am luat blugi noi,marimea 40
Va pup,ma duc sa strang pe aici,dupa weekend e ca la nebuni la mine,plus 3 bagaje de desfacut si spalat....
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc