Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 16

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Laura sa-ti spun care mi-e deviza la serviciu (scoala la care sunt e cea mai mare din judetul meu, are 1200 copii, deci iti dai seama cate cadre didactice sunt.....): vorbesc cu toata lumea, insa cu nimeni in parte.........asa pot trai linistita!
Ti-am admirat minunatii, motanul si coada lui si.....ochii sotului ca tot era vorba de ochi albastrii, nu Anna?. Privindu-te pe tine mi-am amintit ca ti-am spus odata ca semeni tare mult cu o actrita.....imi sta pe limba....nu cea care ai scris tu, era o tipa ce juca intr-un serial -comedie... Trebuie sa o gasesc!!!!! nu stiu cum, insa o sa-mi dau seama candva...
va pup!
noapte buna!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Urez bun venit noilor gravidute.Nu stiu cum se face ca toata lumea afla de f devreme ce sint , numai eu nu. Bine stiu ca nu asta e important, dar eu sint mai curioasa asa din fire( Pussi stie) . Am fost la mult asteptatul control la Prof.Toti 3 bebeii sint bine , am aflat de o fetita 100%( i-a vazut labiile) , va da-ti seama ca ma uitam si nu deosebeam nimic ,la ceilalti 2 nu s-a vazut , stateau si in niste pozitii tare ciudate. Conteaza ca sint bine .
La 24 sapt , adica pe 6 noi. am programare la morfofetala de trim 2.Abia astept sa-i vad din nou.
Intr-adevar aflii si inveti multe de la voi , cele care deja aveti copii maricei si va pup pe toate ptr asta.
MEDA 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

va multumesc muuult de tot pt. cuvintele frumoase si pt. urari.
Tortul nu l-am gustat... a fost pt. la gradinita... Cica a fost bun...
Elena a primit carucior cu bb (de la noi... e inebunita dupa el... mai a avut unul de la Mos Craciun si l-a stricat, asta-i mai rezistent)... prima ei papusa Barbie... primul laptop... si hainute, ghetute...

Gab ma bucur ca o sa fiti impreuna... oriunde...
sa treaca buba.

Laura bravo strumfilor!!! Mandra mea nu a fost prea interesata de puzzel pana pe al 2 ani jumate... puturoasa... si face bine vreo 4 cu 6 pise mari... ar trebui sa ii iau cu mai multe piese...
Mi-a placut la nebunie cum se desfasoara baia la voi... vad ca Rares e f. grijuliu cu surioara lui... si la cresa si acasa... Bravo lui!
Iar pozele ... Zea e o figura... ce frumos poza ea.... suuuper... Si parul lor bloooond... si ochii albastri... am mai zis... imi plac la nebunie...

eva-maria felicitari pt. baietii din burtik... si daca nu e asa... oricum nu conteaza...

elen de nascut am nascut fara insistente... nu vroiam sa plec la spital ... acolo a trebuit dusa munca de lamurire... nu vroiam sa cred ca io nasc in noaptea aia... si ma tin internata degeaba in spital Daca mai stateam un pic nasteam acasa sau pe drum.

mamaana vazut pozele... wow... a fost frumos inseamna... Sunt doua scumpe... s-au facut fete mari... parca ieri vb de burti... Chiar... care, cine e? Imi dau si io cu parerea... Stephanie cu cercei rosii (roz) si Isabelle cu cei bleu? Mi se pare mai grasuta cea cu cercei roz... Am dreptate?
acum am citit raspunsul... deci le-am inimerit... pe cuvant nu citisem inainte...

Anna ma bucur ca mai dai si pe la noi... te iertam ca e mai rar... dar ai destule de facut

LEVI am vazut si pozele voastre... mama ce au mai crescut... eu ma minunez cand va pozele noi... ce trece timpul... Daria e o scumpa... vad ca are gija de ei... Elena mea e mereu pe langa ei... si ii ia in brate, ii gandila, vb cu ei... dar cu japca... cum stie ea acum... insa nici baietii nu protesteaza... sunt antrenati de mici...
mi-a placut cu xeroxul... Si eu, cand imi zicea sotul, ce-ar fi daca am avea gemeni, sau cand vedeam gemeni pe strada, nu eram prea incantata... nu stiu de ce... dar pt. mine nu era ceva deosebit, era ceva greu si probabil nu-mi placea ideea si din cauza ca erau imbracati identic si la fel... Probabil de-asta mi-a dat Domne-doamne gemeni... ca sa vad pe pielea mea ca nu e chiar asa... e un lucru minunat si ma bucur in fiecare clipa ca exista.
Alunita... si Andreiu meu are, la spate in partea st., deaspura fundului... Mihai n-are. Si acum, de cand le ies dintii... Mihai are 2, Andrei 1. Eu ii deosebesc de la bun inceput... insa restu lumii nu. Sunt momente cand le inversez patuturile... ca sa-i tin ocupati, pt. ca n-au aceleasi lenjerii, si devine interesant patutul celuilalt... daca se duce soacra mea sa-i ia de acolo, ea le zice dupa cum i-a gasit... Andrei e Mihai si invers...

pussi ce face burtica roz?

Laura (faza cu pisica si sotul) no comment
B de la Zea....

ema eu stiu ca daca sunt in acelasi sac pot si identici sau nu... De ex. daca fiecare e cu palcenta lui si fiecare e cu "punga" lui de lichid... adica in acelasi sac, dar despatiti totusi... sunt sanse sa fie diferiti...
Eu inca nu sunt lamurita 100% ... poate mai intra Anna pe la noi si-ti explica ea mai bine...
Iti tin pumnii sa fie macar o fetita in burtik... sa ai cui sa faci codite...
Te tre in lista de burtoase?

medamaya1 felicitari pt. fetita... las' ca afli ce sunt data viitoare...

ainia parca parca imi vine in cap figura actritei... da nu stiu de unde s-o iau... daca mi-as aduce aminte filmul, ar fi mai usor de cautat.....

Gata.... am scris ditamai mesaju... ma opresc aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

mama ce mari v-au mai crescut copiii si ce frumosi sunt toti, parca uiti de tot greul cand ii vezi asa frumosi si sanatosi.
noi cu buba ce sa zic stam bine, desi e rosie zona taiata, semnul e cam urat la ora actuala iar firul era din acela care se topeste si s-au scos doar nodurile de la exterior care s-au facut atunci cand a fost cusuta.
in rest nr zilele si parca nu mai trec , fetele toata ziua spun numai 'tata, tati' si parca simt si ele ca o sa vina. mai ales asta mica cand il vede la web o apuca povestile de nu mai incap si eu in conversatie.
e f greu fara tati , si pana se va reintoarce va fi trecut de un an de cand a plecat, piticele aveau doar 4 luni.
hai ca iar m-a apucat melancolia. va pup si sanatate multa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Eliana,multumesc frumos pentru raspuns.Ce informatii trebuiesc ptr. listuta?
DPN-ul meu ar fi pe 1 iunie2008.Da,imi doresc nespus de mult...macar o fetita.La fiecare sarcina...mi-am dorit.Prima oara,acum 12 ani am inceput sa pling pe masa...cind mi-a zis ca e baietel.La al doilea,acum trei ani...stiam deja.Am zis ca a treia oara o sa fie o fetita...de unde o fi zis saracul Dumnezeu...no,uite doua...poate te saturi.sau macar unul din ei sa fie fetita.Doamne ce m-as bucura.Daca nu-i...mai fac unul...pina la fetita.Mi-am gasit vocatia..preferata...fac copii.
Cele care aveti gemeni,si inca un copilas...e o mare diferenta intre sarcini...incluzind si aspectul kg.Eu am luat ffff putin cu baietii...cu primul 5 si cu al doilea 10.Acum am 48 de kg....si sarcina nu difera cu nimic fata de predecesoare.Adica nu am greturi,nu mi-e rau...numa niscai pofte insa nu semnificativ.
Merg sa vad pozele voastre....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna mamici si viitoare mamici!
Bun venit noilor viitoare mamici, o sarcina usoara si cat mai aproape de termen!
Gab bine ca se vindeca "accidentul", iar daca nu este chiar in frunte atunci nu se va vedea cand mai creste si va ramane aceeasi frumusica.
Laura abia astept si eu primele cuvinte, dar sa nu ma grabesc, nu? Sa ma bucur, pe rand, de fiecare pas in parte, de primele gandureli, de primul zambet...
Elyanne LA MULTI ANI pentru Elena ( chiar cu intarziere) . Am vazut pozele, ai o mandrete de fetita, sa creasca mare si frumoasa si cuminte si sa aiba tot asa grija de fratiori. Cred ca s-a distrat de minune de ziua ei cu colegii de gradinita.
Medamaya felicitari pentru fetita! Poate unul din ceilalti va fi un baietel, de fapt, indiferent ce va fi sanatosi sa fie toti, iar tu sa poti duce sarcina cat mai mult!
Eva-Maria felicitari si tie pentru baieti! Iar daca, pana la urma va fi si o fata cred ca nu te vei supara, nu?
Ema iti doresc doua fetite ca sa se echilibreze balanta.
Elen, Levi, Mamaa vazut pozele si minunile de fetite si baietei care cesc si se fac tot mai frumusei.
Am pus si eu cateva poze de la botez ( din sutele pe care le-am facut).
Va pup pe toate si numai bine!

Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria

www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

sunt tot pe fuga... iar nu apuc sa scriu nimic...

Laura folosesc mozilla firefox

pupicei tuturor, si mai revin eu mai incolo

http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Oana, intra in meniu la Tools->Options apoi la Content si vezi sa ai bifat Enable Java Script si Enable Java. Spor la scris

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Ainia,Daria are intr-adevar ochii albastrii.Si baietii ii au deocamdata tot albastrii,dar un albastru mai inchis.Vom vedea daca raman asa sau se fac caprui.De grasuti,mie mi-ar placea sa fie mai grasuti.Au putin peste 8 kg,nu mai stiu exact, ca ni s-a stricat cantarul si pana primim altul nou de la garantie mai dureaza.Acum m-am obisnuit,dar mai inainte cand treceam pe langa un copil de varsta lor si mi se spunea ca are cu 2 kg in plus fata de ai mei,iinebuneam nu alta.

Eliana,si eu fac la fel cu patuturile,le mai schimb cand vad ca seplictisesc intr-un loc.Si chiar tine figura.
Daria se joaca cu fratiorii,dar uneori nu-si da seama care e limita intre joaca si brutalitate si ii mai impinge,ii invarteste mai tare cu premergatoarele,tipa la ei etc.

Eva , bine ai venit printre noi.Sa dea Dumnezeu sa fie si o fetita,daca nu doua.Daca sunt in acelasi sac eu zic ca e foarte mare probabilitatea sa fie doi identici(de acelasi sex).Iti urez sarcina usoara.Eu am inceput cu gemenii de la 47 Kg si am luat pana la final inca 15kg.Asta in conditiile in care cu fetita am luat vreo 12kg.Acumam tot 46-47Kg.

Teea,frumoase poze,frumosi ingerasi!Sa va traiasca!

Medamaya, ma bucur ca e totul bine.Doamne ajuta ,si tine-o tot asa.

Laura, simpatici pustii tai ca intotdeauna.

Gab,ma bucur ca ati trecut cu bine peste incident!Curaj! Nu mai e mult si va intregiti familia.

Despre noi:Am facut o analiza(IgE-seric)si a iesit peste limita,ceea ce inceamna ca ai mei gemenuti au fond alergic.
Maine (adica azi),venim in Bucuresti,ca avem programare la un medic homeopat.Am mari sperante de la aceasta consultatie caci medicii de pe la noi sunt cam varza si folosesc medicamente mult prea tari si ii infunda mereu cu antibiotice.De o saptamna sunt bine,dar mi-e groaza de urmatorul episod.Ca la ei fiecare viroza s-a complicat cu tuse si a durat ceva pana s-au facut bine.

va pup si revin cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Teodora niste minunatii de copii!!!!!!!
Luminita de ce zici tu asa? Mie mi se pare ca au bine greutatile pe care le au! Pai au 9 luni, nu? La 9 luni au 8 kg, nu? Ai mei au avut la 1 an 10 kg. Mi se pare ca ar fi prea mult sa aibe 10kg la 9 luni.....parerea mea....

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput