Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 16

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor eu am o problema mai rusinoasa... .. imi vine sa stau numai pe la pisu... ma apasa super tare Elena! Ieri l-am sunat pe dr. si i-am zis ca ma doare fundul si vaginul .. si cand misca trebuie sa merg la baie ... dar acum parca sta acolo doar pe vezica. Ma gandesc ca daca era cistita .. ma ustura, dar asa?? Si o simt cum se misca de parca vrea sa iasa afara... parca-i la iesire! Ati patit si voi asa?

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Multumim pentru aprecieri .
Pussi la varsta aceasta a sarcinii la fel simteam si eu: aveam impresia ca Daria va veni pe lume dintr-un minut intr-altul asa mare era presiunea pe care o crea pe vezica si pe col ( desi firul de cerclaj nu era in tensiune, deci cred ca era doar senzatia). Hai ca mai sunt 4-5 sapt. si iti vezi printesele. Va fi bine totul, ai incredere.
Am si eu o intrebare: am observat ca Tiberiu are ochii mai umflati dimineata daca doarme pe spate sau doar un ochi daca doarme pe burtica cu capsorul pe o parte, iar daca plange i se umfla repede ochisorii. Oare o fi normal sau trebuie sa vad daca are probleme cu rinichii ( sper ca nu). Am sa intreb si dr. pediatru.
Levi si eu am aceeasi parere ca si tine in ce priveste multi pediatri care prescriu prea usor antibiotice. Eu am norocul ca dr. pediatru este si homeopat si pana acum chiar nu a facut exces nici de homeopate, cu atat mai putin de medicamente.
O zi buna tuturor!

Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria

www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Buna mamici si gravidute.

Suntem o proaspata mamica fericita, am dat viata prin cezariana la 2 buburuze de 2200 si 2300. Suntem sanatosi, am iesit repede din spital cu 2100 si 2050 gr. Mancam cu biberonul numai lapte praf ptr. ca mami nu a avut lapte. Suntem cam puturosi la mancat in special cel mic nu mananca decat 30ml, eveniment cand mananca 40. Avem deja si dureri de burtica, colici. Le-am dat Sab simplex si Water grip. Cam cat ar trebui sa papam?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paulat

Buna mamici si gravidute.

Suntem o proaspata mamica fericita, am dat viata prin cezariana la 2 buburuze de 2200 si 2300. Suntem sanatosi, am iesit repede din spital cu 2100 si 2050 gr. Mancam cu biberonul numai lapte praf ptr. ca mami nu a avut lapte. Suntem cam puturosi la mancat in special cel mic nu mananca decat 30ml, eveniment cand mananca 40. Avem deja si dureri de burtica, colici. Le-am dat Sab simplex si Water grip. Cam cat ar trebui sa papam?

felicitari mamicoooooooooooo sa-ti traiasca Printisorii !!!

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

thea mersi! imi vine sa stau cu picioarele doar stranse sa nu iasa! Sa-ti traiasca proaspetii crestini!
paulat la ce varsta de satrcina ai nascut? si cat ai stat in spital cu ei?

BURTICA ROZ

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

OAU paulat felicitari pt minuni si ma bucur sa aud ca sunteti bine.la noi pt burtica a functionat bonnisan. dar nu te ingrijora ca acusica fac 3 luni si scapa de colici.

pussi nu te mai stresa ca va fi bine, si eu am simtit aceeasi presiune , deci eu zic ca e normal fiindca e si sarcina f avansata si e gemelara.

levi si eu sunt de aceeasi parere in ceea ce priveste antibiticele. au fost racite cam acum o luna si am cumparat oscilo decat sa merg la dr si in 3 zile le-a trecut si in primavara cu antibiotice ne-a tinut 2 saptamani .

thea_m cat despre ochisori umflati nu stiu nimic dar cred ca te poate lamurii dr.

o zi frumoasa cu soare in casa!!!
v-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari, Paula!! Sa-ti traiasca buburuzele! Si Bianca mea pana a trecut de 3kg cu greu manca mai mult de 30-40 ml. Ai rabdare! Important e sa pape si sa ia in greutate (nu te astepta neaparat la 1 kg din prima luna), oricat cresc e bine. Sa nu scada. Eu le mai dadeam ceai Beby Drink si ceai de chimen+fenicul.

thea super dragalasi! M-au dat gata hainutzele. Le-au facut la comanda nasii? Cel putin fracul si pantalonii cu vipusca...bestiali!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Multumim ptr. urari.
Pussi am nascut la sfarsitul saptamani 35 in spital nu am stat decat 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Paulat sa iti traiasca minunile si sa creasca mari, sanatosi si frumosi! Cat despre laptic nu iti face probleme si ai mei atat au mancat la inceput, dar au recuperat foarte repede, Daria a luat in prima luna 1 kg, iar Tiberiu 750 g.
Laura din cate stiu le-au cumparat, de fapt le-au cumparat doua randuri de hainute de botez, poate mai facem unul . Intr-adevar Tiberiu a fost vedeta cu tinuta lui. Am sa pastrez cu sfintenie hainutele de botez ca sa le arat cand vor fi mari.

Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria

www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

paulat sa-ti traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei!!
important e sa ia in greutate, nu cat mananca la fiecare masa; fiecare copil are ritmul lui (hai ma m-am luat si eu dupa astia de aici...), o sa vezi ca incet-incet o sa fie bine
multa rabdare iti doresc!!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput