Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 16

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulat spune:

Buna dragi mamici si viitoare mamici.
Azi am cantarit bebeii si au trecut pragul de trei Kg: cel mare 3065gr. si cel mic 3000 gr. Suntem foarte fericici ptr. ca au luat f.f. foarte bine in greutate de cand am venit de la spital cu ei. Am inceput de ieri sa trec de la PreNAN la NAN 1, cel mic mamanca bine, in schimb cel mare care era zis "fomila" ptr. ca manca bine a inceput la fiecare masa sa planga (probabil colicii, il doare burtica m-ai rau decat pe fratior) si sa vomite; nu-l vomita tot doar surplusul(zic eu); chiar daca "ragaie" el tot da afara. Poate nu-i place Nan 1. Sa incerc sa-i schimb laptele? Mananca cam 60, 70, 80 ml la masa.
Lachione multumesc ptr. sfat. Nu le-am dat romergan, o sa incerc sa le cumpar ceaiurile (sper sa le gasesc) de care mi-ai spus tu. Am vazut ca ai aceeasi problema cu laptele, numai ca voi sunteti mult mai maricele ca noi. La o luna ce lapte le-ai dat?
Am consultat dr. neonatoloaga in privinta laptelui si sustine ca NANul este cel mai bun. Nu stiu ce sa zic; am auzit ca Humana ar fi cel mai apropiat de laptele matern.

Mami de Stefan si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Hai ca cu ajutorul unei prietene am reusit sa pun si eu pozele cu fetitele.
Paulat tot NAN le dau si eu dar acum le mai combin cu Lactogen de la Nestle care are si prebiotice sau cu Milumil.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Paula, la Iasi la neonatologie la prematuri li se dadea Humana 0. cand am plecat acasa mi s-a recomandat daca am nevoie de supliment la laptele matern sa le dau Humana1. Am auzit multi copii constipati de la NAN. Eu cand au avut nevoie de supliment Humana si Millumil le-am dat. Felicitari pt cresterea in greutate.

Adina, diferenta de greutate intre gemenii mei a fost de 1300g si 6 cm. Diferenta s-a marit in timp, asa ca acum daca ma vede cineva cu ei in parc ma intreaba care e diferenta de varsta intre ei.. A fost mereu un decalaj intre ei in dezvoltarea abilitatilor psiho-motorii, dar important e sa fie sanatosi. Bianca a stat i nfund mai tarziu, nu a mers in 4 labe, a mers singura mai tarziu, vorbeste mai putin decat Rares. Dar am constatat ca e mai rezistenta si mai sanatoasa decat fratele ei si ca e cel putin al fel de inteligenta. Au tempermente diferite, se manifesta diferit in diverse situatii. Dar se completeaza reciproc de minune.
Concluzia e ca nu greutatea la nastre e cea mai importanta sau diferenta dintre ei. Sa fie sanatoase fetele, sa mai stea macar o saptamana in burtica si o sa fie super bine

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

http://www.youtube.com/watch?v=eneNvYqMg_o&feature=related
Pentru cine e interesata!

Eu am reusit 1 an, 4 luni si 2 saptamani.
De 2 saptamani i-am intarcat {a fost incredibil de usor pentru ei, nitel mai complicat pentru mine)!

Edit: imi cer iertare mamicilor care nu alapteaza! Nu are legatura cu discutia despre formula, pur si simplu am dat peste acest videoclip si am vrut sa il arat si viitoarelor mamici!
Inca odata, nu e nici un apropos si nici un repros ascuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Simina sa te ajute DD sa faci cea mai buna alegere pentru voi toti.
Paula noi in maternitate am folosit NAN 1, dar ajunsi acasa dr. pediatru ne-a trecut pe NAN HA 1 pentru ca ai mei au fost considerati prematuri. Le merge bine cu acest NAN.
Lachi scumpici comorile tale, asa cum le tineam minte. Cred ca ai facut senzatie in Cismigiu ( sau nu era Cismigiul?)cu caruciorul de la Inglesina, dar mai ales cu frumusetile din el!
Pussi tine-o tot asa! Mari sanse sa aiba la nastere peste 2500 g( desi mai important este sa fie sanatoase ca in greutate vor lua foarte bine pe urma).
tuturor!

Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria

www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

siminna nu pot sa zic ca stiu cat iti e de greu fiindca nu stiu, dar poate e bine sa mai reflectezi cateva zile la lucrul care vrei sa il faci. poate te razgandesti. nu de alata dar sa nu iti para rau. nu vreau s ate deranjez cu comentariul meu, dar chiar sunt o binecuvantare copiii, fie unu, gemen sau tripleti.
e doar o parere.
iti doresc putere pt mai departe si Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa te intareasca.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns obliomov spune:

Buna ziua mamici de mici! Am si eu doi puiuti care au facut 8 luni si ma confrunt cu o problema. Nu stiu cum sa fac sa le las o oarecare libertate de miscare intr-un tarc cumva dar nu din cele care se gasesc. Acelea mi se par mici pentru doi copii. Fetita se ridica deja in picioare si se deplaseaza de-a busilea oriunde, baiatul ...e mai grasan si se misca mai greu. Voi cum ati rezolvat problema asta fara sa inghesuiti copii si fara sa ii lasati deja pe jos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by obliomov

Buna ziua mamici de mici! Am si eu doi puiuti care au facut 8 luni si ma confrunt cu o problema. Nu stiu cum sa fac sa le las o oarecare libertate de miscare intr-un tarc cumva dar nu din cele care se gasesc. Acelea mi se par mici pentru doi copii. Fetita se ridica deja in picioare si se deplaseaza de-a busilea oriunde, baiatul ...e mai grasan si se misca mai greu. Voi cum ati rezolvat problema asta fara sa inghesuiti copii si fara sa ii lasati deja pe jos?

Tatal fericit a unui baiat si fata/gemeni. Nu dau reteta!

Acest capitol se inchide dar vei primi raspunsuri la urmatorul.
Adica aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111179

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111179

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput