Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 16
Raspunsuri - Pagina 19
gab___ spune:
laura asa e am fost doar cu cea mica afara ca rebeca dormea, asa ca...a fost cam somnoroasa si nu prea i-a placut afara, mai ales ca dormea asa bine si a trezit-o brusc tushi.
siminna tin sa precizez ca laura are dreptate in tot ceea ce a zis , nu fi stresata ca sa fie bine, si daca primul copil e mai marisor sa vezi ce fericit va fi ca are cu cine sa se joace si plus de asta pana se fac mari gemenii o sa te ajute .
in concluzie: E O BINECUVANTARE!!!
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by gab_
laura asa e am fost doar cu cea mica afara ca rebeca dormea, asa ca...a fost cam somnoroasa si nu prea i-a placut afara, mai ales ca dormea asa bine si a trezit-o brusc tushi.
Si eu care credeam ca am un 'defect' la ochi , ca totusi fetele tale nu sunt chiar identice, observam diferente in celelalte poze.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
gab___ spune:
desi ca si conceptie sunt identice in realitate nu seamana perfect si o sa intreb toata viata;DE CE?;
ele au fost concepute dintr-un ovul fecundata si apoi injumatatit, au tot materialul care e necesar pt asta, deci nu-mi dau seama, d c nu seamana asa bine.
pussi spune:
...tensiunea iar urca .. dar scade .. aseara am fost la dr. Tustele au 2.300 gr. +/- 300 gr. eroare. Din punctul lui de vedere cezariana o programa pe 01.12.2007 ... daca o duc pana atunci! Iar mi s-au masurat IR-urile... sunt ok! Si maine iar la control...
simina Felicitari! sarcina usoara si BB-ici sanatosi!
aici nu ninge
PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
mamaana spune:
simina felicitari ! toate cred ca fost un pic speriate si derutate la inceput, dar ai sa vezi ca o sa fie bine sarcina usoara si cat mai la termen!!
hei pussi, acolo dupa canapele erai ?? ma bucur ca sunteti bine, tot 3 in 1
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
adina2baby spune:
Buna Laura25 ,ma impresionat foarte tare tot ce ai scris pt Siminna deoarece mi-am adus aminte de mine .....in martie cand am ramas insarcinata eram foarte speriata si imi puneam 1000 de intrebari efectiv vb singura si imi pare rau ca,am intrat pe forum asa tarziu.Eu sunt in saptamana 35 cu doua fetite,ieri am fost la doctor si una cantareste 2250gr iar cealalta 1800gr dr.a spus ca este ok si ca diferenta este normala ,nu stiu sunt cam speriata ....Iti doresc numai bine si multa sanatate
Siminna multa sanatate si aici cu siguranta vei fi ajutata de noi sa treci peste tot.
Laura25 spune:
A nins si la Piatraaa!!! Sunt asa de vesela! A fost floare la ureche sa imbrac si sa scopt shtrumphii pe usa dupa ce le=am aratat zapada pe geam. I-am lasat sa se joace un pic in parcare pana a dat tati zapada jos de pe masina. Si sa te tii apoi scandal si proteste cand i-am bagat in masina sa plecam la cresa!. Dar le-a trecut si asta repede si azi au intrat in sala razand si fluturand un 'pa' peste umar, spre noi. Sper sa tina zapada si in we, sa putem iesi sa ne jucam mai mult.
O zi frumoasa si vesela va doresc si voua !
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Siminna spune:
Sinteti foarte dragute cu toatele si va multumesc.
Dinm pacate am stat si am discutat cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca nu ne permitem inca doi, noi de fapt ne mai doream unul si atit. In plus, din punct de vedere psihic eu nu cred ca as rezista la 2, mie mi-a fost greu si cu fetita, am crezut c-o s-o iau razna. Eu sint singura, nu are cine sa ma ajute, deci...
Am sa fac o intrerupere de sarcina, nu sint fericita, sint chiar vai de capul meu, pling intr-una (printre borituri, pentru ca-mi este foarte, foarte rau..).
cu durere, a voastra, S
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Siminna
Sinteti foarte dragute cu toatele si va multumesc.
Dinm pacate am stat si am discutat cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca nu ne permitem inca doi, noi de fapt ne mai doream unul si atit. In plus, din punct de vedere psihic eu nu cred ca as rezista la 2, mie mi-a fost greu si cu fetita, am crezut c-o s-o iau razna. Eu sint singura, nu are cine sa ma ajute, deci...
Am sa fac o intrerupere de sarcina, nu sint fericita, sint chiar vai de capul meu, pling intr-una (printre borituri, pentru ca-mi este foarte, foarte rau..).
cu durere, a voastra, S
Siminna si Maria (1 nov 2004)
Imi pare rau, Simina! E decizia ta si ti-o respect.Voi stiti cel mai bine ce si cum. Iti doresc multa putere fizica si psihica .
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
elyanne spune:
Siminna imi pare rau sa aud asta. Cred ca ti-e foarte greu... numai tu stii ce e in sufletul tau...
Nu vreau sa te judec in nici un fel... nimeni nu are dreptul sa o faca, indiferent de decizia luata... Atat iti zic... totusi mai ganditi-va...
Pot sa te incurajez... nu-i chiar atat de rau...
Eu am fetita mai mare, a facut 3 ani luna trecuta.
Am ramas insarcinata fara sa programez... dar aveam de gand sa raman insarcinata... Nu ma asteptam sa se intample asa de repede...
Pitica avea 2 ani si 4 luni can am nascut.
Am avut o sarcina grea, cu stat in pat de la 12 sapt.
Am stat mai mult singura cu mandra, care fiind mica nu pricepea ca nu am voie s-o iau in brate sau sa stau in picioare.
Intr-adevar stau cu soacra, dar pana seara (sau la 2-3 ziua uneori) eram singrua cu fata... Seara oricum era al meu sot acasa... deci tot cam aia ar fi fost cu sau fara soacra. Adica perioada cand nu era ea, nu era nici sotul.
M-au autat mama, sora, fratele si prietenii cand au putu. Toti lucreaza. Deci tot seara sau in we... cand nu era sotul sau soacra. Nu a fost deloc usor.
La capitolul bani... nu sta f. bine. Ne descurcam... dar sunt momente cand ramane in pom... insa intr-un fel sau altul rezolvam.
De cand s-au nascut copiii a fost o perioada cand sotul meu putea sa-si faca programul cum vroia (nu tot timpul, dar de cele mai multe ori). Dar a trecut si asa si am ramas iar singura. Uneori n-are cine s-o aduca pe Elena de la gradinita.. si pun bb-ii in carut si ma duc dupa ea. Alteori nu o pot duce la gradinita pt. ca e bolnava si stau singura cu toti 3.
Bona nu avem ... nici nu cred ca o sa am pt. ca ce bani as lua de la serviciu i-as da al bona. Si atunci nu fac nici o afacere... Prefer sa stau acasa cu ei si sa-i vad cum cresc. Apoi, la 3 ani vor merge la gradinita ca si surioara lor.
Pana tunci, lucrez acasa cand pot.
Am lucrat si cand erma gravida si n-aveam voie sa ma misc din pat. Trebuia sa fac si asta...
Cand dr. a vazut ca am gemeni prima intrebare a fost daca-i pastrez... rasunsul a fost DA... nu am ezitat nici o secunda... si nu regret niciodata decizia luata.
Multi ma judeca sau isi dau cu parerea despre hotararea noastra... dar eu stiu ca a fost cea mai buna decizie.
Uite un subiect care pe mine n-a impresionat cand l-am citit...
www.desprecopii.com/info.asp?id=834" target="_blank">Cea mai frumoasã declaratie de dragoste
poate va da curaj citindu-l sau citind ce am scris mai sus.
si sper sa iei decizia cea mai buna