Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 16
Raspunsuri - Pagina 12
pussi spune:
laura, gab multumim de aprecieri
ayumi Doamne ajuta! Asteptam pozici!
Noi azi am implinit 34 de sapt.! Maine mai fac o serie de DEXAMETAZONA si fac ultrimele analize inclusiv cele de cezariana! Dar stau cuminte la patut .. sa le mai tin vreio luna pe Tuste
PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 23 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
gab___ spune:
pussi felicitari , noi deja aveam 2 sapt de viatza (am nascut la 32 sapt) deci da-i bataie pana la 40 daca se poate
cat despre avent o sa vezi pe parcurs ca am dreptate
elyanne spune:
Pussi bravoooooooo!!! Asa te vreau
Ne apucaram la bb-ei de martie-aprilie sa cautam poze cu pinguinii monicai... si iata ce am gasit:
http://poze.mufa.ro/main.php
si la opt luni aici: http://poze.mufa.ro/main.php/v/pinguini/luna_opt/
Laura mai ai vb cu Monica? Poate mai da un semn...
gab___ spune:
anna am cautat pe net baby einstein si nu am gasit decta in america de und ebineinteles nu pot comanda fiindca sunt in ro
tu de unde le-ai cumparat si cu cat? ms
Laura25 spune:
gab, eu le-am descarcat moka' de pe net. Trimite-mi pe PM adresa ta de mail si iti explic ce si cum.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
pussi spune:
si noi suntem pe aici... cu intepaturi la "fofo" ... dar in pat trec.. asa ca stam cumintele!
BURTICA ROZ
MAI AVEM 22 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
nanaoti spune:
Buna mamici,
Ieri am avut debutul in dactilopctura...
am pictat pe foi mari, pe haine si pe gurite...
A fost un moment dragut, chiar daca s-a sfarsit cu un pic de cearta (au incercat sa guste culorile).
sper sa gasesc un moment si un spatiu pe net de pus foto usor.
Pussi bravo si inca un pic de rabdare...
ANNA eu am mai luat jucarii de la o cunostinta de la second. Am luat ceva mare cam cat o foaie A3 care se cheama Play center de la CHiccho (nu mai stiu cum se scrie) si mai am jucarii de la Metro care canta sau au cate ceva de schimbat. Dar din timp in timp le schimb (adica le pun in beci ai apoi le aduc inapoi dupa un timp si ei se joaca din nou cu ele).
SIncer cred mult mai mult in jocurile pe care le creeaza singuri sau cele impreuna cu noi. Cred ca ii formeaza mult mai bine si cognitiv si afectiv.
LAURA am vazut si eu filmuletele si pozicile tale. SUnt f interesante si am putut vedea cat de mult s-au maturizat copiii. e foarte bine ca ai unde sa ii duci la tara sa vada animale si lucruri naturale, simple. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ei.
O saptamana buna,
Otilia
pussi spune:
raportam o noapte grea ... si contractii .. am marit doza de Gynipral atunci... si No-spa .. pe la 4 au inceput fetele sa miste ... acum sunt bine zic eu...De dimineata am facut si ultima Dexametazona si Doamne ajuta!
multumim de sustinere...
BURTICA ROZ
MAI AVEM 20 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!