Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 16

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Mami Laura te-ai facut satena? Io acu' am vazut...

Nu pricepeam ce vrei sa zici, asa ca m-am mai uitat odata si eu pe poze. Cea bruneta pe care o dau shtrumphii in scranciob e sora mea, Diana. Eu tot blonda sunt. Nu am ajuns cam de mult la cuafor, asa ca a inceput sa-mi creasca IQ-ul (se vede mai saten parul la radacina, nu mai sunt 'blonda' cu totul )

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am pus niste pozici cu noi ... de azi
www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> noi 3

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Laura25

quote:
Originally posted by elyanne

Mami Laura te-ai facut satena? Io acu' am vazut...

Nu pricepeam ce vrei sa zici, asa ca m-am mai uitat odata si eu pe poze. Cea bruneta pe care o dau shtrumphii in scranciob e sora mea, Diana. Eu tot blonda sunt. Nu am ajuns cam de mult la cuafor, asa ca a inceput sa-mi creasca IQ-ul (se vede mai saten parul la radacina, nu mai sunt 'blonda' cu totul )

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

n-am apucat sa vad filmuletele... doar pozele... si asa mi se parea, ca esti tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetelor,eu mai am putin si imi aduc puiutii acasa,in sfarsit!Sunt atat de fericita!!
As vrea sa va intreb,pt.cele care au culcat gemenii in acelasi patut,cum i-ati pus?Pe lat,nu?Si cum ati procedat cu plapumioarele?Le-ati cumparat 2 sau i-ati invelit cu una singura?

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

laura super faina descrierea cu activitatile juniorilor.
pussi ma bucur pt ca te-a ajutat Domnul sa duci sarcina asa departe sa dea la cat mai mult!!! am vazut si noile achizitii si sa stii ca cele din gama avent sunt f efieciente si de calitate mai ales peria e beton, pana sa o cumpar pe asta am schimbat o gramada.
ayumi felicitari pt reusita cu bebeii, noi le-am culcat de-a latul si le-am invelit cu o palpuma, dar cel mai bine cred ca e cu sac de dormit, inca nu am incercat dar am auzit la o prietena de a mea ca sunt buni.
elyanne si noua ne-a zis dr pt imunizare sa nu luam pastile ci sa bem suc de morcov cu fructe 3 luni la rand ca vit din morcov fortifica sist imunitar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

A... am uitat mai devreme... Am fost la revizia de 8 luni (mai devreme, altfel trebuia sa merg singura altadata)...
Andreiu a luat in greutate .... 50 de grame ... are in total 6500g
Mihai a luat 350g si are 7 kile.
In lungime nu i-am mai masurat, era tarziu, aglomerat... La 9 luni...
S-a marit diferenta intre Mihai si Andrei la 500g

Ma asteptam sa ia putin sau chiar deloc, dupa viroza prelungita... chiar ii spusesem dr. ca daca luna asta iau 50g io ma declar multumita.

Mergi la inceput

pussi ai o burtica mare si frumoasa. Ma intreb unde mai creste, ca deja e marisoara bine, sa nu fie de deochi.
Ayumi ne bucura vestile bune si asteptam primele poze de acasa .

www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-10-31/22:33:13" target="_blank"> Asa mananca Rares frumos si
www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-10-31/22:33:21" target="_blank"> Bianca . La finalul fimuletului, 'face ca spartanii', la indicatiile pretioase ale lui tati .

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

laura abia acum am putut vedea si eu filmuletele care m-au uimit ce frumos se balaceau ei la apa si cum faceau curatenie in rumegush. tare tare dragutz. cred ca abia asteapta zapada!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

quote:
Originally posted by Laura25

quote:
Originally posted by ainia
Felul tau de a vorbi, dar mai ales al bunicului mi-a adus in minte pe Creanga. Nu glumesc. Bunicul vorbind suna a Creanga . Intelegi tu!

Iti aminteste intr-un sens pozitiv , sau in sensul "ha, ha, ha, ce naspa vorbiti voi acolo moldoveneste!" ?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Ce bataita iti dau eu tie, Laura!!!!!!! Cum de ai inteles asa ceva?????........Nici nu ma gandeam ca te gandesti la asa ceva!!!!!!!! Doamne fereste! Ideea mea era ca vorba-i blanda si melodioasa, cum era intr-un film (de demult...) Creanga povestind!!!!! Laura, mie-mi place, eu cred ca nu ar trebui sa-ti faci ganduri d-astea....sunt , intr-adevar, persoane `care categorisesc moldovenii, oltenii etc. Personal cred ca o parte din acestia sunt pur si simplu rauvoitori (cu asta se ocupa, sa rada de altii), iar cealalta parte sunt din cei care "imprumuta" /copiaza/isi insusesc acest comportament-ca sa-i spun asa- fara sa gandeasca prea mult.......
Laura, te rog din tot sufletul sa nu ramai cu impresia nici macar o clipa ca as fi avut intentia de a ridiculiza vorba moldoveneasca!!!!!!!!!!! Sau pe tine sau pe tatal tau sau pe oricine! Tot respectul!
Si sa stii ca mi-e draga vorba voastra! Imi place mult pt ca-mi inspira niste oameni calmi, blanzi, rabdatori si...sinceri!

Te pup muuuuuuuuuult! Si pt tatal tau!!!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Lavinia nici eu nu chiar credeam ca ai vrut sa faci misto . Am zis si eu ...

quote:

Imi place mult pt ca-mi inspira niste oameni calmi, blanzi, rabdatori si...sinceri!

Asta cu calmi si rabdatori nu se aplica chiar la toata lumea . Cu copii, reusesc (ma si straduiesc din greu) sa fiu rabdatoare si destul de calma (dar nu im iiese intotdeauna), dar in general sunt genul de om care isi exprima sentimentele pe care le traieste . Adica daca sunt suparata, trista sau fericita ... apoi stie toata lumea! Ferea ca vine vulcanul!!! Cam asa sunt eu. Dar partea buna e ca cica o sa traiesc mult, ca nu ma macin si nu ma consum pt toate cacatelele. Imi exprim sentimentele si merg mai departe.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput