Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 16

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

oau felicitari Irina pt giganti, refacere grabnica si santate multa la bebei.

pussi draga nu te stresa ca oricum e fain chiar si dupa nastere si sigur tu o sa fi capitan de pluton. la cat mai multe saptamani de acum inainte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

felicitari Irina !! Sa creasca mari si sanatosi! Refecere rapida!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by elen

mamana- am si eu o intrebare (cred ca fetele de aici nu ma mai sufera cu obsesia mea)_ de ce iti faceau mereu analiza de proteine? sa nu faci preeclamsie? sa inteleg ca acolo se considera tensiunea 14 cu ceva periculoasa sau doar pt ca ai avut si proteine in urina? ti-a dat pastila sa scada?
doar o curiozitate - te-au monitorizat in timpul travaliului? adik bebelinele erau monitorizate?

elen aici asa e regula, de cate ori te duci la doctor, trebuie sa dai proba de urina, nu conteaza in cate saptamani esti; si da, aici tensiunea peste 14 e considerata periculoasa, asta am aflat dupa ce m-am internat; nu mi-au dat nici o pastila, au asteptat sa se schimbe tura de dimineata si sa ma induca; si inca un da, de cand m-am internat, seara pe la 11, pana cand am nascut, a doua zi seara la 6:30 am avut fetele monitorizate in continuu - aveam pe burta 3 aparate: doua pentru inimioarele lor si unul pentru contractii; rezulattele lor erau afisate pe un monitor in camera de travaliu, pe un alt monitor in camera doctorilor si se si printau pe hartie; nici nu stiu cate role de hartie au putut consuma in atatea ore...
mi-au mai facut si o ecografie chiar inainte sa ma induca ca sa vada in ce pozitie sunt fetele

si camera de travaliu arata super... m-am uitat toata noaptea la tv, aveam baie personala... daca nu-mi faceau cezariana, acolo as fi nascut; si mi-au adus si sa mananc la orele de masa...

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari Irina! Sa-ti traisca minunile si sa va fie de acum viata plina de bucurii duble!

elen eu stiu ca de cand s-a schimbat indemnizatia din 8 in 6 mil, acel stimulent pt maicile harnice e doar de 1 mil. Statul roman ... nici pampersi nu le iei din banii astia la copii.

Lavinia , scuze! Am stat aseara pana dupa 12 sa pun filme si a mers greu netul iar la final mi-a zis ca e site-ul in mentenanta si sa revin. Asa ca nu am reusit sa pun nimic. Am reluat acum procesul. Sper sa mearga.
In we a fost foarte bine. Bunicii au ramas profund impresionati de evolutia nepotilor din ultimele 2 luni de cand nu s-au vazut. Au zis ca Bianca s-a mai innaltat si s-a mai rotunjit putin. Copii au fost veseli,au vorbit mult, s-au jucat frumos, s-au tinut scai de bunicu si au mers cu el la moara , au aflat ca motanul bunicilor a capatat un nume(Pamfil) si strigau dupa el in jurul casei 'pamfiii!!!', au fugarit pui, s-au reintalnit cu vitelul (care e 'vaca', nu mai 'muu' ca in august ). Au lasat-o pe buni fara grai cand i-au cantat "muuuti ani 'teasca!" si i-au declarat "buni, besc!" (buni, te iubesc).

Intre timp am reusit sa pun Poze si filme . Sper sa mearga

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Elen stimulentul este de 100 ron pt. ca acum exista alocatia pt. copil de 200 ron (in total, la un copil, 300 ron, cat era inainte sa se schimbe legea).
Totusi e mai bine acum pt. ca se dau 200 ron pt. fiecare copil, pana la 2 ani, + 100 ron pt. mama, si nu 300 ron, cum era inainte, indiferent cati copii aveai...
Uite aici subiect...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79035&
Si legile aici: http://www.romleas.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Laura Dragutii de ei, ce s-au mai "scaldat" in rumegus!!!!!!! Si ce studiu de caz au aplicat pe gaina bunicului! Sa-ti spun ceva. Felul tau de a vorbi, dar mai ales al bunicului mi-a adus in minte pe Creanga. Nu glumesc. Bunicul vorbind suna a Creanga . Intelegi tu!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

laura am vazut si noi baita de rumegus si cum se studiaza puiul. Sunt mortali!

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 24 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mami Laura te-ai facut satena? Io acu' am vazut...

Azi a fost tac'su cu Elena sa-i faca exudat la Victor Babes... a vazut-o dr. de acolo si i-a facut nazal nu faringina pt. ca nu are absolut nimic in gat... deci nu e ceva care se nu treaca si sa reapara dupa un timp... pur si simplu se viruseaza de la gradinita.
Ne-a dat tratament pt. tusea care tot nu trece dupa 1 luna.
Vrea s-o vada iar vineri... Apoi tratament de imunizare...
Acum sunt in dubii cu imunizarea... dupa o cittire pe net... pediatrul nostru nu este pentru asta... dar, pe de alta parte, aveam nevoie si de o a doua opinie...
Si cum nu's la fel... sunt nehotarata... as incerca totusi si partea cu imunizarea, sa vedem daca da rezultate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ainia
Felul tau de a vorbi, dar mai ales al bunicului mi-a adus in minte pe Creanga. Nu glumesc. Bunicul vorbind suna a Creanga . Intelegi tu!

Iti aminteste intr-un sens pozitiv , sau in sensul "ha, ha, ha, ce naspa vorbiti voi acolo moldoveneste!" ?
Adevarul e ca incerc sa ma controlez, dar cand toti in jurul tau vorbesc asa, cu acentul si vorbele astea, e greu sa vorbesti literar.
Si vreau sa iti spun ca tata e director de scoala, cu facultate, prof. cu gr. I, deci nu din inclutura vorbeste asa. Pur si simplu "te ia valul" .

La Rares, dupa ce l-am convins cu greu sa iasa din rumegus si sa intre in casa, am gasit rumegus si in Pampers .
Ieri a fost ziua ghinioanelor. Bianca a cazut de pe un scaun din bucatarie cu fruntea de gresie (a ramas cu o pata rosie, dar e sub breton si nu se prea vede), iar Rares (absorbit de bataia cu perne pe care mi-a aplica) a aterizat de pe pat pe podea, in "cioc", dupa cum singur mi-a explicat mai tarziu. I-a curs un pic de sange de la gingie, i s-a umflat buza de sus si a ramas cu o julitura rosie sub nas. Am avut apoi motiv sa tot pupam "ciocu" .
Din categoria "ce fac eu, sa faca si Bianta!" (asa o cheama acum, nu mai e Zea): aseara il iau pe Rares in baie sa se spele pe maini, cu manutele l-am pus sa se stearga si pe fata 'ca piticii' (era uns de finetti pe botic dupa ce linsese o clatita, ca nu pot spune ca a mancat altceva decat crema). Eu nu am pomenit nimic de sora'sa, dar el incepe sa comenteze 'Bianta, pala, puchi pitzesa" ="Bianca sa isi spele puchii de printesa" (asa ii 'aburesc' eu dimineata, ca sa stea la spalat, ca trebuie sa spalam puchii de print/printesa ca sa fie ochii mai frumosi, sa vada mai bine). Il sterg, si il vad ca o zbugheste spre dormitor strigand "Bianta! Fuji a mami, a baie, pala! Fuji!" (Bianca, fugi la mami la baie sa te speli)

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

FELICITARI Irinapentru printii tai, sa iti dea DD putere sa ii cresti mari.
Laura tare frumoase pozele si filmuletele. Sunt mortali mai ales in filmuletul in care se joaca in rumegus.
Pussi o sa mai fii cap de lista la gravidute macar vreo 3-4 sapt. Cat despre cazaturi, e bine ca nu s-au lovit mai serios. Cand ma gandesc ca nazbatii vor face si ai mei...m ai ales daca vor semana cu taica-su care toata copilartia si-a petrecut-o in diverse expeditii, prin copaci, pe acoperis si in alte locuri greu accesibile de mereu era plin de julituri. Sanatosi sa fie ca asa invata sa se descurce singuri si sa faca fata piedicilor pe care le intampina.
tuturor!

Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria

www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez

Mergi la inceput