Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 16
Raspunsuri - Pagina 9
gab___ spune:
ainia si ai tai sunt nazdravani rau si escaladeaza tot ce vad in jur, sunt isteti si ei rau de tot si f atenti la ce le vb. tare scumpei sunt!!
elen felicitari pt piticuta ta, si noile performante!!
v-am pupat
pussi spune:
Fetelor Irina Stef e cu mine la odisee... asa ca va tin la curent :
AM PRIMIT SMS DE LA IRINA CA NU A NASCUT, E INTERNATA IN SPITAL DE VINERI SI E TINUTA SUB OBSERVATIE, DAR NU ARE NICI UN SIMPTOM DE NASTERE!!" eu zic ca se apropie, ar trebui sa scoatem majoretele si pt ea!!! - a scris una din fetele de acolo!
e in sapt. 39 + ... are DPN-ul 04.11.2007 ....
nastere usoara Irina! si BB-ici sanatosi!
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 26 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Laura25 spune:
HAI IRINAAA!!! HAI IRINA! Nastere usoara, refacere rapida, copilasi sanatosi si mancaciosi! Asteptam vesti!
Paula e normal sa te simti obosita "deja"! Organismului tau ii trebuie un pic de timp sa se obisnuiasca, dar se rodeaza si nu o sa mai resimti la fel noptile nedormite. Incearca sa te odihnesti ori de cate ori atipesc cei mici. Acum ei sunt cei mai importanti si ca sa ai grija de ei cum trebuie, lasa orice alta treaba pe seama celorlalti si ai grija multa de tine. Perioada cu colici, desi ti se pare ca tine o vesnicie, dureaza doar cateva luni. O sa te bucuri in curand si de multe, multe lucruri frumoase
Lavinia, se comporta de parca isi pierde focalizarea. Nu stiu ce sa-ti zic, care ar fi cauza. La a mea face asa 2-3 secunde cand ii dau sa apropie imaginea, pana se stabilizeaza. Chiar si in ceata, samuraii sunt niste dulci "bau!".
Nu am mai prins rand la calculator asera (am si adormit f. repede), dar azi incerc sa pun poze si filme.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
thea_m spune:
Buna seara!
Irina nastere usoara si refacere rapida.
Pussi preotul venea periodic l spital, chiar tinea slujbe intr-o sala la parterul spitalului.
Paula eu am observat ca pe burtica daca ii pun scot gazele mai usor si le reducea si colicile aceasta pozitie. Precizez ca i-am pus pe burtica inca de cand am venit acasa ( nu mi-a fost teama de sindromul mortii subite pentru ca am vazut ca isi intorceau capul de pe o parte pe alta singuri). Cat despre sughit si ai mei sughitau si cate o jumatate de ora, nu le dadeam altceva decat 2-3 inghitituri de lapte (san sau biberon) sau ii tineam cu burtica lipita de a mea. Multa rabdare pentru ca in curand vor ajunge sa doarma mai mult si iti va fi mai usor.
Lavinia scumpi foc gemeneii, calitatea filmuletului mi se pare mai putin importanta, important e ce arata el.
Elen ce fete precoce ai! Deja au inceput sa vorbeasca! Bravo, sa o tina tot asa.
Laura asteptam filmuletul si pozele sa ii vedem pe Bianca si Rares.
Am fost ieri in Carrefour, noi, parintii destul de stresati, dar copilasii n-au avut nicio problema, au dormit 3 ore cat am facut noi cumparaturile. Se pare ca le place in lume . Initial am vrut sa ii punem cu scoicile de la masina pe cosul de cumparaturi, dar ni s-a parut ca ar fi prea expusi asa ca am intrat cu caruciorul si am incaput chiar si la casa. Asa ca repetam experienta.
O noapte buna va doresc.
Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria
www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez
pussi spune:
am venit cu vestiiiii bune:
FETELOR A NASCUT IRINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SMS DE LA IRINA: "AM NASCUT IN SFARSIT IERI. RAUL 3 KG SI ROBERTO 2.950 G SANATOSI PRIN CEZARIANA. VA PUP. IRINA"
noi 3 in 1! ca mai avem timp
BURTICA ROZ
MAI AVEM 25 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
am studiat lista -lor de pe prima pagina si cum paulat si irina au nascut... eu urmez Si nu stiu nici cum sa reactionez sa ma bucur .. sa-mi fie teama! Ma hotarasc si va spun
BURTICA ROZ
DOAMNE AJUTA!
elyanne spune:
Felicitari Irina!
Multa sanatate si tooate cel bune piutilor, mult noroc si o viata minunata!!!
Pussi cunoscu sentimenul! Am fost cap de lista pt. un timp
Paula nu stiu cand sunt nascute buburuzele tale... si nici cum ii cheama...
ainia spune:
Paula si Irina felicitari! Sa aveti copii sanatosi , frumosi, mancaciosi, destepti si norocosi!Felicitari!
Fetelor, !
Laura, gata pozele si filmuletele?
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
pussi spune:
Eliana ce te-ai grabit... eu inca nu m-am hotarat sa fiu cap de lista... dar nu nasc, sac, sac... le mai tin pe Tuste inca 2 sapt.! Macar sa ma bucur ca sunt capitan de pluton
BURTICA ROZ
DOAMNE AJUTA!
elen spune:
fetelor voi stiti daca pt mamicile care se intorc inainte de cei 2 ani la servici se mai da acel bonus de 3 mil sau 1 mil lei?
stiti cumva in ce lege gasesc info sau ce tb sa fac pt asta?