Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 16
Raspunsuri - Pagina 13
thea_m spune:
Ayumi ma bucur ca ai ajuns si la momentul in care iti duci minunile acasa. Asteptam noi vesti cu evolutia lor.
Pussi iti fac si eu galerie sa mai rezisti inca o zi si inca o zi si tot asa cat mai aproape de termen!
Otilia abia astept pozicile sa vedem rezultatele dactilopicturii.
Elyanne multumim de poze. Haiosi foc.
Pupam pe toata lumea!
Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria
www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez
AYUMI spune:
Au venit,in sfarsit,acasa.Doamne,sunt atat de dulci ca imi vine sa ii mananc.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
LEVI spune:
Buna,fetelor.
Am inceput serviciul si mi-e groaznic de dor de puiuti.Imi vine sa le zic vreo cateva astora care au hotarat asa ne plateasca sa putin concediul de maternitate, astfel incat sa nu putem sta acasa sa ne crestem copiii si sa-i lasam pe maini straine asa de mici.Ce sa facem,asta e Romania!Tara de rahat!
In rest suntem bine,ne merge bine cu tratamentul homeopat.Sper sa nu mai racim curand.
Pussi,rezista,mai e putin!
Laura,frumoase poze si filmulete.
va pup acum,ca tb sa ma apuc de munca.
pussi spune:
saluti.. suntem bine .. vomitam in continuare dar fara contractii!
ayumi ma bucur din suflet pt. voi si asteptam pozici !
thea multumim pt. galerie !
levi te cred .. si pe mine ma enerveaza treaba cu job-ul... astept sa vad daca se voteaza proiectul de lege cu 85% indemnizatia de la 01.01.2008.. dar nu se mai aude nimic de el!
gab mai stau inca cu picioarele stranse vreo 19 zile .. sa trec de 37 de sapt!
anna si gab... si nu mai tin minte ati vb de carti educative pt. cu materiale ca si pielea animalelor... am vazut ceva pe net la editura crisan... au si site!
elen ocupata mamica?
PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 19 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
elyanne spune:
Pussi Bravo!
Imi pare rau ca vomiti... dar ma bucur ca inca sunteti in formatia de 3.
Sa dai raportu cat mai des, sa stim de tine
Chiar daca nu raspund zilnic, sunt cu ochii pe voi.
Laura25 spune:
Buna!
Noi azi stam acasa din cauza de raceala. Nu e grav, doar ceva fornaiala mucoasa si tuse din cand in cand, fara febra. Dar la Piatra ninge/ploua si m-am gandit ca mai bine ii mai tin in casa o zi-doua sa vad cum evolueaza decat sa ii duc la cresa unde avand organismul sensibil pot contacta un virus care sa-i "tranteasca" serios.
Ayumi cat ma bucur! Bravo! De acum, sa cresteti repede mari, acomodare usoara si nopti linistite Sanatate multa.
pussi, tinem pumnii!
Eu nu cred ca o sa schimbe legea cu indemnizatia copiilor, mai ales ca e an electoral. Mamicile care au salarul <=cu cele 8 mil. sunt mult mai multe decat cele care castiga mai bine sau au o cariera pe care nu vor sa o sacrifice. In Bucuresti, cred ca nu e asa, dar in provincie, nu iau multe femei salar peste 11-12 mil.
Eliana, multumim de link-ul cu pozele pinguinilor Monicai. Din pacate, nu am mai vorbit cu ea din vara, cand ne-am intalnit la mare.
Intr-adevar la Ed. Crisana sunt multe carti f. frumoase si educative pt copilasi. Au site de unde se poate comanda on-line, dar si standuri cam in toate librariile.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
mamaana spune:
ayumi ce ma bucur pentru voi!!
pussi mai rezista inca putin
fetele mele au inceput sa mearga: intai Isabelle, iar la 4 zile Stephanie. Nu merg mult, dar increarca si sunt foarte bucuroase cand le iese
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by mamaana
fetele mele au inceput sa mearga: intai Isabelle, iar la 4 zile Stephanie. Nu merg mult, dar increarca si sunt foarte bucuroase cand le iese
BRAVOOOOO! Felicitari! La cat mai multe mii de km!!!
Harnicutze foc fetele tale.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Laura25 spune:
Faze :
- Rares, s-a muscat la limba in timp ce manca si a inceput sa planga. Bianca, vine repede si incepe sa-l mangaie pe par, soptindu-i "gata, gata..."
- Bianca, statea lipita de biroul unde e monitorul, uitandu-se la un Baby Einstein. Ii zic: 'Bianca, nu sta asa aproape! Vino mai incoace, daca nu il inchid!". Rares, cu mainile intinse spre ea: "Bianca, ai! a mine a batze, ai! nu voie!"(Bianca hai la mine in brate, nu e voie!").
- Tati dimineata pupa ciocuri si anunta ca pleaca la servici. Bianca incepe (binenteles) sa maraie, protestand. Rares "Bianca, tati a vevici, Bianca!"
- Iau Vibrocilul sa le pun in nas. Rares ma vede si incepe sa strige: 'a Bianca, a Bianca! nu Zeazesh!'
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Faze :
- Rares, s-a muscat la limba in timp ce manca si a inceput sa planga. Bianca, vine repede si incepe sa-l mangaie pe par, soptindu-i "gata, gata..."
- Bianca, statea lipita de biroul unde e monitorul, uitandu-se la un Baby Einstein. Ii zic: 'Bianca, nu sta asa aproape! Vino mai incoace, daca nu il inchid!". Rares, cu mainile intinse spre ea: "Bianca, ai! a mine a batze, ai! nu voie!"(Bianca hai la mine in brate, nu e voie!").
- Tati dimineata pupa ciocuri si anunta ca pleaca la servici. Bianca incepe (binenteles) sa maraie, protestand. Rares "Bianca, tati a vevici, Bianca!"
- Iau Vibrocilul sa le pun in nas. Rares ma vede si incepe sa strige: 'a Bianca, a Bianca! nu Zeazesh!'
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Dragii de ei!
Ar fi trebuit sa deschid un fan club Bianca si Rares!