Discutii despre clasa I (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 10
sarrb spune:
draga mishu n nu inteleg voi ati inaintat asa de mult cu materia ca noi suntem abia la cifra 5 la mate si la abecedar abia am facut a mic si A mare.sincera sa fiu mi se pare prea mult si mai ales vorba ta "halal vacanta".dar sper sa reusiti sa le faceti si sa puteti sa aveti timp si de recreere.ce fel de culegeri aveti deoarece nou nici nu ne-a propus vreo culegere la noi d-na le da f multe fise si f multe test
mihmir spune:
Buna fetelor.Vreau sa-mi cer scuze tuturor pentru ca nu am mai scris cam de mult dar totusi va citesc mesajele la servici atunci cand am un pic de timp liber iar acasa cand ajung sunt terminata si obosita.
Robert nu are teme pentru vacanta dar am avut eu grija sa mai facem cate ceva la matem.si abecedar.Bun venit noilor mamici si sanatate multa ingerasilor vostri.
simonaflo spune:
Oana nu stie nimic de vaccin asa ca ar trebui pregatita pentru ca luni va fi marea zi.Simona
mirelacarmen spune:
Buna!Oana nu a avut multe teme pt vacanta:in schimb ea face cu placere tot ce o pun sa faca.Am repetat semnele invatate pt ca nu au ajuns la litere si cifre.A incercat sa faca a mic si mare si m.cifrele le face destul de bine.Vacanta placuta in continuare si sanatate celor bolnavi.
amoga spune:
quote:
Originally posted by violeta69
si tot aseara mi-a spus ca a descoperit cum e cu infinitul.....
dupa ce s-a tot gandit...."mami,cred ca infinitul e Doamne-Doamne"
l-am intrebat cine i-a spus lui asta si mi-a zis ca nimeni,asa s-a gandit el
Intuieste el ceva :)...
Da' chestia asta mi-a adus aminte de o alta intimplare de care am auzit cindva... Intr-o gradinita, copii picteaza de zor; fiecare ce vrea. Profesoara/instructoarea se plimba printre ei si-i mai intreaba una-alta. La un moment dat o intreaba pe o fetita ce parea foarte concentrata asupra lucrului: "Tu ce desenezi acolo?"; "Chipul lui Dumnezeu", ii raspunde aceasta cit se poate de serios. Profesoara ramine oleaca pe ginduri dupa care ii spune: "Dar stii, nimeni niciodata nu a vazut cum arata Dumnezeu...". La care raspunsul a venit prompt: "In cinci minute au sa-l vada..." :-)
A.M.
Ana71 spune:
Buna,
Am si eu un baietel clasa II, dar anul trecut din cauza unei colite (si tinand cont ca era sub 7 ani) am decis sa-i amanam vaccinurile de la scoala pentru anul asta. Stiam ca se fac in perioada 5-9 noiembrie.
Azi dimineata am discutat cu asistenta de la scoala (vroiam sa merg si eu cu el atunci, tinand cont ca nu va fi cu clasa lui)si mi-a spus ca s-au amanat pana pe la sfarsitul lunii noiembrie. Aveti idee de amanarea asta ?(noi locuim in Bucuresti).
Multumesc!
melinav spune:
Ana71, m-ai pus pe ganduri. Si eu tb sa-i aman vaccinuriele baietelului, pentru ca tocmai ce ne-am pus putin pe picioare dupa o pneumonie acuta interstitiala.
Asta inseamna ca abia anul viitor i le voi mai putea face, nu se fac mai multe sesiuni de vaccinari in acelasi an?
Va spun si voua fetele, dc vreti sa va imunizati boboceii, noua pediatra ne-a recomandat Lantigen B si echinaceea. Cat despre vaccinul antigripal, spunea sa facem din cel romanesc (dar care nu se prea gaseste, iar cel pe anul acesta nu l-au scos inca la Cantacuzino).
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
Tinna S. spune:
Buna fetelor!
N-am mai scris demult pe-aici, din lipsa de timp, ma rog, am si ceva probleme cu sarcina (se pare ca am colul uterin deschis), dar oricum am mai intrat printre picaturi sa mai citesc ce mai fac boboceii vostri.
Andrei al meu s-a imbolnavit tocmai acum in vacanta, face febra de cateva zile, tuseste, are muci la nas, ce mai, tot tacamul.
Si a avut o caruuuuuta de teme in vacanta asta! Le-a dat doamna f. mult de lucru, desi ei nu au ajuns inca nici la litera a, de-abia au terminat semnele grafice, iar la mate sunt la cifra 5.
Sper sa il pun pe picioare pana luni, ca sa nu lipseasca de la scoala. Si sper sa nu le faca vaccinul asa imediat dupa vacanta, ca sincer mi-e frica sa i-l fac asa repede dupa viroza asta. Vreau sa astept sa-i treaca bine de tot.
Aveti idee, daca rateaza vaccinul facut la scoala cu toata lumea, cand il mai poate face? Mai vine asistenta tot la scoala in alta zi sa vaccineze si copiii ramasi nevaccinati sau trebuie sa faca vaccinul la med. de familie?
Tina
25+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei