Discutii despre clasa I (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Eu l-am avut acasa de marti, din cauza bronsitei, si de vineri suntem pe injectii, fiindca ne-am incapatanat cu tratamentul oral. Apropos, vroiam sa va intreb cat se mai da pentru o injectie?

Vineri am vb cu doamna, ne-am recuperat caietele cu toate temele de recuperat, ne-a dat si carnetul, e curat deocamdata, trebuie sa cotizam si pt crucea rosie, 2 roni.

In prima saptamana dupa vacanta vor face si vaccinul. Nu stiu pe al meu daca trebuie sa-l las la vaccin, fiind dupa bronsita asta.

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

filofteia, merci mult.
melina, insanatosire grabnica baiatului.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ma primiti si pe mine?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

ok, ionut - iasi, scoala 23. fug sa citesc mai din urma

quote:
Originally posted by filofteia

Bineinteles Carmenp, bine ai venit. Spune numele scolarelului si scoala daca doresti si va trec pe lista.

Voi cum va simtiti in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaflo spune:

E super in vacanta.Am simtit si noi parintii o usurare.Face teme dar am lasat-o mai usor .Trebuie sa-i dau dictare din toate semnele grafice.I-am cumparat un nou stilou ca sa o stimulez.In fiecare zi e la o bunica ,azi a fost la doctor homeopat iar joi va merge la oftalmolog.Voi cum stati cu temele?
Simona mami de Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Spre surprinderea mea, d-na nu le-a dat teme. I-am facut eu un caiet si i-am scris toate semnele invatate, cand are chef mai face un rand-doua. Avem de pregatit doar un desen la religie si o plansa cu legume (decupate) la cunoasterea mediului. Si cam atat. Ne odihnim cat incape! Ieri am fost la prima plimbare cu rolele, dupa operatia de apendicita. Era asa fericit!
si vacanta placuta in continuare.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

si ionu are teme da` nu foarte multe, da` fiindca ne-a anuntat ca dupa vacanta urmeaza evaluarile l-am pus la munci. vorbeati de note la un moment dat, la ei dna le-a pus in ultima zi de vacanta si tot atunci ne-a anuntat ca l-a inscris la 4 concursuri, n-am retinut decit euclid restu` le-am uitat. nu stiam de vaccinuri, acu aflu de la voi, tre` sa-l pregatesc sufleste;)) desi in general nu-s probleme la capitolu` asta. felicitam posesorii de fb si sanatate celor bolnaviori!

Mergi la inceput