Discutii despre clasa I (partea a 2-a)
Prima parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106350
Lista scolareilor de clasa I.
Bucuresti
mnarcisa---------- George Narcis
Violeta 69---------Mihnea-------------Scoala 128
Gabib------------- Alexandra
Bobita-------------Maria
Melinav------------Andrei
Preda vicky--------Dani----------------Scoala 126
Roxanal------------Maria---------------Scoala 171
dcop----------------Anamaria----------Scoala 172 "Sf. Andrei"
mikim--------------Karla----------------Scoala 195
Anuska-------------Ana-Claudia --------Scoala 117
LORE33-------------Mihai---------------Scoala 197
Constanta
TinnaS.-------------Andrei
mishu n------------Rares
Cluj Napoca
Simonaflo----------Oana
Cugir
Sarrb----------------Raul
Galati
Mihmir--------------Robert-------------Scoala 31 GHEORGHE MUNTEANU
Iasi
Carmenp-------------Ionut---------------Scoala 23
Pitesti
Valipop-------------Maria
Anamaria-----------Bogdan
Piatra Neamt
Dora 78------------Amelia
lunna27------------Paul Marian
Oradea
Mirelacarmen-------Oana-------------Liceul Pedagogic
Belgia
Nora-----------------Victor
Germania
Roxy-----------------Cristi
Kika---------------?
USA
Alintaroma---------?
Canada
Cricor----------------------?
RO
myk 75-------------Mihai
lilach-----------------Laura
Raspunsuri
violeta69 spune:

ca de capitol nou va doresc sa aveti bobocei harnicuti
si fericiti 
![]()
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dcop spune:
Multumesc pentru felicitari
Filofteia, Doamna voastra nu face sedinte sau consultatii din cind in cind? La noi se fac la doua saptamini ca sa mai aflam si noi ce fac copiii.Intre timp daca avem vreo problema putem sa o sunam pe invatatoare pe mobil(mie una mi-a fost jena dar am auzit de la ea ca au sunat-o destui parinti. Auzi la ea sa-i sperie pe copii cu vaccinul, ce altfel nu stie sa-i tina in friu ca doar e pedagog. O sa-i plinga toti in cor cind o sa intre asistenta cu seringile
. La noi inca nu s-au anuntat vaccinurile astea, nu stiu inca in ce perioada se fac si nici n-am primit vreo fisa sa semnez, dar mie mi-e cam frica sa o las sa i le faca la scoala, daca n-au destule seringi sterile? Asistentele din scoli or fi tot aceleasi de cind eram noi mici, ca doar e un servici pe viata nu e ca la privat azi esti miine mai vedem?
Noi am scapat de dictare, am intrebat-o pe invatatoare si a zis ca nu are rost sa le incarcam memoria cu prostii(desteapta fata). Din ce am observat eu scrie denumirea semnului jos pe pagina la cerinte (abecedarul de la Aramis). Daca la voi nu scrie vi le spun eu.
Violeta prea multe nu stiu depre concurs, am inteles ca sint niste fise cu intrebari din materia predata pina la 1 noiembrie (cred), nici nu ma itereseaza prea tare ca doar n-o sa ajunga fi-mea olimpica nationala din clasa I, mie-mi place ca a avut incredere in ea si ca nu a speriat-o cuvintul "concurs" .Nu stiti cit ma chinuiesc pentru asta, ca e cam timida, si uite ca avem si rezultate! Din punctul meu de vedere a luat deja premiul I
dcop spune:
Multumesc filofteia
Dar de luat de la scoala cine il ia, nu poate sa o traga de limba pe invatatoare? Si ce daca are 3 servicii, unul dintre ele este sa ii invete pe copii sa devina oameni. Ea ar trebui sa fie de aceeasi parte a baricadei cu parintii pentru ca toti vreti acelasi lucru si anume binele copiilor.
Cind i-am scos primul dinte Anamariei, de fapt cu o seara inainte a trecut pe la noi Zina Maseluta care i-a adus o jucarioara mica de plus pentru curaj. Si a fost curajoasa! Poate o exista si Zina Vaccinurilor.
De fapt si acum mi-aduc aminte cum stateam la coada in fata asistentei care ne facea vaccinul BCG prin clasa a V a, simt si acum mirosul ala de spirt pus pe o bucata de vata si parca vad seringa de sticla la care schimba numai acul.Brrr bietii copii cum sa nu fie speriati? Curaj gaina ca te tai!
dcop spune:
Am vorbit aseara putin cu invatatoarea la telefon. Saraca de ea parea epuizata, mi-a povestit ca n-a avut niciodata o clasa de copii cu atita energie si cu atitea probleme. Are un baietel cu nu stiu ce probleme (ceva hiperactivitate si nu mai stiu cum) care a batut niste copii in primele zile, apoi a luat intr-o zi un scaun si a vrut sa-l arunce spre un grup de copii, se ridica in mijlocul orei si vrea sa iasa din clasa ca s-a plictisit si a stat destul la scoala, fisele de evaluare le face evantai sau scrie cu litere de tipar porcarele pe fise, i-a zis ca vrea sa o stringa de git sa o omoare... Mai e unul despre care a zis ca e pur si simplu rau. La prinz cind iese cu copiii, se face ca un fel de gramada ca la rugbi si intreba toti in cor cum li s-au descurcat copiii, timp in care ea trebuie sa supravegheze care copii pleaca si cu cine. Abia acun imi dau seama ca nu e chiar asa simplu sa strunesti 25 de copii mai bine sau mai prost crescuti si 25 de parinti cu pretentii mai mari sau mai mici.
Sigur ca nimanui nu-i curge numai lapte si miere la serviciu (ce pacat!).
Stiti ca mai avem putin pina la prima vacanta?
Si stiti ce ne asteapta pe urma?![]()
dcop spune:
Pai, primele note in catalog, primele evaluari adevarate, literele, adica abia atunci poti spune ca incepe scoala, desi nici acum nu e prea simplu.
Acum incearca sa ii aduca pe toti aproape la acelasi nivel, unii n-au facut mare lucru la grupa pregatitoare, si pe urma incepem scrisul si cititul si socotitul. Ah, si am uitat de vaccinuri
si de febra care va veni dupa ele.

Lala_D spune:
quote:
Originally posted by filofteia
Asa, acum ca am aranjat subiectul sa va spun si despre Adi.
Violeta, ai dreptate, scrie mic in josul paginii ce trebuie sa faci. Asta nu inseamna ca Adi a si vrut sa faca. In schimb a scris toata ziua, si-a mai facut un caiet suplimentar. Si iata asa noi ne-am facut singuri 4 caiete
. Ultimul a spus Adi ca este ca un fel de jurnal. Isi scrie acolo ce a facut in ziua aia si a tot scris la liniute si bastonase, ca asta stie sa scrie. Apoi m-a pus pe mine sa-i scriu Pseudofabula lui Rosu si Negru, care-i place tare mult.
Dcop, de la scoala il ia o doamna, care de altfel il si duce, o bona adica. Numai ca invatatoarea nu este totdeauna dispusa la discutii. Asa, am o scumpete de bona, sa-i dea Dumnezeu sanatate. Ieri doamna l-a laudat pe Adi ca este activ, atent raspunde bine, iar bona era asa de mandra de spuneai ca Adi ii este cel putin nepot. S-a laudat si in parc cu "copilul ei". O fi simtit ceva invatatoarea ca sunt nemultumita, de l-a laudat.
Cert este ca am un copil minunat! Isi face temele cand vine de la scoala, scrie si ce ii las eu suplimentar si este dispus ca seara sa mai faca un rand doua din semnul de a doua zi! Chiar daca nu le face perfect bunavointa este totul.
Eram sigura ca se va descurca minunat bobocelul
Felicitari si sa o tina tot asa

Sa vezi ce repede ajungeti si voi in a II a
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)