Discutii despre clasa I (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by amoga

quote:
Originally posted by violeta69
si tot aseara mi-a spus ca a descoperit cum e cu infinitul.....
dupa ce s-a tot gandit...."mami,cred ca infinitul e Doamne-Doamne"
l-am intrebat cine i-a spus lui asta si mi-a zis ca nimeni,asa s-a gandit el

Intuieste el ceva :)...

Da' chestia asta mi-a adus aminte de o alta intimplare de care am auzit cindva... Intr-o gradinita, copii picteaza de zor; fiecare ce vrea. Profesoara/instructoarea se plimba printre ei si-i mai intreaba una-alta. La un moment dat o intreaba pe o fetita ce parea foarte concentrata asupra lucrului: "Tu ce desenezi acolo?"; "Chipul lui Dumnezeu", ii raspunde aceasta cit se poate de serios. Profesoara ramine oleaca pe ginduri dupa care ii spune: "Dar stii, nimeni niciodata nu a vazut cum arata Dumnezeu...". La care raspunsul a venit prompt: "In cinci minute au sa-l vada..." :-)

A.M.

"Invatatul nu e un produs al activitatii profesorilor. Invatatul e un produs al activitatii celor care-nvata." -- John Holt

la fel a spus si Mihnea cand copii au zis ca infinitul nu poate fi ajuns....ca nu-i nimic, o sa-l descopere el si pt asta o sa-si ia ca ajutor un extraterestru!

Vio 5+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fetelor,
deci azi ....gata...am reanceput scoala!
eu nu stiu sa le fi data atat de mult de scris pt. vacanta asta!
sau nu a vrut el sa spuna....
oricum noi am mai lucrat,dar nu asa sa il stresam prea tare!
a facut litera a si m si pe n...
le face cam urate,dar macar incearca...
am tot repetat la semne si la despartit in silabe(cand or mai da testul acela ca mi s-a luat!!!).
despre vaccin nu stiu inca nimic,dar eu cred ca nu-l fac azi pt ca miercuri sunt plecati in excursie si daca fac febra,sau alte reactii ce fac cu copii acolo?!

bafta multa si note cat mai mari va doresc

Vio 5+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Multumesc pentru raspunsurile voastre legate de vaccin.

Melinav, la Victor la scoala, anul trecut, s-au facut 2 campanii de vaccinare, la interval de aproximativ o luna una de cealalta. Eu am preferat sa aman vaccinurile pentru anul asta pentru ca tocmai trecusem prin colita aia, plus de asta prin mai fusese muscat de un caine si i-am facut atunci antitetanosul (iar unul din vaccinurile de la scoala cuprindeau si acest antitetanos). Asa ca am gandit ca e mai bine sa-l faca anul asta (ca oricum daca il dadeam la scoala la 7 ani si ceva ar fi fost acum clasa I).
Azi am trecut pe la scoala, asistenta e in concediu saptamana asta si am intels ca se fac vaccinurile spre sfarsitul lunii. Eram curioasa daca in tot Bucurestiul e aceeasi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrb spune:

buna mamicilor! SI AM INCEPUT IARASI SCOALA CAM PREA DEVREME PT BAIETELUL MEU, CARE ACUM REALIZEAZA CE BINE ERA LA CAMIN.LA NOI SURPRIZA DOAMNA A ZIS SA LUCRAM PUTIN IN VACANTA PE CAIETELE DE ACASA SI ACUMCAND A VENIT BAIETELUL MEU DE LA SCOALA CA MAINE TREBUIE SA DUCA SUPLIMENTARUL.NU-MI FAC PROBLEME CA NOI AM LUCRAT F MULT DEOARECE NE DESCURCAM F BINE DAR SUNT SURPRINSA MAI ALES CA AM VB PERSONAL CU D-NA DEPRE TEME DE VACANTA SI EA MI-A ZIS SA-L LAS MAI MOALE.NU STIU LA VOI CUM E DAR LA NOI D-NA NE CAM IA PRIN SURPRINDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Buna ziua!
Am fost la scoala astazi ca sa intreb cand se fac vaccinarile. Campania de vaccinari este in saptamana 19-23 noiembrie.
Noi tocmai am primit tratament pentru raceala, dar sper sa putem face vaccinurile, deoarece avem timp sa ne vindecam pana atunci.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

buuuunaaa....

ma primiti si pe mine?
baiatul meu cel mare este bobocel de-a intaia. merge la o clasa step-by-step. sta la scoala pana la ora 16, isi face temele in general la scoala. nu primeste de lucru suplimentar acasa, decat daca ia note proaste il pun eu sa lucreze in plus ce a gresit la scoala. doamna insa nu ii da decat in cazuri exceptionale teme acasa.

pt vacanta nu a avut teme...

acum a ajuns la litera A si la cifra 6. la mate se descurca bine, dar cu hieroglifele e cam varza. si eu la fel, ce sa zic, le urasc!!! si nu cred ca as trece cls a I-a, dc ar fi s-o iau de la capat (desi zic ca scriu destul de frumos, de mana... sau macar citetz, si am terminat si-o facultate, nu tocmai usoara...)

acum si bogdanu' meu e (a fost) racit... sper sa ii treaca pana vine campania de vaccinare.
eu i-am facut lunea trecuta vaccinul antigripal; le-am facut la amandoi in fiecare an, si nu am avut nici un fel de pb. chiar si doftoru' zicea ieri ca e doar o coincidenta ca a racit tocmai acum...

in fine, va las, mai vb maine...
(ati vazut doar ce vorbareatza sunt.... )

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Pesimistul vede intr-un tunel intunericul;
Optimistul vede lumina de la capatul lui;
Realistul vede luminile trenului care vine;
Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine, gata sa-i calce trenul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrb spune:

buna dimineata!noi suntem putin in incurcatura deoarece lucram f mult cu fise atat la scoala cat si acasa,si de aceea asi avea rugaminta sa-mi spuneti si mie de unde aasi putea sa fac si eu rost de fise,deoarece nici in culegeri si nici in caietele speciale nu sunt date.voi cum va descurcati ce lucrati suplimentar?in ce priveste vaccinul pe noi nu ne-a anuntat inca nimeni nimic,corect mi se pare ca ar trebui sa ne anunte,copiii fiind inca prea mici pt a putea face singuri fata 'intepaturii'

Mergi la inceput

Mergi la inceput