Discutii despre clasa I (partea a 2-a)
Raspunsuri - Pagina 12
melinav spune:
Noi am revenit de luni la scoala, dupa pneumonie. I-am spus doamnei sa nu-i mai dea laptele in clasa sa-l bea, fiindca eu suspectez ca e rece, dansa zicea ca nu e , dar oricum imi respecta dorinta.
Insa can am plecat peste o ora la servici si am trecut pe langa scoala, ultimul geam era deschis la clasa lor, si Andrei mi-a spus ca l-a mutat in ultima banca ( ii tot roteste in banci!) - asa ca va dati seama, ii venea frigul probbail drept in spate! si doar stia doamna ca noi suntem dupa pneumonie ... i-am spus lui Andrei sa spuna altadata ca ii este frig sa o roage sa inchida geamul, dar pe el nu prea ma bazez.
In prima zi am zbarcit-o la engleza, a luat un S-B; nu am mai repetat nimik cu el la engleza cat a stat acasa, e si vina mea deci.
Astazi dau test la mate, cu descompunerile (1 e format din 0 si 1, etc) asa ca aseara am repetat de zor.
L-am trimis azi incarcat cu o gramada de kestii pt lucru manual - hartie glasata, creponata, paiete, margelutze, CD vechi, foi A4 carton colorat, lipici - o nebunie!
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
mmi spune:
Noi suntem la "U mare de mana" si la matematica avem recapitulare, dupa care vor da o noua evaluare si apoi vor continua cu cifra 6. La prima evaluare la matematica am luat FB.
La scriere suntem destul de bine, au avut o evaluare dar nu stiu inca ce calificativ a primit. Mihaita scrie cu stanga, dar doamna mi-a spus ca se descurca din ce in ce mai bine.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
simonaflo spune:
Fetelor, dar engleza de la noi este optional pe bani si la noi nu se trec notele nicaieri.Macar nu mai am o grija in plus.Si noi am dat dictari din semne grafice dar am luat -FB dar si un B pe evaluarea din Abecedar.La matematica a primit in prima zi dupa vacanta 2 evaluari dar una era facuta de acasa si nu a mai primit nota .Azi a avut desen optional si au desenat un trenulet din cartea de matematica.
Nu a mai venit asistenta cu vaccinul sapt asta.Maine avem sedinta cu parintii sa vedem ce ne mai spune.Simona ,mamica Oanei
melinav spune:
quote:
Originally posted by filofteia
Voi la engleza nu faceti dupa Tilly and Fog? Cartea aia nu are nici un cuvant! De unde sa stiu eu ce sa repet?
Ni am cumparat manualul de engleza de la Aramis.
Ce carti sunt acestea, Tilly and Fog, de la ce editura?
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
dcop spune:
Buna seara fetelor,
Noi in vacanta nu prea am avut teme, nici nu pot sa spun ca am facut prea multe in plus, am lasat-o sa se odihneasca, sa recupereze la desene animate si sa se plimbe.
Acum ca a inceput scoala credeam ca o sa mareasca putin ritmul, dar dupa cum vad eu sintem cam in urma: abia la a mic si la cifra 4.
Lamuriti-ma si pe mine va rog despre ce hieroglife vorbiti?
Vad ca in alte scoli se fac excursii, la noi nici vorba de asa ceva. Nici despre vaccinuri nu am aflat nimic, in schimb a revenit in forta subiectul "banci", in fiecare zi apare o noua oferta care mai de care mai ciudata, si mai nou am aflat ca vom avea uniforme noi adica o vesta si un sacou dintr-un material in carouri.
Cam astea sint noutatile noastre.
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Din pacate Dani a racit, asa ca azi si maine nu va merge la scoala, sper ca pana luni sa se simta bine, sa nu lipseasca prea mult de la scoala.
Dani a inceput dupa vacanta cifrele si literele, au facut 1 si 0 si a, A si m. Azi vor scrie am, mama, o sa luam si noi foaia de la d-na inv. si o sa facem impreuna acasa. Si Dani scrie urat, il vad ca se chinuie sa le faca frumos, dar deocamdata face si el tot ce poate. Au primit si caietul pt. cunoasterea mediului.
Si el face engleza optional, tot cu note in catalog. La engleza, muzica si aplicatii practice (desen, plastilina) are si el FB
ca in rest are S-B
. Dar nu-i nici o suparate, nimeni nu s-a nascut invatat![]()
mamicile si copilasii si spor la invatat!
http://community.webshots.com/user/viki39
simonaflo spune:
Filofteia, noi avem desen optional inca o ora in plus de desen care este facut cu o profesoara.Ieri a avut desen si i-au pus sa deseneze din matematica un trenulet.Oana este antitalent la desen dar i-a iesit ieri desenul neasteptat de bine.Profesoara mi-a spus sa o pun acasa cand avem teme putine sa deseneze dupa model ca o sa-si dea drumul.O sa o pun dar sambata si duminica ca in rest avem teme multe si doarme de amiaza si se trezeste tarziu la ora 16,30 si pana la ora 19 nu ne terminam lectiile plus facut exercitii din culegere.Copiii vostri mai au timp de alte activitati (bazin ,dansuri etc).
Simona ,mami de Oana
sarrb spune:
buna dimineata! vad cu surprindere,ca pe la fiecare scoala se face diferit.ma refer ca unni abia acum incep literele alti sunt mai avansati,noi de ex suntem la adunarea nr de la 0-5 iar la abecedar suntem la U.oare programa scolara nu e la fel pt toata lumea,sau se face in functie de cum decide invatatoarea.la noi la scoala nu se face engleza doar clasa de step,desi mie personal mi-ar fi placut.la ora de optional nu stim ce fac copii nu avem nici caiet.
am citit undeva mai sus o mamica care a trebuit sa-si trimita copilul "inarmat" cu hartie creponata,etc,la noi in prima sedinta sa hotarat un fond al clasei din care casierul a cumparat toate necesare,pe care doamna le tine in dulap iar la ora de desen le-am dat o sacosa unde isi tin blocul,paharul etc pe un cuier in spatele clasei si din acest pc de vedere suntem f linistiti![]()