Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

buna din nou..am ami scris un mesaj dar sa dus pe apa sambetei...

sa trezit Victor asa ca sunt rapida...

Sanatate si o viata plina de bucurii celor nascuti in zi de 13.

Dinti frumosi si sanatosi celor care ii au.Iar celor care nu ii au inca...lasa ca vine si randul vostru

bilant la 7 luni; 70cm si 8860 g cu tot cu pampers, body si bluza subtire...ca deh sa nu raceasca gupilu in cabinet..dr nu-l mai dezbraca .Cred ca are vreo 8700g deci e bine.
In cam de baie si in dormitor la imbracat dupa baie 24 grd, in camera la dormit 20 grd; fara baie 2 zile (ca suntem raciti si sa nu se complice lucrurile).
Eu nu am mai auzit si nici nu am mancat ciorba de bostan asa ca nici Victor nu va manca bostan decat in placinta cand va fi in stare sa manance placinta.

Pup mamele eroine.Sa aveti un weekend minunat alaturi de cei dragi.
Fisu il terorizeaza pe tacsu...nu vrea sa stea fara mine..si am de facut musaca, ciorba de burta si salata tzatziki (sau cum s-o scrie asta)si as face si o prajitura cu gem..sa vedem dac se descurca aia doi fara mine

gata I'am out of here...
PA

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Zadi multam de raspuns..si eu am incercat cu schimbatul vasului si al linguritei..merge cu lingurita in mana lui si una in mana mea..ca deh al meu se crede barbat.

sa nu uit dr nu ma lasa sa-l tin mai mult de 30 s in picioare cica e prea fragil....who nows...ne conformam pana apuca el sa se tina mai bine pe picioare...probabil pt ca are si rahitism...
Acu gata.Ati scapat de mine pe ziua de azi.
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Salutari

Roxigeo noua pt nas infundat ni s-a dat:
-Sterimar+ batista beelusului
- dormit pe plan inclinat 45 grade
- abur (apa+sare)
- colargol 1 pic de trei ori pe zi
- nurofen 2,5 ml la 12 ore trei zile
Daca tuseste Eurespal 2,5 ml de trei ori pe zi. Noua ne-a trecut. Sanatate multa si voua

Azi tata e de serviciu cu bb. Eu fac mancare si mai butonez un pic.

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Eu numaram ieri cati dinti mai sunt de iesit.

martutza multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna dimi,

Foarte frumoase povestioarele voastre...chiar mi-au dat lacrimile...mi-as fi dorit si la noi sa fie tot o povestioara lacrimogena dar nu a fost deloc...al meu sotz a fost foarte speriat cand i-am spus ca am ramas gravi,desi isi dorea un bebe.Treaba asta m-a descurajat si m-a daramat moral primele luni de sarcina,dar pana la urma a fost bine.Acum 3 ani am trecut si eu printr-o sarcina oprita in evolutie la 3 luni si a fost o experienta
traumatizanta pentru mine,fapt pentru care am apelat la cezariana acum.Sarcina a fost una grea pentru mine avand in vedere ca aveam aproape zilnic palpitatii la inima si nu treceau decat cu no spa injectabil,si pana ajungeam la spital eram deja leguma.
Dupa ce am nascut,desi credeam ca sunt pregatita pentru "meseria" de mamica...ei,se pare ca nici pe departe nu eram.Noptile nedormite m-au daramat...si am slabit la loc 20 de kg in 2 luni.Dar acum e mai bine,se trezeste inca noaptea pentru o gurita de ceai,dar il iubesc de nu mai pot si fac orice pentru el.Sincer imi doresc din suflet o fetitza,dar la anul poate.

Alexa,uite ca si eu am facut cununia civila cu bebe la purtator.Chiar dupa 2 saptamani de la cununie am si nascut...
Marime la picior...18.Am gasit si ghetutze de iarna dar inca nu am luat...

Fructele si legumele le cumpar de la tzarani din piatza si f rar din Carrefour cand am drum pe-acolo.

Borcanele ii dau numai cand suntem plecatzi,inclusiv cele cu sare...sunt convinsa ca nu au scapat solnitza in borcan si este exact cantitatea care le trebuie la varsta asta.

In rest bebe_rozz e racit iar,adica are mucutzi...iar ne chinuim cu batista bebelusului.Am cumparat de la Bebesounds aspirator cu baterii dar nu e nici pe departe bun.

Sanatate multa la toata lumea...

Pupici,

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Andreea20...uuuuu...unde ai disparut???Ce face bebe Rianna?

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by doina.todor

quote:
Originally posted by loradin

Mi-ar fi placut sa vin cu un mesaj haios ,sa va binedispun insa...
Daca va spun ca nemernicul asta de vecin nici acum nu a terminat ma credeti? Are 10 luni!!Cedez nervos si va spun cu toata sinceritatea ca il urasc din tot sufletul meu.Stiu,nu e normal insa am nervii intinsi cu arcul.A luat o echipa de tarani si i-a bagat in casa.Nu au program! Noaptea la ora 3 dau gled pe perete iar de la 22-24 ascult manele la maxim.Vineri seara pleaca la casele lor dupa care de luni o luam de la capat.Domnul presedinte a pus urmatorul program 9-14.30 liber la galagie 2.30-5 liniste iar de la 5-22 galagie.Aveti cumva idee ce spune legea? Acestea sunt orele de galagie si liniste? Imi culc copilul la 20.30-21 in niste bocanituri de nedescris.Acum cand va scriu se intampla acelasi lucru.La 12.45 am culcat-o iar la 13 deja plangea din cauza zgomotelor.Am obosit sa ma cert cu ei,am obosit sa cobor la administratorul carpa pe care il avem.Imi vine sa-mi vand apartamentul si sa-mi iau teren

Ia du-te si intreaba-l pe vecinul tau daca are Autorizatie de Construire si daca zice ca da atunci cere-io si uita-te pe ea sa vezi daca este pentru modificari, in ce data a fost emisa etc, dac nu are atunci suna la Primarie si fa o reclamatie ca se fac modificari fara autorizatie si gata daca vrei sa fi sadica si io zic ca ar merita suna la inspectia in constructii si cheama-i sa verifice. Daca nu are autorizatie pot aia sa il amendeze cu amenda de la 7500 - 100000 Ron adica poate mai mult decat face apartamentu.
S oricum ar fi cu saui fara autorizatie e obligat prin lege sa nu polueze fonic vecinii si sa respecte orele de liniste! cheama-i politia pe cap ca e groaznic sa stai in circul ala!

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

ce idee mi-ai dat eu am vreo 2 specimene in bloc care mai sunt si nesimtiti si nu inteleg de vb buna deci de sapt viitoare sa se tina bine pt ca e clar ca nu au autorizatie

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

nu intra omul o zi si umplet aproape un capitol intregggggggggggg

sa recuperez si sper sa reusesc sa revin..

Winnie a venit cand a vrut ea dar si cand ne-am dorit noi,....am renuntat la pastile in februarie si in iunie am reusit sa raman , am avut probl la inceput o toxoplasmoza care s-a vindecat fara tratament si cu multe si in sfarsit am ajuns sa am un copil sanatos si frumos pt care-i multumesc zilnic lui dumnezeu.Cred ca avenit in cel mai potrivit moment pt ca mai incolo nu stiu cum voi sta cu rabdarea.....

Urmatorul? HMmmm grea decizie...sotzul mai vrea eu in momentul asta nu...poate mai incolo deocamdata toata atentia mea e concentrata pe Winnicu si nu ma vad impartindu-ma la 2...sunt egoista poate dar asta e......sigur peste vreo 4 ani nu voi mai gandi asa si atunci av veni si fratziorul ei pt ca mi-as dori un baietzel....

Revin cand recuperez.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

salut stup
am intrat sa citesc ce a-ti mai scris si sa raspund si eu la asa zisa tema a zilei:
momentul venirii printesei nu pot spune ca a fost ceva premeditat dar de fiecare data cand vedeam un bb p strada ma topeam.
maine facem un an de la cununia religioasa

Ana de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Uitati ca am reusit si eu sa pun niste poze...mi-a luat o saptamana ,da am reusit pana la urma....

Aici sunt Poze din Romania,

Si aici
Poze de la intalneala cu Roxanici si cu Raresu

Vizionare placuta!

Sa raspund si eu la tema zilei....
David a venit la timpul potrivit,a fost dorit si programat,dar el a avut intarziere....vreo 9 luni.Dar ne-am bucurat imenscand a venit pe lume,am si uitat supararea si dezamagirae din alea 9 luni....
Pt al doilea bb...e si pt el timpul potrivit.
Vreau sa zic ca deocamdata muncim din greu la "treaba" asta.
Mi-as dori o fetita ,ca tot am deja un baietel,dar ce-o fi e bine primit.Io sper ca n-o sa aibe si al 2-lea intarziere asa mare.

Mai aveam cate ceva de zis si eu da tre sa ies la plimbarica ci David pana e vreme faina.

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Buna la fete!

De ieri Stefania zice TATA intr-una frate, n-o mai pot opri, culmea ca zice cand il vede pe tac-su , deci cred ca stie ce spune...nu mai e nevoie sa descriu ce simte sotul meu...e ud tot

A venit bebe la timpul potrivit?
Da, dupa 6 luni de asteptare, la fel ca multe mamici, cand o lasasem mai moale si nici nu speram sa raman...as fi vrut sa am un bebe cam de acum 2 ani dar cum inca nu aveam locuinta am mai asteptat...asa ca am facut-o la 27 de ani si urmatorul sper sa il fac pana la 30...asta daca prostioarele pe care le-am facut intr- seara nu se lasa cu urmari

uitasem...i-am luat calciu gluconic...cum sa-i dau? 2,5 ml inainte de masa, dupa, intre mese? se bea, nu? ca am vazut ca e injectabil..

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput