Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Roxanici / daca nervii tai sunt mai relaxati atunci Mikey si/a facut treaba.

Cat despre Razvanel si eu m/am gandit asa,are deja 2 dintisori,in patru labe e de ceva timp...noi suntem codase la el,dar eu o sa ma intalnesc cu Mady si Razvanelul si daca vrei va razbun eu

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihai mai are un dinte Toate pe capu lor... cum sa nu fie mofturosi Macar sunt veseli... si dorm noaptea

Kitty a fost super haios Raul... si tac'suuuuuuuu

Andra mi-au placut reactia lui Robert... ce frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

felicitari mihai pt dintisor

he he he 7 luni..... doamne ce a zburat timpul, acum 7 luni pe vremea asta asteptam sa apara Deliuta

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna ziua.
Victor bolnav-antibiotic, eferalgan si pivalone.
Inainte de mers la medic -inundatie-spart racord de apa rece .Sotz bolnav-posibil apendicita sau hernie-tratament si eco miercuri.Tot miercuri cu Victor la cardiolog-am reusit sa ajungemsa luam programul dr.

Elena2006-poti face bebe2 si daca te operezi.Caz concret prietena mea operata acum 3 ani de fibrom de dr.Constantinescu de la Giulesti a nascut anul asta pe 01.03.2007 o minune de fata -Ruxandra.Daca vrei pot obtine nr dr de tel sa mergi la consult.Sanatate.

ElenaGiulia-sa dea DD sa se faca bine sotzu.Pup Arthurasu dragalasu.Sa va dea DD putere si sanatate.

Raisa.."Parul sa fie de soc / Sa nu ma omori de tot..." la pletoasa mica si la mama ei fumacioasa.

Zadi de cand ai inceput diversificarea la Ian.M-am mirat tare ca i-ai facut 3 feluri...eu nu m-am gandit sa fac asa pentru ca la mine ciorba trebuia sa fie ciorba..pana cand dr m-a sfatuit sa-i pun lapte ca sa recunoasca un gust..si a mers.Felicitari lui Ian mancaciosul.

Robert.. ca esti o minune de baiat.Sa fii sanatos si sa gandesti asa si cand te vei insura.

Roxygeo si Karvol si Panadol dar ai grija sa nu atinga cu fata de carpita cu Karvol ca se inroseste,se umfla si se irita..trece in acteva ore...sa nu ma intrebi de unde stiu.Si mai bine la medic...ca noi am ajuns la antibiotic si refuz de papa ...tot cu dupa 3 zile de Panadol si sterimar...

MAdy..ai un adevarat nazdravan.

will be continue..

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Mesaj pentru mamici cu copii nemancaciosi

Iata un mici trucuri pe care le-am incercat eu cu zana mea cea mare:
- piureul de legume bagat la cuptor 10 min.
- lingurita care zboara ca avionul direct in gurita lui bebe (nu tine decat de cateva ori)
- cutiuta muzicala cantata de mami
- jucarele care se fandosesc in mii de feluri, teatru de papusi, copilul rade si deschide gura, mami e pe faza si zvar...lingurita cu mancare ajunge in gurita
Toate astea sunt trucuri pe care le-am facut luni de zile cu zana mea, desi nu apuca sa manance in felul asta decat un sfert din ce ii pregateam.

V-am scris toate astea ca sa vedeti ca au mai fost si alti copii nemancaciosi si mame exasperate, cu nervii in batista din pricina lor dar am supravietuit si ne-am facut mari.

Morala: incercati pe cat posibil sa fiti mai degajate. Suna aiurea atunci cand esti distrusa nervos, dar pe cuvant ca va inteleg perfect.Abia acum la al doilea copil reusesc sa nu ma mai stresez din pricina mancarii si a mofturilor.

Ca sa va demonstrez ca totul va fii bine, va dau exmplul zanei mele: s-a nascut cu 2650 g si la un an avea 9600g (deci si-a triplat greutatea de la nastere) cu tot nemancatul ei. Pana la 2 ani si jum. nu a fost nici macar racita. Dintre copii cunoscutilor si cei din parc, Ingrid la 1 an si jum. vorbea foarte bine, in sensul ca pronunta cuvintele corect si avea un vocabular de peste 50 de cuv.La doi ani spunea poezii, in vreme ce alti copii abia pronuntau cateva cuvinte corect.Dar, alti copii au renuntat la pampers la 2 ani si ceva in vreme ce am mea a renuntat la 2 ani si 8 luni.
Asa ca sunt copii unici si trebuie sa ne bucuram de ei asa cum sunt. Cel mai important este sa fie sanatosi.

Sa va mai spun ca vor veni alte momente mult mai grele decat cele cu nemancatul: caninii, criza de posesivitate de la 1 an si jum, criza nervilor cu tavalit pe jos intre 1 an si 7-8 luni si 1 an si 10 luni, alta criza de nervi si mult nu dupa 2 ani si jum, rugaminti si mii de minciunele si argumente cum sa scapam de pampers, si multe altele. Fiecare etapa e mai grea sau mai putin grea depinde de perceptia noastra si de cat de mult ne protejam nervos.

Sunt alaturi de toate mamicile, si ori de cate ori va simtiti la capatul puterilor luati albumul cu poze al bebeului de cand era mic si va veti reumple sufletul de bucurie.

Zadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Martutza, draga de tine, cate necazuri deodata pe capul tau! Te pup si aveti grija de voi!

Elyanne, voi aveti probleme (2 X dintisori), bine ca esti tinerica si energica si le poti duce pe toate cu optimism! Ca eu numaram ieri cati dinti mai sunt de iesit.

Chiar, Lilidana, eu am venit la apel cand m-ai chemat, acum haide si tu. Nu gasim o modalitate sa comunice Raul si Carina?

Si eu pun in nasuc Giuliei ser fiziologic, deocamdata nu a fost nevoie de altceva, apoi o aspir cu aspiratoruln nazal, dar trag cu gura nu cu aspiratorul . Karvol am si eu darnu am folosit decat o singura data, am pus mai departe de patul ei pe o carpa.

Multumesc fetelor care mi-ati apreciat povestea venirii pe lume a puilor mei. Amintirile acestea sunt nepretuite.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salutare stup,
intru si eu la raport cu ochii mijiti de somn,
gaza mea e suparata rau, si nu ma lasa sa dorm,
dupa ce ca o supara dintzisorii, acum a mai si racit, si are nasucul infundat , nu va spun cat am dormit azinoapte
si eu cu niste dureri de spate de parca ieri am nascut, auuuu.

tuturor sarbatoritzilor zilei , imi cer scuze ca nu nominalilez,

Hai ca parca suntem imediat dupa nasteri, m-ati impresionat toate cu povestile voastre, mi-au dat si lacrimile,
Mady majoreta pentru Razvanelu', e tare baiatu', ce mai!

Mi se pare mie sau supa de bostan constipa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

ElenaGiulia, multa sanatate sotului tau, suntem alaturi de tine. Cred ca nu-ti e usor, sper ca ai prieteni care sa te sprijine sa treci peste greutati! Cand mai poti da-ne vesti!

sarbatorilor zilei, sa cresteti mari si destepti si frumusei!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Felicitari Mihai pentru dintzisor, si sanatate multa!

ElenaGiulia de curand ma gandeam la voi ca nu te mai vazusem pe forum, multa sanatate sotzului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

martutza- diversificarea la Ian am inceput-o cu o sapt. inainte de 6 luni. E mai mancacios decat Ingrid, sau sunt eu mai putin stresata.
Din experienta trista a nemancatului lui Ingrid am invatat diverse trucuri cu mancarea.Mai reuseam si cu pusul mancarii in diverse boluri, dat cu diverse linguri si lingurite, pus in diverse canite. Si asa reuseam sa o determin sa manance ceva, nu tot dar macar ajungeam la jumatate din cantitatea pe care as fi vrut eu sa o manance.

Zadi

Mergi la inceput