Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Kitty ce dragutz...sper sa am si eu curajul sa mai incerc si a doua oara....dar imi e putin teama
Timpul si DD va decide...acum in nici un caz,poate peste 2-3 ani

Hai ca ma duc si eu la culcarici ca vad ca nu mai e nici o miscare pe aici
Noapte buna

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna seara?
Nu! Noapte buna tuturor!
Sunt la jumatate cap.39 si mi se inchid ochii de somn! Nu o sa pot sa ajung "la zi", dar sunt destul de bine fata de alte dati.
Pentru ca mi-e asa de somn nici nu ma apuc acum de comentat, dar o sa comentez.

Nu vreau decit sa multumesc Martutzei pt ca a amintit de nelamuriea mea legata de vaccinul BCG si multumesc tuturor celor care si-au dat cu parerea (5 din 100 si ceva de cititori).

Va pup pe toate!
Am pus si eu poza cu Tudor la Himalaya dar nu stiu daca a aparut inca. Daca da, poate il votati.

Din suflet va doresc o noapte placuta si un somn lung si linistit!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

V/am citit doar pe diagonala,Carl e super plangaret zilele asteaMa gandeam ca vin aici sa ma relaxez dar sunt mai obosita ca acasa.Sta numai cu sora mea care munceste si nu poate sa ma ajute prea mult,cu restul rade dar sa nu se atinga de el.

Roxanici / cu placere si sper ca micutul Rares sa se impace bine cu vestuta.

Martutza / te inteleg cu lipsa de timp.Sper ca Victor sa fie bine si sa te mai liniststi ca in ultimul timp ati trecut prin multe.

Mady / te sun maine.

Incaltaminte / eu ma uimesc ce spuneti voi,lui Carl ii pun pantofei 14/15 si ii sunt buni,16/17 ii cam ies din picior,cei 18/19 nu ma gandesc sa ii dau acum.Deci mie mi se parea ca el are talpa lunga dar se pare ca suntem micuti.

Timpul potrivit pt bebe
Nu a fost un copil programat dar,da,a venit la timpul potrivit.Avem destui ani,am copilarit,ne/am distrat cat s/a putut de mult,am calatorit,deci partea asta cu bebele ne face sa mai traim un pic pt ca deja eram plictisiti de aceleasi lucruri zilnic.
Daca ne gandim prea mult mereu avem cate ceva de facut,dar se poate si cu un bebe.Dovada ca atatea mamici inca fac faculatati,fac cariere si au timp si de bebei.
Cred ca atunci cand ramai insarcinata e timpul potrivit si daca nu il faci tu sa fie potrivit

Poate va stresez cu kk lui Carl dar cum noi suntem primii la probleme cu constipatia ne bucuram pt fiecare data.
Carl nu facuse de luni,asteptam sa faca singur dar nimik si i/am dat medilax si i/am facut 150ml ceai musetel cu 3 masuri lapte si in seara asta eram in vizita la cineva cand Carl a facut de i/a iesit pana mai sus de mijloc.Ca sa nu/l manjesc tot a trebuit sa/i tai body/ul si sa/l pun la gunoi Apoi s/a jucat singurel 2 ore.
Mai,el ar fi un copil linistit daca nu l/ar deranja burtica.

Gata ca am scris cam mult,ma duc sa mananc si in pat.
Noapte buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Scurt ca avem concert de dintisori!!

Raul a venit la 2 ani de la nunta, eu as fi vrut mai repede ca nu eram tocmai tanara (aveam aproape 29 cand s-a nascut), sotul nu se simtea pregatit (avea doar 32). Mie mi-a spus un Dr ca o sa raman f greu gravida si l-am convins pe sot sa incercam "ca cine stie cat dureaza, vreun an, doi pana raman", dar am ramas din prima. Imi amintesc ca mi-am cumparat testul de sarcina si trebuia sa-l fac dimineata si am adormit dar m-am trezit pe la miezul noptii cu gandul la test, apoi am rezistat pana pe la 5 dimineata cand m-am dus si l-am facut, au aparut imediat 2 liniute. Sotul inca dormea si stateam pe un fotoliu si ma uitam la el, nu stiam cum sa-i spun si cum o sa reactioneze. Cand s-a trezit nu mai aveam rabdare si i-am spus"nu ma intrebi nimic?" el nu era prea dezmeticit si apoi m-a intrebat si i-am spus "da" si el a spus VAI DE CAPUL NOSTRU!!, drept care il tot amenint ca o sa-i spun la Raul ce a spus cand a aflat de el. Apoi a fost f frumos, toata sarcina m-am simtit asa deosebita si apoi sotul meu a fost total topit dupa Raul.

As fi vrut repede inca unul, mai ales ca mi-am dorit f mult fetita si de prima data (sper sa nu afle Raul ce urat am facut cand mi-a spus dr. la eco ca-i baiat si cat am plans si cum il invinovateam pe sot!). Dar nu s-a putut, nu aveam nici un ajutor si cand Raul avea 1 an si jumatate bunica-mea a facut un atac cerebral si trebuia sa o ingrijesc si dr spuneau ca nu o mai duce mult. A fost in coma si am stat cu ea 10 zile si nopti la reanimare, avea 79 de ani. Si n-am mai avut curajul sa-l chem pe bebe 2, ca n-as fi avut ce face daca bunica era mai rau si eu cu burta mare sau cu bebe mic...Si de bunica tot eu ma ocup si acum....Dar n-am vrut nicicum sa raman numai cu un copil si acum 2 ani am incercat asa, dupa toate regulile artei, cu data ovulatiei calculata.....si nimic. Si pe cand imi pierdusem speranta si chiar nu era momentul, eu urma sa-mi dau licenta si Raul era in clasa I... am ramas. Eram in intarziere de cateva zile, dar nici nu speram. ERam f somnoroasa, cum nu sunt eu de obicei si intr-o zi la servici mi-a trecut prin cap ca s-ar putea...si mi-am luat un test de sarcina, l-am facut si a iesit pozitiv imediat.
Acum ...cum sa-i spun sotului....ca nu vroiam sa risc sa spuna iar ceva sa-mi pice rau (el accepta greu schimbarile) Si atunci i-am scris un mesaj "Pana ajung acasa, gandeste-te ce nume ii punem daca-i fata!" Si am mers acasa. El statea linistit, am si crezut ca nu a citit mesajul, dar a zambit si m-a luat in brate si a spus GIULIA. Apoi a venit Raul si i-am spus si lui. Avea 7 ani. A venit la mine cu o pompa de bicicleta si s-a uitat cu atentie la mine si apoi mi-a pus-o la ureche. L-am intrebat ce face si mi-a spus "Te pompez, sa-ti creasca burta mai repede sa vina bebe!!!" La care sotul: "lasa, ca am pompat-o eu..." Apoi in timpul sarcinii cu probleme imi spunea ca suntem prea batrani pentru bebe. Si eu il intrebam:Daca la Raul era prea devreme si acum e prea tarziu, cand era sa facem 2 copii? Intr-o joi?

Si a venit Giulia si o iubim mult de tot toti trei si eu ma simt f implinita si taica-sau e nebun dupa ea, nu-l recunosc colegii, prietenii, ca era tipul de dur si de ironic si acum e total topit.

E f bine, dar daca as lua totul de la capat i-as face mai repede, sunt batranaaaaaaa!!!

Parca am spus ca o sa fiu scurta....

Si acum cand scriu Giulia e pe covor in spatele meu si tot spune MAMA - MAMA - MAMA. Clar si cu o voce de ingeras. Ma duc sa o smotocesc!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

pt tine m-ai impresionat
pt Raul
.....si apropo de faza cu anuntatul copiilor despre viitorul fratior la noi dialogul a fost cam asa:
Eu:Robert vreau sa-ti spun ca vei mai avea un fratior sau o surioara
El:Vai mami ce ma bucur dintotdeauna mi-am dorit o familie mare (adica mama,tata,bunica,surioara si unchiul i se pareau o familie mica )
Eu:Stii nu a fost nimic programat,a fost o intamplare...
El:Nu-i nimic mami din intamplare se nasc cele mai minunate lucruri
si aici ma opresc ca mi-au dat lacrimile la fel ca atunci

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Neata! Fac eu cafeaua, ceaiul , laptele sau sucul proaspat de portocale in functie de preferinte! Eu cafea mareeee si o tigara ( spre rusinea mea m-am apucat din nou de fumat dupa ce am terminat cu alaptataul, dar are grija Radu sa nu apuc decat una dimineata si inca vreo doua trei peste zi, ca nu fumez in casa si trebuie sa ies pe balcon)

Daca a venit la timp? Pai clar ca era timpul sa avem si un puiutz ca eram deja de 7 ani impreuna (locuiam impreuna) si de 3 casatoriti, iar eu cam trecuta, a fost cumva "intamplare programata", zic asa ca la amandoi ne era frica de tot ce inseamna sa ai un copil, eu dupa cum v-am mai spus eram si mai sunt o antigospodina (acu parca am reusit totusi sa ma adun un pic, da mai am pana devin macar o femeie normala din punctul de vrdre al gospdariei), nu am fost vreo iubitoare de copii niciodata, imi erau simpatici dar nu ma atrageau, sotu saracu nici atat, eram petrecareti, ieseam zilnic cu prietenii etc. Dar am hotarat noi ca ar fi cazul sa facem si noi macar un copil si ca atare am facut asa calculul: ma las de pastile, un an, un an jumate pana se prinde si totul e ok, s-a prins in prima luna. Cand mi-am facut testul si am vazut doua liniute, am intrat amandoi in panica, dar dimineata urmatoare ne-am dat seama ca e foarte bine asa si dupa noua luni s-a nascut Raducu care acum e cea mai mare bucurie a noastra, il iubim mai mult decat mi-am imaginat ca poti iubi.Asa ca adio petrceri, iesit in oras, concedii aiurea cum faceam inainte si bun venit rutina si planificare.
Acu imi dau seama ca ar fi fost bine si daca il faceam mai repede da vorba cuiva de aici fiecare copilas vine cand trebuie.

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ralualexandrei, multumesc de aprecieri. Grozava replica lui Robert. L-am pomenit ieri cand discutam cu sotul - ca ar vrea sa-l dea pe Raul la rugby si eu nu eram de acord pana acum. M-am razgandit si ii spuneam sotului de baiatul tau. Si mai imi amintesc de tine cand Raul imi spune ceva de scoala in ultimul moment si eu ma gandesc la convorbirea ta telefonica (,) cu o necunoscuta despre oful tau cu Robert.

M-am uitat pe albumul cu 7 luni si am vazut tot felul de frumusei: calculatoristi, soferi, care mai de care stau in fundulet.
Tzuna, Maria ta pare un copil tare vesel, nu pare ca ar necaji-o pe mama ei!

Stefanyia, asa am patit si noi cu un kk mare-mare asteptat de 5 zile cand am fost la munte - unde nu aveam nustiuce conditii : s-a murdarit Giulia pana pe spate si cum nu eram dispusa sa renunt la body a fost o adevarata aventura sa i-l dam jos.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna dimineata stup!

Iertati absenta, dar de abia pe la sfirsitul lunii revin si io la un program normal

Am venit si io sa ma vait! bebelina mea are nasucul infundat..asa ca mai mult am pazit-o decit sa dormim, i-am datt cu spray, am curatat-o, i-am pus vibrocil, si dupa patru ore de somnic avea dop la una din nari, am reluat operatiunile si a mai dormit o ora, aku mai fornaie...da` deja cind ma vede cu "ustensilele" isi ascunde fata
Sa-i cumpar KARVOl??? sau sa-i dau niste panadol? saptamina viitoare ar trebui sa facem vaccinul

La multi ani tuturor albinutelor si bondareilor...inclusiv noua ca doar azi facem 6 luni

Apropo de tema zilei!
Bebe a venit la doua luni decind am zis ca e timpul, si renuntasem la pilule...dupa mine mai era timp (chiar daca am 28 de ani) sotu a fost cel care tot batea apa in piua de vreo doi ani...bine nu cu insistenta cred ca v-am mai povestit.."Io sunt pregatit, cind o sa simti si tu..." eu i-am raspuns decid io?...la care el dupa vreo citeva minute " sper ca nu pe la 50 de ani...sau niciodata!?"
Sotu are 35 de ani si se si vedea un tataie cu bebe mic, el deja si-l doreste pe al doilea...io sincer va zic ca nu...da` am zis ca peste doi-trei ani sa discute cu mine pe aceasta tema...ca poate cine stie ma mai convinge o data

Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

ca sa vedeti cum mai aratam...ca bilantu` de abia saptamina viitoare

http://family.webshots.com/photo/2002172010068039225OPPWIN

http://family.webshots.com/photo/2145694230068039225lYqBdu

iar aici am reusit intr-un final sa pun si io un filmulet
http://family.webshots.com/video/3078937830068039225vrYJYs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady, nu-i coreeeect, da-i un bobarnac lu Razvanelu sa cada. El e cel mai miiiic, n-are voie in 4 labutze deja(glumesc, da? de fapt vb invidia din mine).

Kitty,Andra,
f frumos ce ati povestit voi despre bebei. Ma doboara cat de maturi pot fi unii copii pe care ii credem pustani (Robert).

Stefaniya, Mikey a mancat si cu urechile si cu picioarele, a fost mozolit, lins, mototolit, pus in cap, da macar hainutele de pe dede au scapat si nervii mei au fost mai relaxati.

Roxygeo, incearca si ser fiziologic de cate ori este nevoie. Karvol e un ulei volatil, mie personal nu mi s-a parut ca e fantastic de bun. Parfumeaza camera in schimb f tare.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,sstup

sunt fericita pt ca am dormit de la 00.00 pana azi la 8.30.Noroc ca a fost si Carl obosit.

Kitty - mi-a placut povestea,fraza "vai de capul nostru" m/a amuzat.Barbatii astia se sperie asa usor,dar bine ca de cele mai multe ori isi revin.

Roxygeo - nu pot vedea filmuletul.Ce mi-a placut poza unde ii da tati sa manance,se vede ca practica des dupa cum face.Si poza in care i-ai surprins pe amandoi dormind,e faina.

Loradin cum eu am citit mai pe diagonala acum am vazut ca ti-ai pus intrebarea daca te mai retinem,nu te-a uitat nimeni!

La multi ani la toti piticii care au mai facut o lunisoara in ultima saptamana cand nu am mai felicitat.Sa fiti sanatosi!

La multi ani cu intarziere,Diana69,Oana Stefana,Paula75,sa aveti parte de numai bine!

Lilidana - hai mai la apel,tu stii ca eu nu te las si te mai "trag" uneori pe aici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput