Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, imi pare rau de situatia cu Tutu, o sa vezi ce si cum va fi. Inteleg ca nu iti mai arde de un weekend cu copiii mei. Oricum il vei avea pe al tau cat de curand si retragi oferta.

Sabina, nu ai deloc pretentii mari.

Vmkriss, ce micut si dulcic e BB! Ma crezi ca deja am uitat de primele zile ale lui Andrei?

Lia, deci la voi e exact ca la noi cu mesele. Lamurita!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Nu va spun ce seara crunta am avut, dar i-am biruit. Tati a intrat pe usa exact cand l-am culcat si pe Andrei. Cu Alex a mers mai repede. Dar acum se foieste baiatul si am zis ca nu mai e treaba mea.

Noapte buna! Eu mai stau putin la jocul meu cu satele...le pierd, si vreau sa vad cum. Masochista, deh!

Apropos, Alinus iti multumesc mult mult. Imi pare rau ca pierzi si tu din pricina mea. Nu am cum sa iti mai intorc sprijin pana ma ataca ala. Numai ultimii trimisi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu i-am biruit.
Sofia a fost luata cu frumosul, dadeam ordine lu tati, care vroia sa o imbrace de noapte ca la polu nord.
iar bb m-a supt de ultima picatura de viata, dar am fost smekera, m-am instalat la Realitatea TV, a fost o emisiune cu Andrei Gheorghe despre un film documentar.Una din realizatoare(erau studenti) a fost colega de clasa cu baiatu nostru cel mare.

Piciuliko, ce-ti mai face raceala? eu nu m-am dus kl dr, pt ca mi s-a lipit la loc pielea.Ar fi zis ca sunt zuzu la cap.Insa daca se repeta, nici nu mai stau pe ganduri, am zburat la spital:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Bravo Sabina! O noapte linistita!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana pai ma plang, daca dau pe afara. Ma dor sanii si ma inteapa rau de tot ca sunt prea plini. Daca ma mulg, nu e bine ca nu se mai satura. Asa ca tot ce imi ramane sa fac, e sa astept. Oricum, intre timp s-a rezolvat situatia. Sa mai spun ca am apucat sa fac si o baie cu sare aromata si gel relaxant? Nu mai spun ca ma bati si tu si Sabina. Dar ma simt ca un om nou. Am reusit sa calc si hainele lui bb si o camasa pt sot. Restul de camasi, maine. Lasa ca mai creste putin bb Andrei si se mai linisteste. Chiar azi citeam in Mama si copilul a lui Capraru ca din luna a treia se potolesc crizele de plans. Si al meu mai are episoade de astea cand e mancat, spalat, schimbat si totusi plange. Dar nu ma las, ii mai cant, ma mai joc cu el, incerc sa ii distrag atentia. Acum vad ca a pus ochii pe yuccile mele, se uita cu ochii mare la ele ca sunt chiar langa fotoliul unde ii dau sa pape si cred ca a inceput sa 'bata' pana la ele. Hmmm, sper sa nu le puna gand rau ca avem scandal...
Urmy, eu ii dau doar Vigantol, 2 pic/zi.
Vmkriss, scumpel tare Eduard. Ce falcute are
Danielle, eu l-am scos la o saptamana.
Fetelor, o noapte linistita va doresc.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Danielle, scoate fata la plimbare, cat mai e vreme buna, ca la Anglia le cam ploua:)
si mai zi-ne despre voi!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

inseamna ca maine mergem la cumparaturi tra la la la...
noi suntem ok sabina,bebe e o cumintica si o dulcica ca nu ma mai satur sa o tzuc azi ia cazut buricutul si sunt foarte fericita ca atunci cand o schimbam incepeam sa tremur cand il vedeam,nu imi place deloc cum arata.
in rest...toate bune

noapte buna la toata lumea

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by urmychance

quote:
Originally posted by devylla

am mai pus cateva pozici:http://community.webshots.com/album/560688637qDZFFP?start=0

Gata plec,asta mica imi dorme in brate,iar am pus-o jos si a inceput sa planga.Ma duc sa ne pregatim de parc.Am de facut si curat pe aici,maine am invitati si casa arata jalnic.Am fugit

japonia prin ochii unui amator

mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

ce frumoasa eeeeeeeeeeeeeee! E perfecta!

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Multumim frumos...insa nu atingem noi perfectiuneaOricum nici Tudor nu e mai prejos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Rox eu ii dau rar cate un bibe,insa atunci il papa cumintica...cand ii e foame foame il bea imediat cand nnu prea dureaza si 15 minute.Multumim de aprecieri,vazut si eu poze cu voi,parca v-am mai laudat,sunteti o familie frumoasa.
Piciulika esti o scumpa,insa am nimerit bine pantalonii aia ca ma arata mai slaba decat sunt,nu-mi arata formele 'rotunde' de pe solduri si fund.

Gagica mea se pare ca si-a facut program de zi.Rar mai doarme in timpul zilei,si nu sta singura,decat in brate.Bine macar ca imi doarme noaptea,doar cu treziriile pentru papa.Gata am de pregatit cate una alta pentru azi,sa merg la cumparaturi,la plimbarica si altele.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Felicitari noilor mamici!
Vmkriss e asa rotunjor si rozaliu Eduard.

Dani cum sa nu aprofiti de timp...eu mi-as programa ziua in functie de cum este timpul.

Sabina nu te juca cu sanatatea ta.

Rox ma doare sufletul sa vad ca nu ai momente de relax, doar netul.
Preotii tot asa nesimtiti sant sa ceara taxe mari si ptr botezuri??

Devylla tot e bine ca iti doarme noaptea.
Apropo de sunci, ai ramas cu putine si sant sigura ca le vei pierde ca erai betisor innainte de a ramane gravi.

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia27 spune:

FETELOR VA ROG SA MA TRECETI SI PE MINE PE LISTA LA SEPTEMBRIE CA SE PARE CA NU SA PRIMIT MESAJUL MEU FETITA MEA SCUMPA SA NASCUT CU 40 DE SAPT SI 3 ZILE 3KILE 156 GRAME 50.5 CENTIMETRI PE DATA DE 4 SEPTEMBRIE MULTUMESC FRUMOS

Mergi la inceput