Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ma ,,lupt'' cu o cutie de CREMERIA cu nuci...
Se baga cineva?

Teodora 38 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

quote:

- bebelusii vostri screm cand papa? Adica Andrei fie da parturi la greu si asta il opreste din mancat, fie faca KK tocmai atunci.

- pentru bebicii care papa si la biberon, in cat timp mananca un bibe? Fac pauze dese? La noi dureaza si 15 min uneori o masa.

- tot pentru bebici care papa la bibe, vi se intampla sa se innece? Cat de des? Al meu se inneaca mereu, uneori se inroseste tot, nu merge doar cu tuse, si trebuie sa il ridic sau sa il intorc. Ma cam sperie cand face asa, de aceea mama cand vine se fereste sa prinda ora de masa sa ii dea ea.

1. oh! da! screme , se contorsioneaza si da parturi la greu.
2. papa un bibe (de 100 ml - deci destul de putin)intre 10 si 20 min sau mai mult uneori, depinde de cat de foame ii este.
3. se ineaca uneori la inceputul mesei daca suge lacom, tuseste, se inroseste, isi face un gat de girafa si pare ca nu mai respira. noroc ca-i trece repede.

Roxana, cam cat mananca Andrei la o masa si cate mese pe zi ii dai?
Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi,
azi am hoinarit prin parc vreo 4 ore si ceva si a ajuns bubulina acasa obosita de nici nu putea sa adoarma,parca impinsese ea la carucior , a papat si a adormit , acum astept poate se trezeste sa-i fac baie, daca nu dimineata
am mai facut o salata de boeuf pt sot si am calcat o tura de haine pentru bebelina, asa ca maine mergem la pediatru si dupa suntem si noi mai relaxati ca e treaba gata

Urmy si micuta mea se stramba rau la calciu, eu il dau cu siringa si il dau inainte de masa cand ii e foame si pana sa se prinda ea despre ce e vorba inghite mai mult de jumatate si ne mai chinuim putin
Calciu noua ne-a dat doar 10 zile cate 5 ml iar vigantol 2 picaturi zilnic pana la 2 ani
Luy multumim de aprecieri iar pt Maria

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Vmkriss, eu nu reusesc sa intru pe link.

Am vazut !!!

Incearca aici http://family.webshots.com/album/560804982EAVrog?start=0
sau aici http://family.webshots.com/photo/2260889830101413837OgAkYc

POZE BB EDUARD ALEXANDRU

Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput

tare dulce grasunelul Eduard

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fetelor,la cat timp ati scos bebelinii la plimbare?aici e o vreme asa faina si cald,nu a batut vantul deloc azi si ma manca sa o scot la o plimbarica dar mi-a fost cam teama sa nu raceasca.
ce parere aveti?

Danielle de bebe Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nucile cica pot da alergie la bebe, nu merci, pana peste un an asa
tu mai poti savura inca, dumana Teo!
La noi a inceput scenariul de ieri.Bb super mancat, pus adormit in pat, acu se scartaie.da eu am de halit 2 sandwichuri, asa ca nu ma las :d

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Danielle, scoate fata la plimbare, cat mai e vreme buna, ca la Anglia le cam ploua:)
si mai zi-ne despre voi!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

eu merg in pat

pup fetele si sa nu aud maine ca bebeii si-au suparat mamicile

somn usor si weekend placut

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Alina.clau, bebelina mea a fost constipata, nu stiu daca de la picaturi (Espumisan), mai degraba de la laptele praf. Am rezolvat-o cu lactuloza sirop o lingurita la micul dejun.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput