Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

BB al meu doarme de 4 ore, iar pe mine ma dor sanii de mor ca sunt plini dupa somn. Ce sa fac eu cu el????

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by ramonarosca

Mamici vreau si eu sa va intreb cam cat tre sa suga bebe la tzatzici? Si la cat timp sa schimb tzatzica?
Inca o chestie, cand incepe beb sa suga, din celalalt san incepe sa curga , pur si simplu sa picure asa, cam mult... Vi se intampla, e ok?
Pupici multi!
Ramona

da, asa se intampla si la mine. cred ca e normal.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

de nana nu mai stie nimeni nimic?oare ce o fi cu ea?de ce nu sa nici un semn??
kriss felicitari ptr. bebelina grasulina.ma bucur ca e totul ok.mai ai putin si iti tii si tu puiutul in brate

Danielle de bebe Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sa stiti ca si eu ma gandeam asta noapte la Nana banana... Ce o face draga de ea? Nici pe bebe strumf nu ni l-a aratat...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Piciulika, esti o gravidutza de vis!! Bravos

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, tu te plangi ca doarme bb? Olica ce bataita ti-as da.

Annisia, e taticul la aparat? Ca vad ca mai dai seara cate o raita p aici. Ce e drept si eu mai citesc si postez desi e ca la nebuni. Macar ma mai relaxez ca astia ma capiaza.

La noi raportez mare scandal ca de obicei. Andrei a motait 20 min s e in forma. Mie imi crapa capul deja. Sper sa il linistesc acum macar juma de ora sa o culc pe sora-sa. Apoi il pun si pe el la baie, papa si nani. Offff...vreau sa plec o zi in conced fara ei, o seara linistita, sa mananc o mancare civilizata la restaurant, pe care sa o savurez nu sa inghit contra cronometru, vreau o baie in cada cu tot felul de sampoane si spume si nu un dus de 3 min, si un somn lnistit si pana in miezul zilei fara n-shpe intreruperi si plansete.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Sim, tu te plangi ca doarme bb? Olica ce bataita ti-as da.

Annisia, e taticul la aparat? Ca vad ca mai dai seara cate o raita p aici. Ce e drept si eu mai citesc si postez desi e ca la nebuni. Macar ma mai relaxez ca astia ma capiaza.

La noi raportez mare scandal ca de obicei. Andrei a motait 20 min s e in forma. Mie imi crapa capul deja. Sper sa il linistesc acum macar juma de ora sa o culc pe sora-sa. Apoi il pun si pe el la baie, papa si nani. Offff...vreau sa plec o zi in conced fara ei, o seara linistita, sa mananc o mancare civilizata la restaurant, pe care sa o savurez nu sa inghit contra cronometru, vreau o baie in cada cu tot felul de sampoane si spume si nu un dus de 3 min, si un somn lnistit si pana in miezul zilei fara n-shpe intreruperi si plansete.

Rox ,

Poze

Roxi,draga de tine,dac-as avea o putere magica ti-as oferi acum ceea ce iti doresti!
Sau mai bine sa ti-i iau pe Alex si Andrei un week-end la mine?Ce zici de oferta?

Teodora 38 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by ramonarosca

Mamici vreau si eu sa va intreb cam cat tre sa suga bebe la tzatzici? Si la cat timp sa schimb tzatzica?
Inca o chestie, cand incepe beb sa suga, din celalalt san incepe sa curga , pur si simplu sa picure asa, cam mult... Vi se intampla, e ok?
Pupici multi!
Ramona

da si mie imi curge foarte mult daca bb doarme prea mult si nu l-am alaptat. Patez o multime de haine de ale mele si de ale lui bb, desi folosesc bavvetica la bb si am si o carpa la indemana. Sau cand scoate bb tatzica din gura pur si simplu curge laptele in jet si stropesc peste tot.

INFACOL am primit si eu din Anglia, inca nu imi dau seama daca e bun. Eu mai folosesc si Gripe. Sotul zice ca e bun Infacol.

Voi dati Ca si Vigantol la bb?Cat timp, cati ml/picaturi si la cate zile? Noua ne-a zis de la spital sa ii dam Ca - 5 ml/la 2 zile, 4 luni, Vigantol, 2 picaturi in fiecare zi pana la 2 ani. E prea mult? Tudor se stramba rau la Ca si plange, tare ne e mila de el.

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Fete,
azi am fost la Tutu,mare ghinion,exact la 30' dupa ce-mi daduse sms,a aflat ca a murit taica-su!Condoleante ii spun si aici!
Sa zic ca partea buna a lucrurilor,ar fi ca poate nu mai pleaca,nu stiu ce sa zic,i-am mai trimis un sms de condoleante si l-am rugat sa ma anunte si pe mine,acum ce-o fi o fi!

Teodora 38 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

S

Rox ,

Poze

Oh Doamneeeeeeeeeeeeeeeee
eu macar dus de 15 minute.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput